• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Suda mı yoksa normal doğum mu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bebek4772

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2022
73
2
9
16
25
Merhaba arkadaşlar bilmediğimden size sormak istiyorum kusura bakmayın günümüzde suda doğum yapanlar var yani suyun içinde doğum yapıyorlar aranızda öyle doğum yapan var mı rahat mı yoksa normal doğum mu hangisini tercih edersiniz

ben suda doğum yapmadım ama vajinal doğum yaptım. Sıcak suyun inanılmaz rahatlatıcı bir etkisi vardı kasılmaları yaşarken. Bir daha olsa kesin suda yapardım.

Merhaba arkadaşlar bilmediğimden size sormak istiyorum kusura bakmayın günümüzde suda doğum yapanlar var yani suyun içinde doğum yapıyorlar aranızda öyle doğum yapan var mı rahat mı yoksa normal doğum mu hangisini tercih edersiniz
Bende normal dogum yaptim ama suda dogum daha rahat ve sancisiz gibi gözüküyor. Suyun rahatlatici etkisi var ve yatarak dogurmaktan daha iyi olacagini düşünüyorum. Imkanin varsa onu seç bence.

Selen Özyurtun suda doğum videosu var onu izleyip karar verebilirsin o kadar rahat doğurdu ki ben şok oldum izlerken 😬

Back