Suda doğum böyle görüntülendi

İkinci doktor doğrusunu söylemiş
Diğer okuduklarıma inansım gelmiyor ya
Çok çalışmaktan ,nöbet sonrası yoğun hasta bakmaktan falandır inş
yok cnm olabiliyor hamilelikte bazı durumlarda su gelebliyor araştırma hastanesine yönlendirdi doktorum beni ordaki doktor hanımda yatamam deyince ozmn akşam bebeğinin ölüsü haberini alırsan ağlama dedi bana yani gebelikte su gelebiliyor ve genelde düşük ile sonuçlanıyor çok şükür benim tosunum sağsalim doğdu

Su gelebilir canım ama bebeğin suyu olması imkansız kesede iğne ucu kada delik olsa su sızıntıyla dahi gitse
Ya bebeği alırlar yada ölümle sonuçlanır
Sen aksilik yaşamamışsın neyseki maşallah tosununa
Allah banada nasip etsin inşallah

amin cnm .. İnş en kısa zamanda sende anne adayı ve daha sonra anne olursun

diğer çocuk şahit olmamıştır inşallah
çocuklar bu kadar beyaz mı doğuyo?

rahat gibi duruyor da, orada küçük çocuğun işi ne

annesi doğururken şahit olduysa çok kötü etkilenebilir

Ah ah siz ne diyorsunuz, youtubeda birkac suda dogum videosu izledim, maazallah dogum odasinda degil kucucuk cocuk, her bir koseden bir kisi cikiyor, artik gelinin damadin nesi oluyorlarsa, kadin-erkek, sanki film cekiyorlar, tovbeler olsun

nasıl oldu bu tr'de mi yaşıyorsunuz?

Arkadaşlar powerfull arkadaş da duymuş bakın.
Kocaman kadın sitesinde hiç kadın doğumcu yok mu bu sorunun cevabını verecek?

bi video vardı suda doğum gözyaşlarınızı tutamayacaksınız diye o aklıma geldi, güzel bişey bizim ülke için lüks

Ablam 5-6 aylık hamileyken suyu gelmiş azıcık, doktora koşuyor, gebelik suyu değil diyor ve gönderiyor. Ablam ultrason baksanız ya da tahlil falan diyor o da sallamıyor değil diye. O gün az az gelmişti.

Ertesi gün artınca başka doktora gidiyor, meğer gerçekten gebelik suyuymuş ve çocuk susuz kalıp ölmüş. Çocuğa mı yansın, ölü bebeği normal doğumla doğurduğuna mı.

Cidden türk doktorları çok umursamaz.

Doktoru ilk fark etse önlem alınabilirmiş, olabiliyormuş bu durum.

Gebelikte su gelirse doktora koşun mutlaka...

nasıl oldu bu tr'de mi yaşıyorsunuz?
Evet türkiye de yaşıyorum benim hikayem biraz uzun
Kısaca suyum gelmişti kısa bir duş aldım jakuziyi suyla doldurdum sancılarım hafiflesin diye hafifledide eşim geldi hadi gidelim hastahaneye dedi eyvah bacağımı kaldırıp çıkamıyorum bebek geliyor ebe geldi falan ama çoktan bebeğim doğmuş kızımı kucağıma almıştımbebeğimin kordonunu kesti ebe çok iyiydik ikimizde darısı bütün gebelerin başına

kolay bir doğum yaptınız demek ki.
Yani ben öyle hissettim.

Gebelikte prezervatifsiz ilişki olmaz ki ne menisi?
Benim gittiğim bütün doktorlar da uyarmıştı yani.

anladım tesadüf olmuş :) Allah uzun,sağlıklı ömürler versin.

Evet
Çok aktif bir gebelik geçirdim çok yürüdüm hiç olan üstü birşeymiş gibi görmedim gebeliği doğumda o ölçüde rahat geçti sanırım
aynen ben de çok aktiftim .
Tüm bunlara rağmen zor doğum yaptım ve üstelik inanır mısınız 1 gr kilo almamıştım.

aynen ben de çok aktiftim .
Tüm bunlara rağmen zor doğum yaptım ve üstelik inanır mısınız 1 gr kilo almamıştım.
Birde çok fazla kilo alıp yattığınızı düşünün nasıl olurdu yada normal olurmuydu
Ama kucağında bebek için çok ta önemlimi bu acılar bence değil

Birde çok fazla kilo alıp yattığınızı düşünün nasıl olurdu yada normal olurmuydu
Ama kucağında bebek için çok ta önemlimi bu acılar bence değil
elbette değer ama çok zor be.
İnsan o acıyı kemiklerinde hissediyor hatta iliklerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…