Deme öyle, ne korkularla oturdu o evde, deprem zamanı eski bina yıkılacak diye uyuamıyordu, bizde evde ona birşey olacak diye kafayı yiyordukKomşumdu evet,giderdik beraber, gömerdik ne varsakomşu kalsaydı iyiydi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deme öyle, ne korkularla oturdu o evde, deprem zamanı eski bina yıkılacak diye uyuamıyordu, bizde evde ona birşey olacak diye kafayı yiyordukKomşumdu evet,giderdik beraber, gömerdik ne varsakomşu kalsaydı iyiydi
Geri aldım,iyi ki taşınmış o zamanDeme öyle, ne korkularla oturdu o evde, deprem zamanı eski bina yıkılacak diye uyuamıyordu, bizde evde ona birşey olacak diye kafayı yiyorduk![]()
AminnnGeri aldım,iyi ki taşınmış o zamanAllah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah ❤♥
Aminnn❤
Evet o benim
Amin inş Rabbim herkeze nasip etsinGeri aldım,iyi ki taşınmış o zamanAllah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah ❤♥
Amin,inşallahAmin inş Rabbim herkeze nasip etsin
Sevindim seni burda da gördüğümeEvet o benimçok sağol
![]()
Çok sağolHepside cok guzel gorunuyo
ellerine saglik❤
Çok sağol canımEllerine sağlık canım![]()
Çok teşekkürlerÇok güzel elinize sağlık![]()
Ellerine sağlık çok güzel olmuş sofra yarışmada bol şans canımHerkese merhabalar
En sevdiğim öğün olan kahvaltı
Herkese bol şanslar...
Malzemeler
5-6 dilim sucuk
1 tane yumurta
Yarım kaşık tereyağ
Tuz
Eki Görüntüle 2666022
Yapılışı
Öncelikle tavamıza yağımızı koyuyoruz. Sucukları koyup her iki tarafını kızartıyoruz.
Daha sonra yumurtayı kırıp tuz ekliyoruz ve pişmeye bırakıyoruz.
Ve afiyet olsun...
Eki Görüntüle 2666026 Eki Görüntüle 2666027 Eki Görüntüle 2666028 Eki Görüntüle 2666029 Eki Görüntüle 2666030 Eki Görüntüle 2666031 Eki Görüntüle 2666032 Eki Görüntüle 2666033 Eki Görüntüle 2666034 Eki Görüntüle 2666035 Eki Görüntüle 2666036 Eki Görüntüle 2666037 Eki Görüntüle 2666038 Eki Görüntüle 2666039 Eki Görüntüle 2666040
Çok sağol canımEllerine sağlık çok güzel olmuş sofra yarışmada bol şans canım![]()