• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sühendan Benderli hakkında bilgi

babyroze

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
318
Yer
Bursa
Arkadaşlar bu doktor hakkında bilgisi olan varmı acaba . .acil doktor bulmam lazım kendime BURSA zübeyde hn dogumevine baglı . .bana yardımcı olunnnn :(((senağlama

benim bir arkadaşım sühendan hanıma gitmişti , ve ilk doğumunu onda yapmıştı.ve çok şikayetçiydi. kontollerde şikayeti yoktu.vücud yapıı normal doğuma elverişli değiken arkadaşıma normal doğum için zorladı.suni sancı içinde tam bir günü geçti ve bebeği çatılara sıkışınca vakumla çekti.bunuda bebeğin ailesine söylemedi.taki doktor başak bir arkadaşı kendini tanıtıp, hasta hakkında bilgi isteyinceye kadar.yani ben pek iyi şeyler duymadım.belki arkadaşım bir istisnadır.bilemiyoum ama. iyice araştır bence.

merhaba arkadaşım ben iki doğum yaptım.ilki sağlıklı bir erkek ikincisi maalesef doğum esnasında kaybettiğim kızım.ben iki hamileliğimdede Sühandan hanıma gittim.hem doğumlarımdan hemde sonrasındaki ilgiden çok memnunum.bence gerçekden iyi bir doktor.ama kişisini göre belkide değişir.

Son düzenleme:
Benim duyduğum bir bilgiye göre kadın mahkemelik olmuş yanlış yaptığı doğum yüzündennn:53:

Back