Sudan ucuz kanser satıyorlar

Dışardan yemeyi ve çiğköfteyi çok severimmm.
Hele bir marka var eminim hepiiniz bayılıyorsunuz O.. ile başlıyor
e baari onu araştırsalardı evde yapmak güzel değildirr ki:26:

meryem bana özelden markayı atarmısın senin için sabah öğrenebilirim sanırım.iyi geceler hepinize

Son düzenleme:
ankara'da her yerde ahmet aybak var. o nasıl acaba hijyen konusunda.

Ekmeği yiyorsanız her şeyi yiyin diyorlar mikrop konusunda.O yüzden sıkıntı yok.

Biz Türküz,bize bir şey olmaz.

Çiğköfteyi şahsen çok severiz ailecek de yeriz yani özellikle kardeşim çok fazla tüketir.Genelde bilindik markalardan yeriz A ile başlayan sanırım herkes bilir diye düşünüyorum.Onda da böyle sorunlar yoktur heralde diye düşünüyorum ben ama yine de içimi kaldırdı bu haber :18:

ben akdeniz caddesi yavuzselim caddesi ve aksaray historia yakınlarında daha çok bulunuyorum.
İnan bana pilavcı ciğerci den geçilmiyor :)
Bir çiğköfteci bulamadım doğru düzgün Bİ Hacıleziz vardı o güzeldi

Son düzenleme:

Ben o pilavcıların da hastasıydım. Artık pek gidemiyorum fatihe ama özlemişim fatihin pislik lezzet duraklarını :)))))) hacıelazizden de yemiştim :))) Şimdiki evime yakın oses var. Osesi burda keşfettim güzel oldu

Mmm oses
bayılıyorum ben de pialavlarına ama bıktım artık ya

Ama sizin yaptığınız çok ayıp gecenin bir vakti, pilavlar, ciğerler, çiğ köfteler
Ay birde şöyle kokoreç olsa, ya burda yapamıyorlar kokoreçle çiğ köfteyi, İstanbul'un pis pis yemeklerini özledim
Gidersem salaş biryer bulup hepsinden yerim, balık ekmeği bile güzel, dur balık ekmeği de not alayım, ondan da yerim

Kilo alırsam sorumlusu sizsiniz, ben diyete girersem sizde girmek zorundasınız

Meryem nasil gormedin adim basi cigkofteci. Senin bulundugun yerlere cok yakin oturuyorum. Hacielazizden aliyorum ben de sade durumu 3 lira. Bunda da bi sey olmasin lutfen o kaa para veriyoz

Ben evlenip Fatihe gelmeden once ne cigkofte yerdim ne de o pilavcilardan pilav. Asla yemem bile demisimdir. Ikisinin de sadece bir kez tadina bakmam yetti. Hele unkapaninda meshur pilavcininki on numero. Artik onu yerken pislik temizlik dusunmiceksin

Canım unkapanı çekti valla şimdi bi yerim şişicek :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…