- 21 Kasım 2017
- 27.555
- 120.416
- Konu Sahibi Margaret Hale
Teşekkürler hemşocum.Ellerine saglik canim çokkk guzel olmus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler hemşocum.Ellerine saglik canim çokkk guzel olmus
Hosbulduk Canim önce anne grubunda idim sonra diyet gruplari sonra bdv son yerim yemek bölümü olacak. Bu aralar geçiş dönemindeyim yemek bölümüneHoşgeldiniz BDV’nin gülleri
Ellerine, emeğine sağlık canım. Yarışmada başarılar diliyorumTeşekkürler Yasoş. Maalesef bi künefe değil ahsjahsj. Olduğu kadar işte...
Sıralamamız aynı, diyet hariç. Kendimi en son yemek bölümünde buldum. Bundan sonrası da diyet grupları sanırım.Hosbulduk Canim önce anne grubunda idim sonra diyet gruplari sonra bdv son yerim yemek bölümü olacak. Bu aralar geçiş dönemindeyim yemek bölümüne
Tişikkirlir.Ellerine, emeğine sağlık canım. Yarışmada başarılar diliyorum
Teşekkür ederim canımÇok güzel görünüyor canım , eline sağlık
Teşekkürler Jennam.Hemşocanım ellerine sağlık Çok lezzetli görünüyor, yarismada bol şanslar
❤Teşekkürler Jennam.
Off sufle demeyin bana bu ramazan günü yapılır mı bu beeHoşgeldiniz BDV’nin gülleri
Kalk üşenme, yapıver akşama.Off sufle demeyin bana bu ramazan günü yapılır mı bu bee
Benim tarif öyle elinin altındaki tariflerle olmuyo hayatım ince işçilik gerektiriyoKalk üşenme, yapıver akşama.
Oooo kadın sufle kompetanı çıktı.Benim tarif öyle elinin altındaki tariflerle olmuyo hayatım ince işçilik gerektiriyo
Senin menemenin gibi olmaz, boşuna merak etme. Teşekkürler hemşom.Hemşom yaaa yine yapmışsın yapacağını, böyle görsellik mi olur inanılmaz güzel gözüküyor sen yumurta kirsana bi gün onu nasıl yapacaksın çok merak ettim sen biliyosun bu işi hemsom gözüne gönlüne eline sağlık, başarılar dilerim ihtiyacın yok ama❤
Teşekkür ederimmmSUFLEEEE
İftara dakikalar kala da yapılmaz ki ama bu etiketleme, alacağın olsun NilMeSeKer
Eline emeğine sağlık Margaret Hale mükemmel görünüyor
Ellerine emeğine sağlık. Çok güzel görünüyor. Yarışmada başarılar dilerim.Merhaba. Öncelikle herkese iyi ramazanlar ve mutlu bayramlar diliyorum. Bu sefer sufle tarifiyle karşınızdayım.
Eki Görüntüle 2832792
Önce malzemeler:
1 yemek kaşığı kakao
2 tatlı kaşığı Pınar Labne ve 2 yumurta
3 yemek kaşığı şeker
4 yemek kaşığı un
5 yemek kaşığı süt
100 gram bitter çikolata
100 gram tereyağ
Yapılışı:
Tereyağını ocakta erittikten sonra içine bitter çikolataları atıp ocağın altını söndürüyoruz. Çikolatalarımızı eritmek için bu ısı bize yeter çünkü. Karıştırıp homojen hale getiriyoruz.
Sonra malzemelerin hepsini bir kaba aktarıyoruz. Üzerine bu çikolata-tereyağ karışımını da ekleyip bir güzel çırpıyoruz. Pürüzsüz olana kadar.
Ben servis yaparken sufle kalıplarını ters çevirip çıkaracağım için kapların içine önce tereyağı sürdüm, sonra da kakao döktüm ki sorunsuz bir şekilde çıksın.
İçinin fazla akışkan olmasını istiyorsanız 190 derece fırında 8 dakika pişirin. Ama o bana biraz çiğ kalmış gibi geliyor. Fırında 10 dakika durursa daha rafadan bir kıvamı oluyor içinin. Fırından alıp dondurma ve meyveyle servis edebilirsiniz. Gerçi öyle dümdüz de yiyebilirsiniz. Paşa gönlünüz bilir. Herkese afiyet olsun. Eki Görüntüle 2832793 Eki Görüntüle 2832794 Eki Görüntüle 2832795 Eki Görüntüle 2832796 Eki Görüntüle 2832797 Eki Görüntüle 2832798 Eki Görüntüle 2832799 Eki Görüntüle 2832800 Eki Görüntüle 2832801 Eki Görüntüle 2832802 Eki Görüntüle 2832803 Eki Görüntüle 2832804 Eki Görüntüle 2832805 Eki Görüntüle 2832806 Eki Görüntüle 2832807 Eki Görüntüle 2832808 Eki Görüntüle 2832809 Eki Görüntüle 2832810 Eki Görüntüle 2832811