tabiki binlerce şükür herşeye herzaman şükürler olsun beterin beteri var
bende teşekkür ediyorum... belkide çogumuz unutmuştuk şükretmeyiii...amam gerçekten çok şükür....sebebini tek tek saymak uzun sürer.kendimi,yaşamayı,hayatı seviyorum,pozitif bak pozitif gör :)
abla bu yazıyı gönderdiğin için bize okuma fırsatı verdiğin için sana çooooooooooooooooooooooooooook teşekkür ederim.bütün samiyetimle çok sağol.
talinciğim çok teşekkürler olumsuz düşündüğüm bir dönem ve bu yazıyı okumak bana çok iyi geldi
bende çok sık şükrederim..
hayatta olduğumuza sağlıklı olduğumuza kafamızı sokacak bir evimizin olduğuna..
emeğine sağlık.
tüm dünyanın üzerime geldiği,gözlerimin hep siyahları gördüğü şu günlerde...
bu siteyi bulduğum için,sizin gibi insanların hala varolduğunu gördüğüm için ve talin bu ve bunun gibi içaçıcı yazıların için çook ama çok teşekkür ederim...
silkelenmenin ve kendime gelmenin vaktidir artık!!
sevgiyle kalın...
sevgili talin kilo çizelgeni görünce seni tebrik etmek istedim ne mutlu sana darısı başıma inşallah
bu siteyi bulduğum için,sizin gibi insanların hala varolduğunu gördüğüm için ve talin bu ve bunun gibi içaçıcı yazıların için çook ama çok teşekkür ederim...
sevgiyle kalın...
ne kadar şanslı olduğumu yeniden farketmemi ve şükretmemi sağladın teşekkürler talin:1hug:a.s.
insanlara teşekkür etmeyen Allaha şükür etmez
eline emeğine sağlık talin..gerçekten çok güzle bir metin.....sağlımız için şükür etmeliyiz.....hayatımız ile ilgili olumsuzlukları o kadar çok görüyoruz ki..aslında olumlu olanları görüp şükür etsek herşey çok daha kolay olucak sanki......
DILERIM RABBIM HIC BIRIMIZI SEVDIKLERIMIZDEN VE GORDUKLEIRMIZDEN AYIRMASIN...::teselli::teselli::teselli:
sevgiyle kalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?