• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suda doğum böyle görüntülendi

ayıp kaçacak ama bir doktordan duymuştum .
hamilelikte cinsel ilişkiye girildiğinde oluşan menilerden dolayı imiş o beyazlık.
doğruluk payını bilemiyorum.
O beyazlıklara verniks deniliyor koruyucu beyaz bir maddedir.Bu madde yıkandığında geçer yada bir kaç saat içerisinde yavaş yavaş kaybolur.
Meninin bebeğe ulaşması imkansız bir olaydır.

yok şaka yapmadım.
bizzat bir doktordan duydum.
bu forumda kadın doğumcu varsa ve görürse yanıtlarsa sevinirim .
bana da çok mantıklı gelmedi ama söyledi.
o bebegın ıcınde bulundugu sıvının tabakası
hatta artık bebeklerı yıkamıyorlar
o tabaka cok faydalıymıs
gelınımız dogum yaptı bebek geldı sacı bası boyle beyaz beyaz
bezle genel olarak bı ortalama temızlık yapmıslar gobek dusene kadar suya sokmayın o beyaz tabaka bebegın cıldını koruyor dedı

Plesenta kapalı .Bebek göbek bağından besleniyor .
Ben de kafa yordum ama sanırım salakça bir laf etti kendince şaka yaptı .Bilemedim şimdi.

Anatomi dersi mi versek :)
hayir zaten meni kalmiyorki,geri cikiyor ,ne ara bebege ulasacak beyazlatacak falan :KK70:
bazı doktorlara gercekden sasırıyorum
ustelık rahıme kanallara ulasabılen sperm ıgne bası kadar :KK70:
sen tut onca meni rahıme bırık bebege sıvama yap :KK70:

gecenlerde de bı diş hekımıne maksiler sinüsün nerde oldugunu anlattım...
bılmıyordu adam :KK70:
olabılıyor demek, canımızı kımlere teslım edıyoruz allahım
neysekı onemlı organların yerı bellı

bazı doktorlara gercekden sasırıyorum
ustelık rahıme kanallara ulasabılen sperm ıgne bası kadar :KK70:
sen tut onca meni rahıme bırık bebege sıvama yap :KK70:

gecenlerde de bı diş hekımıne maksiler sinüsün nerde oldugunu anlattım...
bılmıyordu adam :KK70:
olabılıyor demek, canımızı kımlere teslım edıyoruz allahım
neysekı onemlı organların yerı bellı
Haha :KK70:
bebege sıvama yap :KK70:
Hic gulecegim yoktu

valla ben değildim doğum yapan .
başka biri.DEvlet hastanesi ve yıllar önce.
Ama o gün bu gün aklımdan çıkmaz.
kendince kadınları aşağılamak istemiş bile olabilir.
Cocuk aylardir suyun icinde o yuzden beyazdir heralde.su da uzun sure kalinca biz bile beyazlasiyoruz.ama her cocuk bembeyaz cikmiyor tabiki.

o bebegın ıcınde bulundugu sıvının tabakası
hatta artık bebeklerı yıkamıyorlar
o tabaka cok faydalıymıs
gelınımız dogum yaptı bebek geldı sacı bası boyle beyaz beyaz
bezle genel olarak bı ortalama temızlık yapmıslar gobek dusene kadar suya sokmayın o beyaz tabaka bebegın cıldını koruyor dedı
Halk arasında kırkı çıkmak diyorlarya
İlk 40 günde bebeğin kendi florası(savunma mekanizması için bağışıklık kazandıran bakteriler kazanıyor)oluşuyor
Ancak ilk 48 saatte gerçekleşirse en çok görülen sarılık gibi bazı hastalıklara neden olabiliyor
Aslolan bebeğin verniksinin tamamen temizlenmemesi ve ilk 48 satte yıkanmamasıdır.
Ama tabi genelde çokk bilinçli teyzeler annaneler babaneler aa pis mi duracak diye yıkarlar :KK70:

İlk 40 günde bebeğin kendi florası(savunma mekanizması için bağışıklık kazandıran bakteriler kazanıyor)oluşuyor
Ancak ilk 48 saatte gerçekleşirse en çok görülen sarılık gibi bazı hastalıklara neden olabiliyor
Aslolan bebeğin verniksinin tamamen temizlenmemesi ve ilk 48 satte yıkanmamasıdır.
Ama tabi genelde çokk bilinçli teyzeler annaneler babaneler aa pis mi duracak diye yıkarlar genelde:KK70:
ben kızımın göbeği düşene kadar yıkamamıştım.

Ama tabi genelde çokk bilinçli teyzeler annaneler babaneler aa pis mi duracak diye yıkarlar genelde:KK70:
Evet o tabaka faydaliymis ama bizim hastane yikiyor cocuklari.
ama yüzeysel bir sekilde,cunku hep kan vardi benim cocuklarda.
yikandigi halde o tabaka hemen gitmiyor.
epey bi kaliyor.

ayy evet :D
bızımkıler gobegı dusene kadar hıııcccc yıkamazlar
suyun ıcındekı bebısın ne pıslıgı olcak o teyzeler bı alem popişini yerım beeeenn
doğsada yesek :KK46:

ayy evet :KK70:
bızımkıler gobegı dusene kadar hıııcccc yıkamazlar
suyun ıcındekı bebısın ne pıslıgı olcak o teyzeler bı alem popişini yerım beeeenn
doğsada yesek :KK46:
2 cocugum var,göbekleri dusene kadar yikamadim,zaten oraya bakinca bi hoş oluyorum gobegi kopar gibime geliyor.

Back