Subaylar

minish 21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2007
826
6
96
Bursa
kızlar ben subaylık sınavlarına giricem ...ama tavsiyelerinize ihtiyacım var subaylık hakkında mayısta sınava giricem.bayan subaylar işlerinde rahatlarmı?ben bankacılıktansa subaylığı tercih etmek üzereyim akıl verebilecek olan varmı?hfisfisfis

bölümün ne? hangi branş için başvuracaksın? kaç kişi alacaklarmış senin başvuracağın branşa ve en kilit soru torpilin var mı?

Bankacılıkdan geçeceğine göre maliye sınıfına mı geçecekin. Sözleşmeli subay olacaksın galiba. Teknik ve yardımcı sınıf olursun bayan olduğun için, fiziki yeterlilik sınavı ve ağır bedensel eğitimi var. Bankacılığa göre şartları çok ağır, tabi çalışacağın insalara da bağl ama, rütbeli bir erkek personelden farklı bir muameleme göre ihtimalin çok az.... Atamalrın teknik ve yardımcı sınıf olacağın için merkezlere olur. Merkezden kastım sadece şehir merkezi değil ama. Hangi sınıftan başvurdupunu söylersen daha yardımcı olabilirim. Hakkında hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…