Suet ayakkabilar guzel ve sk olduklari kadar temizlikleri de en zor olan ayakkabilardir
Bi sure sonra eski bi goruntu almaya basliyor,bu tuylerin dokulmesi ya da canliligini kaybetmesi sonucu ortaya cikiyo
peki suet ayakkabilar nasil temizlenir,bu kotu goruntu nasil ortadan kaldirilir?
iste boyle
ilk once ayakkabinizi su buharina tutun ve yavasca fircalayin bu tuylerin eski halini almasi icin gerekli.
sonra ayakkabinin icine bi ayakkabi cekecegi,pecete ve ya gazete kagitlari doldurup gunes isigi ve ya dogrudan isi gormeyecegi bir yerde kurumaya birakin.
kuruduktan sonra uzerini yumusak bi fircayla fircalayin.
google a nasil dusuyor acaba bu bilgiler sakın bu siteler sayesinde olmasin
hem size konuyu zorla okuttugumu hatirlamiyorum siz istediginiz yere sora bilirsiniz ben site uyeleri o kadar ugrasmasinlar diye yazdim
tabi anlayana
Ben kendime süet bir bot aldım bu sene ama hiç giymedim
Temizliği için marketlerde bir sprey satılıyor ondan almanız lazım demişti satıcı.
Senin yöntem daha ucuz ama biraz uğraşmak lazım.
Ben kendime süet bir bot aldım bu sene ama hiç giymedim
Temizliği için marketlerde bir sprey satılıyor ondan almanız lazım demişti satıcı.
Senin yöntem daha ucuz ama biraz uğraşmak lazım.
canim o spreyler super bi sey gercekten
ben de almistim ayakkabilarim icin sanki simdi almishsin dukkandan oyle degistiriyor
ama o eskimis ayakkabilar icin sen hic giymediysen bu islemi uygula ona gerek yok
vuslatim eger cok kotuyse bu islemi yaptiktan sonra arkadasin dedigi spreyden al onu da sk muthis bi sey her renge uygun var
bu islem sekli ve tuyleri eski haline getirmek icin spreyse rengini eski haline getiriyor