• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şükretmek....

tabiki binlerce şükür herşeye herzaman şükürler olsun beterin beteri var

bende teşekkür ediyorum... belkide çogumuz unutmuştuk şükretmeyiii...amam gerçekten çok şükür....sebebini tek tek saymak uzun sürer.kendimi,yaşamayı,hayatı seviyorum,pozitif bak pozitif gör :)

teşekkür ederim kızlar.:1hug:
çok şükür bugün de uyandık değil mi ama:sm_cool:
a.s.

abla bu yazıyı gönderdiğin için bize okuma fırsatı verdiğin için sana çooooooooooooooooooooooooooook teşekkür ederim.bütün samiyetimle çok sağol.

canım rica ederim de sen kaç yaşındasın da bana abla diyorsun bakayım:Roflol:şaka bir yana abla olmayı bırak teyze bile olduk.nine olmaya az mı kaldı ne:Roflol:

talinciğim çok teşekkürler olumsuz düşündüğüm bir dönem ve bu yazıyı okumak bana çok iyi geldi

hayatının hiçbir döneminde olumsuz düşünmemeye çalış canım...her işte bir hayır vardır.hep şöyle düşünürüm...evet şu anda bu olumsuz şeyi yaşıyorum,çok üzülüyorum ama belki bunu yaşamasaydım bundan daha kötü birşey yaşamak zorunda kalacaktım.....mesela eşim maç oynarken ayak bileğindeki çapraz bağlarda bir yırtık oldu ve ayağı alçıda...ama asla ve asla çok fazla üzülmedim..hep şunu düşündüm belki ayağını incitmeseydi evde oturmak zorunda kalmayacaktı,işe gidecekti ve belki de trafik kazası geçirecekti....inanın bu şekilde düşünüp de olumsuz şeyleri yaşadığımızda bile şükrettiğimizde hayat çok daha güzel oluyor:dance:
sevgiyle kalına.s.

bende çok sık şükrederim..
hayatta olduğumuza sağlıklı olduğumuza kafamızı sokacak bir evimizin olduğuna..
emeğine sağlık.

tüm dünyanın üzerime geldiği,gözlerimin hep siyahları gördüğü şu günlerde...
bu siteyi bulduğum için,sizin gibi insanların hala varolduğunu gördüğüm için ve talin bu ve bunun gibi içaçıcı yazıların için çook ama çok teşekkür ederim...
silkelenmenin ve kendime gelmenin vaktidir artık!!
sevgiyle kalın...

bu siteyi bulduğum için,sizin gibi insanların hala varolduğunu gördüğüm için ve talin bu ve bunun gibi içaçıcı yazıların için çook ama çok teşekkür ederim...
sevgiyle kalın...

Hoşgeldin..

Beyaz günler yakında emin ol...:teytey:

ne kadar şanslı olduğumu yeniden farketmemi ve şükretmemi sağladın teşekkürler talin:1hug:a.s.

sevgili talin kilo çizelgeni görünce seni tebrik etmek istedim ne mutlu sana darısı başıma inşallah

eline emeğine sağlık talin..gerçekten çok güzle bir metin.....sağlımız için şükür etmeliyiz.....hayatımız ile ilgili olumsuzlukları o kadar çok görüyoruz ki..aslında olumlu olanları görüp şükür etsek herşey çok daha kolay olucak sanki......:utangac:

DILERIM RABBIM HIC BIRIMIZI SEVDIKLERIMIZDEN VE GORDUKLEIRMIZDEN AYIRMASIN...::teselli::teselli::teselli:

sevgili talin kilo çizelgeni görünce seni tebrik etmek istedim ne mutlu sana darısı başıma inşallah

teşekkür ederim canım.darısı başına olsun inşallah
köşemden resimlerimi filan da görebılırsın arzu edersen
40 kilo veren talinin köşesia.s
sevgiyle kala.s.

sevgiyle kalın...

ne kadar şanslı olduğumu yeniden farketmemi ve şükretmemi sağladın teşekkürler talin:1hug:a.s.

arkadaşlar inanın şu anda çok mutlu ettiniz beni:sm_cool:
herşey dilediğinizce olsun inşallah:1hug:
sevgiyle kalına.s.

eline emeğine sağlık talin..gerçekten çok güzle bir metin.....sağlımız için şükür etmeliyiz.....hayatımız ile ilgili olumsuzlukları o kadar çok görüyoruz ki..aslında olumlu olanları görüp şükür etsek herşey çok daha kolay olucak sanki......:utangac:

DILERIM RABBIM HIC BIRIMIZI SEVDIKLERIMIZDEN VE GORDUKLEIRMIZDEN AYIRMASIN...::teselli::teselli::teselli:

teşekkür ederim canım.....güzel dileklerin için de ayrıca teşekkür ederim
sevgiyle kala.s.

sevgiyle kalın...

canım ya ne kadar da güzel ifade etmişsin....silkinmenin ve kendimize gelmenin vaktidir artık
asıl ben teşekkür ediyorum bu harika kelimelerin için:1hug:
sevgiyle kala.s.

ben teşekkür ederim kızlar....gerçekten de şükrederek hayatta hep daha güzel şeylere sahip olduğumu yaşayarak gördüm...bu yüzden ''yine mi beni buldu bu olumsuz şeyler,herşey de üstüste geliyor''demektense daha kötüsü başınıza gelmediği için hep şükretmeyi deneyin...emin olun hayat çok daha güzel olacaktır
sevgiler

teşekkür ediyorum talin siteye yeni üye olduğum için yazını yeni farketiim..
bende hayata iyi tarafından bakan her zaman herşeye şükretmesini bilen ve bunu etrafımdakilere yansıtmaya çalışan ve bu yüzden etrafından takdir gören bir insandım.
ancak son zamanlarda etrafımdaki insanların negatif ,olumsuz, şükürsüz davranışlaarından çok etkilenmiş olmalıyım ki kendimi hep kötü hisseder olmuştum.hep olumsuzlukları görüyor herşeyin kötü gittiğini düşünüyorum yani hayatı kendi kendime zehir etmeye başladım.....:çok üzgünüm:
tekrar teşekkür ediyorum sana ve burada yorumda bulunan tüm arkadaşlara beni silkelediniz ve kendime gelmemi sağladınız:1hug:
şükür ki bu site var:enbuyukkk:
şükür ki sizin gibi düşünen insanlar var:teselli:
şükür ki kendime geldim:dance:
Rabbime bizlere verdiği herşey için binlerce kez şükür..

Back
X