Evet bebeği saran bi sıvı o anne karnında bakterilerden korunması içindiğer çocuk şahit olmamıştır inşallah
çocuklar bu kadar beyaz mı doğuyo?
yok cnm olabiliyor hamilelikte bazı durumlarda su gelebliyor araştırma hastanesine yönlendirdi doktorum beni ordaki doktor hanımda yatamam deyince ozmn akşam bebeğinin ölüsü haberini alırsan ağlama dedi banaİkinci doktor doğrusunu söylemiş
Diğer okuduklarıma inansım gelmiyor ya
Çok çalışmaktan ,nöbet sonrası yoğun hasta bakmaktan falandır inş
Hayııır çok güzeller üç çocuk annesi olarak müthiş olduğunu söyleyebilirimBebeklerin ilk doğduğu andaki görüntüleri bana çok korkutucu geliyor. Sadece ben miyim böyle düşünen?
Su gelebilir canım ama bebeğin suyu olması imkansız kesede iğne ucu kada delik olsa su sızıntıyla dahi gitseyok cnm olabiliyor hamilelikte bazı durumlarda su gelebliyor araştırma hastanesine yönlendirdi doktorum beni ordaki doktor hanımda yatamam deyince ozmn akşam bebeğinin ölüsü haberini alırsan ağlama dedi banayani gebelikte su gelebiliyor ve genelde düşük ile sonuçlanıyor çok şükür benim tosunum sağsalim doğdu
amin cnm .. İnş en kısa zamanda sende anne adayı ve daha sonra anne olursunSu gelebilir canım ama bebeğin suyu olması imkansız kesede iğne ucu kada delik olsa su sızıntıyla dahi gitse
Ya bebeği alırlar yada ölümle sonuçlanır
Sen aksilik yaşamamışsın neyseki maşallah tosununa
Allah banada nasip etsin inşallah
diğer çocuk şahit olmamıştır inşallah
çocuklar bu kadar beyaz mı doğuyo?
rahat gibi duruyor da, orada küçük çocuğun işi ne
annesi doğururken şahit olduysa çok kötü etkilenebilir
O eğitici videoAh ah siz ne diyorsunuz, youtubeda birkac suda dogum videosu izledim, maazallah dogum odasinda degil kucucuk cocuk, her bir koseden bir kisi cikiyor, artik gelinin damadin nesi oluyorlarsa, kadin-erkek, sanki film cekiyorlar, tovbeler olsun
nasıl oldu bu tr'de mi yaşıyorsunuz?suda doğum yapan biri olarak doğum anı inanılmaz ve zor ama gerisi çok rahat bir gün bile yatmadım ve hantal hamilelere çok kızıyorum bunun gibi normal bir süreci olanüstü bir hale getiriyorlar ya
ay aman of yerimden kalkamıyorum
Arkadaşlar powerfull arkadaş da duymuş bakın.bizim bir arkadaşa da kızmış doktor bu çocuğun hali ne gebelikte ilişki olur mu bunlar hep eşinin spermleri diye
bazı doktorlar ya gerçekten çok cahil yada insanlarla dalga geçiyorlar..
2. hamileliğimde 6 aylık civarnda iken suyum gelmişti kendi doktorum yatış verdi düşük tehlikesi diye bazı nedenlerden dolayı yatamadım daha sonra kontrole gittiğimde kendi doktorum yok diye başka doktora gittim bana suyun gelmemiştir akıntıdır o sen bilmiyosundur dedi te Allahım ya araştırma hastanesi bile suyun geliyo diyo doktor imkansız diyo neymiş su gelmesi için kesede yırtık olması lazımmış öyle bir durumdada su kesilmezmiş tamamen akarmış
yok cnm olabiliyor hamilelikte bazı durumlarda su gelebliyor araştırma hastanesine yönlendirdi doktorum beni ordaki doktor hanımda yatamam deyince ozmn akşam bebeğinin ölüsü haberini alırsan ağlama dedi banayani gebelikte su gelebiliyor ve genelde düşük ile sonuçlanıyor çok şükür benim tosunum sağsalim doğdu
Evet türkiye de yaşıyorum benim hikayem biraz uzunnasıl oldu bu tr'de mi yaşıyorsunuz?
kolay bir doğum yaptınız demek ki.Evet türkiye de yaşıyorum benim hikayem biraz uzun
Kısaca suyum gelmişti kısa bir duş aldım jakuziyi suyla doldurdum sancılarım hafiflesin diye hafifledide eşim geldi hadi gidelim hastahaneye dedi eyvah bacağımı kaldırıp çıkamıyorum bebek geliyor ebe geldi falan ama çoktan bebeğim doğmuş kızımı kucağıma almıştımbebeğimin kordonunu kesti ebe çok iyiydik ikimizde darısı bütün gebelerin başına
Evetkolay bir doğum yaptınız demek ki.
Yani ben öyle hissettim.
anladım tesadüf olmuş :) Allah uzun,sağlıklı ömürler versin.Evet türkiye de yaşıyorum benim hikayem biraz uzun
Kısaca suyum gelmişti kısa bir duş aldım jakuziyi suyla doldurdum sancılarım hafiflesin diye hafifledide eşim geldi hadi gidelim hastahaneye dedi eyvah bacağımı kaldırıp çıkamıyorum bebek geliyor ebe geldi falan ama çoktan bebeğim doğmuş kızımı kucağıma almıştımbebeğimin kordonunu kesti ebe çok iyiydik ikimizde darısı bütün gebelerin başına
demek ki takmamışlar onlar.Gebelikte prezervatifsiz ilişki olmaz ki ne menisi?
Benim gittiğim bütün doktorlar da uyarmıştı yani.
aynen ben de çok aktiftim .Evet
Çok aktif bir gebelik geçirdim çok yürüdüm hiç olan üstü birşeymiş gibi görmedim gebeliği doğumda o ölçüde rahat geçti sanırım
Birde çok fazla kilo alıp yattığınızı düşünün nasıl olurdu yada normal olurmuyduaynen ben de çok aktiftim .
Tüm bunlara rağmen zor doğum yaptım ve üstelik inanır mısınız 1 gr kilo almamıştım.
elbette değer ama çok zor be.Birde çok fazla kilo alıp yattığınızı düşünün nasıl olurdu yada normal olurmuydu
Ama kucağında bebek için çok ta önemlimi bu acılar bence değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?