Bilirim o mutlulugu,bende zekeriya beye gitmeden önce buradan araştırmıştım,ama yardımcı olan olmamıştı.İnternetten araştırdım ve güvendim kendisine.Tekrar söylüyorum için rahat olsun.Zekeriya bey sanırım 300cc nin üzerine çıkmak istemiyor,ameliyat sonrası bazen büyük protez koyuldugu zaman problemler çıkıyor.Ben mesela 400cc koydurdum,çoook menmunum ama sag gögüste sıvı birikmesi oldu,oda geçiyor yani,çözümsüz bir şey degil sonuçta.Sende çok büyük,gösterişli,belli olan bir gögüs istemiyorsan 300cc yeterli olur sanırım.Ama sana hangi yöntemi önerdi,oda önemli.Mesela kas altı önerdiyse kas protezi ezdigi için 300cc yaklaşık olarak 280cc gibi bir boyutta görünür.Kas üstünde iyi durur,kas zarı altı önerdiyse çok şanslısın,agrı düzeyi minimum,dual plandada gösterir kendini 300cc.Ben muayenehanesine gitmiştim,oradaki bilgisayarında resim olmadıgını söylemişti,ama tekrar geldigimde resim gösterebilecegini söylemişti.Resimlere çok aldanma,pekte üzerine düşme.Neden dersen hiçbir doktor olumsuz olan bir ameliyat sonrası resmini göstermez.iyi resimleri seçer,önüne sunar.Senin için önemi olan doktoruna ne istedigini çok iyi anlatabilmen,yani boyut olarak,görüntü olarak nasıl istiyorsan onu üzerine basa basa anlat.Eger seni anlarsa,ki anladıgını anlarsın zaten
o zaman için rahat olsun,ameliyat sonrasında mutlu olursun kesin.Ben doktoruma üzerine basa basa büyük ,gösterişli ama yapay durmayan gögüs istedigimi söylemiştim,beni anladı ve 400cc beni gerçektende çok mutlu etti.Önemli olan senin ne istedigin,bunu unutma,doktorun ne istedigi degil.Ben bu yüzden birçok doktoru eledim.İçin rahat olsun.Ameliyat şekli için sana ne önerdiginide yazarsan daha çok yardımcı olabilirim.Kas üstümü,kas altımı,kas zarı altımı,dual planmı,yuvarlak protezmi,damla protezmi.Bunları yaz bana güzelim.Hadi kolay gelsin.