• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Submukoz miyom

Tugbalim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
985
367
103
Merhaba arkadaslar.submukoz miyom kapali ameliyat ile alinir mi..olan var mi

Merhaba arkadaslar.submukoz miyom kapali ameliyat ile alinir mi..olan var mi
Ya bu miyom konularının hepsini okumak istiyorum. Geçenlerde dr uma sordum türü yok dedi bu hafta tekrar gidicem hamileyim Dr keseyle bağı yok şuan bebek sağlıklı dedi gelişimini takip ederiz miyomun dedi en son üç hafta önce 8 cm dedi ve aspirin verdi bebeğe kan akışını engelleme ihtimali var kullan dedi. Ben de miyomlu hanımlar kapalı da mı açık operasyonda mı daha güzel sonuç aldılar merak ediyorum

Merhaba arkadasim ayni dertten muzdaribiz...ben hemen ilk doktora baglinkalmadim.arastitip duruyorum.kapali ameliyat olsun istiyorm..uc cesit miyom var...kac aylik hamilesiniz..insallh sorunsuz sejilde dogum yaparsiniz ve miyomda alinir

Merhaba arkadasim ayni dertten muzdaribiz...ben hemen ilk doktora baglinkalmadim.arastitip duruyorum.kapali ameliyat olsun istiyorm..uc cesit miyom var...kac aylik hamilesiniz..insallh sorunsuz sejilde dogum yaparsiniz ve miyomda alinir
Ben de bı kaç dr a gittim bir tane miyomum ama türünü bilmiyorum. Sormak aklıma gelmiyo bebekle ilgi dr anlatınca onun kalp sesini duyunca aklım başımdan gidiyo eve gelince aklıma geliyo en son birine sordum türü falan yok dedi.belli ki gecistirdi beni. Ben de Rabbim nasip ederse normal doğum yapmak istiyorum ve bir süre sonra da kapalı kapalı operasyonla olmak istiyorum ama şuan kapalı için büyük doğumdan sonra kaybolan kuculenler varmış inşallah öyle olur🙏🏻
Bu arada üç buçuk aylık hamileyim

Doktorun solemesi lazim ne tur diye...hamile olmadiginiz zaman adet donemleriniz sancili asirili kanamalimiydi...bende hamilelik yok asiri kanama sanci agrim fena oluyo...acik ameliyattaistemiyrm dogrusuhic ameliyt olmadim..doktorlara sorup duruyorm.4 cm yakin 2 cm 3 tane var...insallh kurtulurum..i sallah sizinde dogumuz gerceklesr canim...

Doktorun solemesi lazim ne tur diye...hamile olmadiginiz zaman adet donemleriniz sancili asirili kanamalimiydi...bende hamilelik yok asiri kanama sanci agrim fena oluyo...acik ameliyattaistemiyrm dogrusuhic ameliyt olmadim..doktorlara sorup duruyorm.4 cm yakin 2 cm 3 tane var...insallh kurtulurum..i sallah sizinde dogumuz gerceklesr canim...
Benim ki hamilelikte oluştu öncesinde de kontrole giderdim zaten adetlerimde düzenli ve sancısız olurdu. Ben de kapalı istiyorum doğumdan sonraki duruma göre ama açık operasyonlarda daha etkili olduğunu söylemişti bir hanım defalarca kapalı olmuş tekrarlamış en son açık olmuş 10 yıl sonra tekrarlamış belli ki onun vücudunda bisey var ama kafam karıştı

Hay Allahim nasil bir sey bu miyom...bende son zamanlarda sanci kanama yasadim.bi gidim dedim.emar sonucu miyom cikti..ilaclada tedavisi yok..bi doktor var ona goruncem sastim kaldim ne yapacagimi...acik mi kapali mi olcam bilemiyrm.olana kadar da cekecem ...hamilelikte te cikiyo demek...bi sonuclansada gitse dusunmekten bunaldim

Hay Allahim nasil bir sey bu miyom...bende son zamanlarda sanci kanama yasadim.bi gidim dedim.emar sonucu miyom cikti..ilaclada tedavisi yok..bi doktor var ona goruncem sastim kaldim ne yapacagimi...acik mi kapali mi olcam bilemiyrm.olana kadar da cekecem ...hamilelikte te cikiyo demek...bi sonuclansada gitse dusunmekten bunaldim
ameliyat oldunuz mu?

merhaba hayirli sahurlar..henuz olmadim..acik ameliyat istemedim.kapali ameliyat yapan doktoru bekliyorum izindeymis...bi sonuclansa gitse bu miyomlar...sizde de mi var acaba
merhaba. evet bende de var. 2 tane subseroz 6 şar cm, 1 tane de intramural 10-7,5 cm boyutlarında :((

Merhaba ..hay Allah uzuldum yasayan biri olarak...sizde belirtiler veriyor mu...ameliyat olacak misiniz...insallah kurtuluruz 🙏🌸🌹
teşekkür ederim amin. intramural miyom aşırı kanama yapıyor. ayrıca diğer miyomlarla birlikte bağırsağa ve idrar torbasına baskı yapıyorlar. bakalım bu kontrolde ne diyecek doktor. aslında artık kurtulmam gerek.

teşekkür ederim amin. intramural miyom aşırı kanama yapıyor. ayrıca diğer miyomlarla birlikte bağırsağa ve idrar torbasına baskı yapıyorlar. bakalım bu kontrolde ne diyecek doktor. aslında artık kurtulmam gerek.
Merhaba ne zamandir var sizde miyomlar...ah o kanamalar..adetim bitti 1 hafta temiz kaldim..hala geliyo asiri mav oldum...ikimizdeki miyom cesidi ayni seyler yasatiyo.asiri kanama idrara çıkma...kesinlikle artik gitsinler..acik ameliyata korkttum kapali olsun dedim.doktora bi gorunsem sonuclansa artik

Merhaba ne zamandir var sizde miyomlar...ah o kanamalar..adetim bitti 1 hafta temiz kaldim..hala geliyo asiri mav oldum...ikimizdeki miyom cesidi ayni seyler yasatiyo.asiri kanama idrara çıkma...kesinlikle artik gitsinler..acik ameliyata korkttum kapali olsun dedim.doktora bi gorunsem sonuclansa artik
yaklaşık 6 yıl önce çıktı. benimkiler büyük ama açık ameliyat olur. arada bir sürü küçük de olunca kapalı temizlenmiyormuş. ayrıca büyük miyomlar kapalı ameliyatla alınmıyor.

yaklaşık 6 yıl önce çıktı. benimkiler büyük ama açık ameliyat olur. arada bir sürü küçük de olunca kapalı temizlenmiyormuş. ayrıca büyük miyomlar kapalı ameliyatla alınmıyor.
6 yil baya olmus ..evet sizdeki buyumus acik ameliyatla ancak alinir...bende suanlik kucuk ama bekledikce buyuyecek.su ay o kadar bunaldim ki kanama agri bitmedi bi turlu.sizde de ole oluyor mu..adet bitince tekrar kanama sanci yapiyormu

6 yil baya olmus ..evet sizdeki buyumus acik ameliyatla ancak alinir...bende suanlik kucuk ama bekledikce buyuyecek.su ay o kadar bunaldim ki kanama agri bitmedi bi turlu.sizde de ole oluyor mu..adet bitince tekrar kanama sanci yapiyormu
sizdeki submükoz miyom. o küçükken bile çok ağrı yapıyor ve kanama çok oluyor. bendeki ondan değil.
bende normal adet döneminde yoğun kanama oluyor. ara kanama yapmıyor. çok sancım olmuyor. sadece son aylarda sol overim ağrıyor regl döneminde.
1 yıldır demir tedavisi görüyorum. yine de demir ve ferritinim düşük. kan seviyem sınırda.

sizdeki submükoz miyom. o küçükken bile çok ağrı yapıyor ve kanama çok oluyor. bendeki ondan değil.
bende normal adet döneminde yoğun kanama oluyor. ara kanama yapmıyor. çok sancım olmuyor. sadece son aylarda sol overim ağrıyor regl döneminde.
1 yıldır demir tedavisi görüyorum. yine de demir ve ferritinim düşük. kan seviyem sınırda.
Evet en cok belirtisi olan bendeki .korkuyorumda...insallah tedaviler olumli sonuc verir

Back