• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sudan ucuz kanser satıyorlar

tamda yeni öğle yemeğinden kalkmışken yine acıktım sayenizde ya, güya tiksinti duymam gerekiyodu habere bakınca:1::1:

herkesin damak tadına uymuyor içinde çok farklı seyler var fındık fıstık bile ama msg çin tuzu yok sorbik benzoik asit de yok :D niye ya ben seviyorum .. diğerleri çok acı bana sivilce çıkarıo anında :D
ben hiç yemiyorum en temizi olsa da hiç biri ne yazıkki sağlıklı değil . bunlara alışırsam bırakamam çünkü:(

KAliteli olduğunu düşünüyorum ama hoşuma gitmiyor
Belki de alışkın olmadığımızdandır kaliteli şeylere:27:

Etsiz çiğ köfte, bulgur ve çeşitli baharatlarla yapılan bu çiğ köfte bruselloz riski taşımamaktadır. Yenilmek istendiğinde yanında verilen lavaş yenilmemeli, Bol yeşillik ve ayran ile tüketilmelidir. 1 adet 63 kaloridir.

Etsiz çiğ köfte, bulgur ve çeşitli baharatlarla yapılan bu çiğ köfte bruselloz riski taşımamaktadır. Yenilmek istendiğinde yanında verilen lavaş yenilmemeli, Bol yeşillik ve ayran ile tüketilmelidir. 1 adet 63 kaloridir.

Afedersiniz bir adet derken bu hani elimizde şekil verdiğimiz bir tane yani değil mi ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back