• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şükretmek....

Çok güzel bi yazı gerçekten ben hayatım boyunca hep şükretmişimdir bana böyle öğretildi çünkü saol canım paylaştığın için a.s.

Talincim.. Her zamanki gibi çok faydalı bir paylaşımda bulunmuşsun.. Teşekkürler.

İnsanın başında kavak yelleri esiyor bir zamana kadar.. Sonra bir de bakıyorsun kavağın altında kalmışsın.. yerimseniben

Er ya da geç akıllanıyor insan, akıllanmak zorunda..

Benim de okuyan arkadaşlara bir önerim olacak şükretmeyle ilgili..

Bunu lütfen deneyin. Hiç zor değil.. Bir hafta üst üste her gün yapın. İşe yaramazsa bırakırsınız.

Güne Başlama Şükür Ritüeli:

Uykunuzdan uyandınız. Belki geç kaldınız, hiç vaktiniz yok. Ya da o gün çok stresli bir toplantınız/görüşmeniz var ya da halletmeniz gereken tonlarca iş sizi bekliyor..

Lütfen sadece 1 dakikanızı ayırın.

Durun. Nefes alın. Hala yataktasınız. Ayaklarınızı oynatın. Kımıldadılar mı? Hissedin.
Yataktan doğrulun.. Hissedin.
Lavaboya doğru adım atın.. Hissedin.

Bunların hepsini yapabildiniz mi?

Yaşasın.............. :teytey:

Bir güne daha, nefes alarak, yürüyebilerek, hiç kimseye ihtiyaç duymaksızın temel ihtiyacınızı giderebilerek başladınız. Bir an durun, sevinin, farkına varın, tadını çıkarın.

Şükredin.

Denemesi bedava..

Bedava bile değil hatta.. HUZUR amortisi var.. yerimseniben

İyilikler, a.s.

Talincim.. Her zamanki gibi çok faydalı bir paylaşımda bulunmuşsun.. Teşekkürler.

İnsanın başında kavak yelleri esiyor bir zamana kadar.. Sonra bir de bakıyorsun kavağın altında kalmışsın.. yerimseniben

Er ya da geç akıllanıyor insan, akıllanmak zorunda..

Benim de okuyan arkadaşlara bir önerim olacak şükretmeyle ilgili..

Bunu lütfen deneyin. Hiç zor değil.. Bir hafta üst üste her gün yapın. İşe yaramazsa bırakırsınız.

Güne Başlama Şükür Ritüeli:

Uykunuzdan uyandınız. Belki geç kaldınız, hiç vaktiniz yok. Ya da o gün çok stresli bir toplantınız/görüşmeniz var ya da halletmeniz gereken tonlarca iş sizi bekliyor..

Lütfen sadece 1 dakikanızı ayırın.

Durun. Nefes alın. Hala yataktasınız. Ayaklarınızı oynatın. Kımıldadılar mı? Hissedin.
Yataktan doğrulun.. Hissedin.
Lavaboya doğru adım atın.. Hissedin.

Bunların hepsini yapabildiniz mi?

Yaşasın.............. :teytey:

Bir güne daha, nefes alarak, yürüyebilerek, hiç kimseye ihtiyaç duymaksızın temel ihtiyacınızı giderebilerek başladınız. Bir an durun, sevinin, farkına varın, tadını çıkarın.

Şükredin.

Denemesi bedava..

Bedava bile değil hatta.. HUZUR amortisi var.. yerimseniben

İyilikler, a.s.

canım benim
ne kadar güzel bir öneri olmuş bu böyle
yarın sabah kesinlikle bu dediklerinin hepsini deneyerek başlıycam yeni güne
çoğu zaman farkedemediğimiz ve aslında bizler için çok değerli olan tüm bu güzellikleri birkez daha bize hatırlattığın için asıl ben teşekkür ediyorum sanaŞeniz
sevgiyle kala.s.
öpüyorum seniŞeniz

Kesinlikle şükürsüz bir hayat düşünülemez herzaman için kötünün kötüsü hep vardır.Karşılaştığımız herzorlukta minicikte olsa bir iyi taraf görmeliyiz.Bazen bize "şer"görünen olayların içinde bile daha derin düşündüğümüzde görüyoruzki "hayır"oluyor.
Talincim paylaşımın için çok teşekkürler herzamanki gibi yine çok güzel bir konuya değinmişsin.a.s.

Kesinlikle şükürsüz bir hayat düşünülemez herzaman için kötünün kötüsü hep vardır.Karşılaştığımız herzorlukta minicikte olsa bir iyi taraf görmeliyiz.Bazen bize "şer"görünen olayların içinde bile daha derin düşündüğümüzde görüyoruzki "hayır"oluyor.
Talincim paylaşımın için çok teşekkürler herzamanki gibi yine çok güzel bir konuya değinmişsin.a.s.

ben yaşayarak gördüm ve öğrendim ki şükrettikçe hep daha iyisine sahip oluyor insan
çok şükür ki bunun farkındayım
öpüyorum seniŞeniz
sevgiylea.s.

şükretmek hayatı bereketlendirirmiş
ama ben dindarlığına çok güvendiğim birisinden şunu duymuştumm kötü olaylarda şükretmek dğil hamd etmek gerekliymiş
çünkü o esnada yapılan şükür
allahım ben buna dayanabildimm daha kötüsüne de dayanabilirim demek gibi bişiy oluyormuşş
yani iyilerde şükür kötü durumdada hamd etmek gerekirmişşş

Back
X