- 13 Mart 2019
- 985
- 367
- 103
Merhana hayirli sahurlar..ah keske ne kadr sevinirim..hic ameliyat olmadim bu yasima kadr ..hic aklimada gelmezdi.colik cocuga karisirm derdim.ah miyomlarkeşke ameliyat olmadan kendi kendine yok olsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhana hayirli sahurlar..ah keske ne kadr sevinirim..hic ameliyat olmadim bu yasima kadr ..hic aklimada gelmezdi.colik cocuga karisirm derdim.ah miyomlarkeşke ameliyat olmadan kendi kendine yok olsa
Keske gitse mav etti beni sizi bizi...gittikce kanamam artiyo.2 ay once doktor acik dedi..simdi acik olsam mi diyorum.o derece mav ettikeşke ameliyat olmadan kendi kendine yok olsa
Merhana hayirli sahurlar..ah keske ne kadr sevinirim..hic ameliyat olmadim bu yasima kadr ..hic aklimada gelmezdi.colik cocuga karisirm derdim.ah miyomlar
kanama fena zaten. o mahvediyor. bugün kan verdim. bakalım kaç çıkacak değerlerim.Keske gitse mav etti beni sizi bizi...gittikce kanamam artiyo.2 ay once doktor acik dedi..simdi acik olsam mi diyorum.o derece mav etti
Gece bi ara gelmedi.bi sevindim..sabah sanciyla uyandim gep gelmis.moralim bozuldu.esiminde ole..bunaldim..acik ameliyat diyen doktorla gorustum.aklim kapalida...acik ameliyat olsam neler olacak .hamile kalsam sezeryan olabilcem mi .ne yapacagimi sasirdim...bayram sonrasi gidecegim dokdorda acik derse.artik yapacak bisi yok......insallah olumlu cikar sonuclariniz...ogrendim ogrenesi 2 ay oldu.zaman gectikce kotu olacak diye korkuyrmkanama fena zaten. o mahvediyor. bugün kan verdim. bakalım kaç çıkacak değerlerim.
valla hangisi tam temizleyecekse ondan olun bence.
amin inşallah ama demir seviyem yine düşüktür diye hissediyorum. saçlarım çok dökülüyor yine ve çok halsizim.Gece bi ara gelmedi.bi sevindim..sabah sanciyla uyandim gep gelmis.moralim bozuldu.esiminde ole..bunaldim..acik ameliyat diyen doktorla gorustum.aklim kapalida...acik ameliyat olsam neler olacak .hamile kalsam sezeryan olabilcem mi .ne yapacagimi sasirdim...bayram sonrasi gidecegim dokdorda acik derse.artik yapacak bisi yok......insallah olumlu cikar sonuclariniz...ogrendim ogrenesi 2 ay oldu.zaman gectikce kotu olacak diye korkuyrm
Hay Allah evet halsizlik yapar ..duzensiz kanama kotu gunluk hayati etkiliyo...aminn insallahh hayirlisi ne ise o olsunamin inşallah ama demir seviyem yine düşüktür diye hissediyorum. saçlarım çok dökülüyor yine ve çok halsizim.
düzensiz ve zamansız kanama kötü. çok şükür benim normal periyodunda geliyor. çok geliyor ama zamanı belli. hakkımızda hayırlısı olsun ne diyeyim.
tahlil sonuçlarım çıktı. demir de ferritin de tahmin ettiğim gibi yine düşükHay Allah evet halsizlik yapar ..duzensiz kanama kotu gunluk hayati etkiliyo...aminn insallahh hayirlisi ne ise o olsun
Merhaba canim simdi gordum mesajini.hay Allah .uzuldum .ilacla vesayre dengelenmezmi ki...peki bu durum miyomuda etkiliyor degil mi ameliyat açısından...bende bi iyi gibiyim sonra yine sanci kanama...Allahimtahlil sonuçlarım çıktı. demir de ferritin de tahmin ettiğim gibi yine düşük
Amin insallah rabbim şifa versin ikimize de ve tüm miyomlularaMerhaba canim simdi gordum mesajini.hay Allah .uzuldum .ilacla vesayre dengelenmezmi ki...peki bu durum miyomuda etkiliyor degil mi ameliyat açısından...bende bi iyi gibiyim sonra yine sanci kanama...Allahim
bize yardim et
Merhaba arkadasim..aminn bunu ceken bilir.rabbim.saglik versin mubarek gecede .kandiliniz olsun.uzuluyorum inanin.dualr edelim...kisa zamanda sagligimiza kavusalim.Allahim yardim etsin.kan yapici gidalar iyi gelir mi ki.caresiz kalmasin kimseAmin insallah rabbim şifa versin ikimize de ve tüm miyomlulara
1 yıldır demir hapı kullanıyorum. Devam yani. Ama zaten dedi doktor miyomu halletmeniz lazım. Yoksa böyle gider dedi. Hakli tabi. Bir taraftan hap kullanıyorum diğer taraftan kanamayla gidiyor
Ameliyat olursa kan nakli gerekir tabi. Kan nakliyle ilgili yeni birşeyler okudum. Onu da istemiyorum. Allahım yardım et bana
Hayırlı kandiller. Kan yapıcı takviye oluyor tabi. Yoksa allah korusun sıfırlanır.Merhaba arkadasim..aminn bunu ceken bilir.rabbim.saglik versin mubarek gecede .kandiliniz olsun.uzuluyorum inanin.dualr edelim...kisa zamanda sagligimiza kavusalim.Allahim yardim etsin.kan yapici gidalar iyi gelir mi ki.caresiz kalmasin kimse
Tesekkur ederim dualarin kabulu ile..Allah korusun insallah iyi olursunuz...vende sabah iyi gibiydim.aksam gine basladi agri kanama...kansizlasicam bende ...tum hastalara sifa versin rabbimHayırlı kandiller. Kan yapıcı takviye oluyor tabi. Yoksa allah korusun sıfırlanır.
Benim kafamda ameliyat yavaş yavaş oluştu. Böyle gitmiyor. Bu ayki reglim 9 gün önce gelip sürpriz yaptı. Fazla kanama, idrar sorunu, kabızlık, kansızlıktan kaynaklı halsizlik yoruyor artık beni. Böyle nereye kadar.Tesekkur ederim dualarin kabulu ile..Allah korusun insallah iyi olursunuz...vende sabah iyi gibiydim.aksam gine basladi agri kanama...kansizlasicam bende ...tum hastalara sifa versin rabbim
Merhaba arkadasim .bende bitti cok sukur kan gelme sanci 1 haftadir iyim cok sukur...pazartesi gidecem bakalim doktor ne dicek...uc tur miyom var hay Allahim insallah sifa bulursunuz.kansizliktan sebeb mi ameliyat olmadiniz...muhakkak caresi vardir doktor ilgilenmiyor mu .vallai sastik kaldik bu miyomlaraAçıp baksalar irili ufaklı 10 tane çıkar herhalde. Hepsini ultrason raporuna yazmıyorlar.
Benim regl bu ay 9 gün önce geldi. Kanamam çok. Haftaya doktora gidicem.Merhaba arkadasim .bende bitti cok sukur kan gelme sanci 1 haftadir iyim cok sukur...pazartesi gidecem bakalim doktor ne dicek...uc tur miyom var hay Allahim insallah sifa bulursunuz.kansizliktan sebeb mi ameliyat olmadiniz...muhakkak caresi vardir doktor ilgilenmiyor mu .vallai sastik kaldik bu miyomlara
Merhaba sizi cok iyi anliyorum uzuldum inanin ..kanama cok cektim...evet kesinlikle gidin bende gidicem insallah...ve ameliyat tek cozum cekilmez hal aliyor...bende kara lara dusundum napcam ne etcem..ama doktor ne derse o artik korkunun ecele faydasi yok.Allahin izniyle olalim ameliyati ve yasam kalitemiz duzelsin arkadasim.korkmayalim hic...simdi iyim ama adet olunca yine ayni cile...Allahim yarim etsin vallai zor durumBenim regl bu ay 9 gün önce geldi. Kanamam çok. Haftaya doktora gidicem.
Yok ameliyattan çekindiğim için olmadım. Ama şimdi açıkçası düşünüyorum.