Suç bende mi?

adı ustunde x problemlıymıs hıc kafana taktıgına degmez, beklemenız bıle hata. bız gıdıyoruz sen gelırsın deseydınız ve gıtseydınız...

herkesle arası kötüymüş senle de kötü olsa ne çıkar.

Aslında Öyle hiç diyemem üzülürüm arkadaş sonuçta
bızım ıs yerınde de var senın tarıf ettıgın gıbı bır tıp, bır ara ıyılıkten aramıza alıyorduk , sonra bırgun baktık bızımle gelmemeye basladı , bır gunde bız ınsanlıktan bekledık sankı onu beklemıyormusuz gıbı onumuzden bastı gıttı o gun bugun afıyet olsun der basar gıderız, he gelır masamıza oturursa nıye geldın demeyız ama ozel ılgı gostermeyız kendısıne..

Ben eminim takılacak arkadaşı olsa bana gelmez. çünkü 3buçuk yıldır burdayım, 7-8 aydır yemek yiyoruz beraber, sadece bu yani

Bence de ama bu benimle illa ki konuşmaya çalışacak başka arkadaşı yok ne tavır takınsam bilemedim

Arkadaşı olmaması normal değil mi ?
Bu kaprisi kim çeker
Seninle konuşmaya çalıştığında ben senin kölen değilim, istediğimle yemeğe çıkarım, nezaket gösterip seni beklediysem böyle çemkirmemen gerekirdi, arkadaşın haddi de bir yere kadar diye açıkça söyle. Büyümemiş insanlar bunlar, aslında arkadaşlığı da hak etmiyorlar ya neyse...

Valla canım bende de böyle bi arkadaş var herseye alınganlık yapar. En iyisi fazla yüz vermemek

Bu tip insanları oldum olası gırtlaklayasım gelir. Kendinizde hiç suç aramayın. Bir kaç gün 2x ile takılmaya devam edin ve x'ten tamamen kurtulun :) Onunla hayat geçmez valla :)

Konuşmaya çalışırsa aynen bunları söylicem tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…