Dışardan yemeyi ve çiğköfteyi çok severimmm.
Hele bir marka var eminim hepiiniz bayılıyorsunuz O.. ile başlıyor
e baari onu araştırsalardı evde yapmak güzel değildirr ki:26:
ahaha biliyordum işte
O ile başlayan neki biz B ile başlayandan başkasını sevmiyoruz izmirdede hep o var
Aaa sen de bana özelden B yi yaz. Hiç duymadım
Walla İst. de O.. kaynyor:) hahaha
ya yazalım herkes yazıyo iştebattalbey daha akşam yedim
Hmmm burlaa da hiç duymadım
Fatihi biliyodun sen canım. Atikalinin oralarda var
Dikkat etmemişim canım :26:
Tam atikali ilkokulunun karşısında. Hatta bir duvarda kocaman okla ÇİĞKÖFTE yazmışlar. ok seni battalbeye götürüyor
Neyse yukarıda da yazdım bilen çıkmadı galiba tekrar yazayım. Ali ustayı tek geçiyorum. Siyaset topiği oldupu için link de koyuyorum
https://www.facebook.com/CigkofteciAliUsta
ben akdeniz caddesi yavuzselim caddesi ve aksaray historia yakınlarında daha çok bulunuyorum.
İnan bana pilavcı ciğerci den geçilmiyor :)
Bir çiğköfteci bulamadım doğru düzgün Bİ Hacıleziz vardı o güzeldi
Ben o pilavcıların da hastasıydım. Artık pek gidemiyorum fatihe ama özlemişim fatihin pislik lezzet duraklarını :)))))) hacıelazizden de yemiştim :))) Şimdiki evime yakın oses var. Osesi burda keşfettim güzel oldu
ben akdeniz caddesi yavuzselim caddesi ve aksaray historia yakınlarında daha çok bulunuyorum.
İnan bana pilavcı ciğerci den geçilmiyor :)
Bir çiğköfteci bulamadım doğru düzgün Bİ Hacıleziz vardı o güzeldi
Ben o pilavcıların da hastasıydım. Artık pek gidemiyorum fatihe ama özlemişim fatihin pislik lezzet duraklarını :)))))) hacıelazizden de yemiştim :))) Şimdiki evime yakın oses var. Osesi burda keşfettim güzel oldu
Ben evlenip Fatihe gelmeden once ne cigkofte yerdim ne de o pilavcilardan pilav. Asla yemem bile demisimdir. Ikisinin de sadece bir kez tadina bakmam yetti. Hele unkapaninda meshur pilavcininki on numero. Artik onu yerken pislik temizlik dusunmiceksin
battalbeyi bende duymadım valla.oses i duymuştum ben ama battalbey i duymamanıza şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?