SUBAY EŞLERİNİN YARDIMINA İHTİYACIM VAR?

Asker birini bulayim bari, güzelmis boyle

Sevgiyle ve sevmeyle alakalı bir durum dehşete dusup evlilikten vazmigececeksin bilmiyorum yada rahat bir sinifsa mi evleneceksin anlamadım benim esim subay ben çok sevdim evlendim mesleği hiç aklıma gelmedi 8 yıldır evliyim hiç pişman olmadım sevdiğim için 8yilda 4 kez ev taşıdım doğum yaptım yanımda yoktu cocuk büyüdü kresinin nerde olduğunu bile bilmiyordu tek başıma büyüttüm neredeyse evde her iş bana bakar alışveriş tamir aklına gelen herşey şimdi başka yere tayin olduk biraz daha rahat pek goreve gitmiyor ama hiç pişman değilim yine olsa yine onla evlenirim yeteri kadar sevmiyorsaniz evlenmeyin kaldiramazsiniz

Benim erkek arkadaşım subay şu an doğuda değiliz ama yine de çalışma şartları müthiş sayılmaz. Bir düzen yok yani sabah 8 akşam 5 usulü normalde ama asla o saatlerde bitmiyor işi 5e çeyrek kala bir iş veriyorlar akşam 10da bitiyor örneğin. Ha bir de çok nöbeti oluyor. Tayin mevzularını pek bilmiyorum ama tası tarağı toplar giderim peşinden

Şimdi bana göre değil bu..hiç aşk guzellemeleri yapamayacagim ama siz zaten aşık olmuşsunuz ve birliktesiniz bu durumda dusunecek çok bir şey yok. Başta az bir hoşlanti olsa ve acaba sevgili olsam mi deseniz farklı olabilirdi yorumum.

De şimdi ayrılmak olmaz. Çünkü başta bilsen görüşmez ve aşık olmaz seçimini yaparsın ama artık geçmiş gibi.

Denizci eşi olarak cevap hakkı doğdu :) Hem evli hem değil gibi bir hayat. Bir sefere gider bir daha gelmez, tam bu hafta geliyor derken bir bakarsın adam Katar'a gidiyoruz diye arar. Gerçi ben yeni evliyim ve evliliğimiz boyunca kara görevi var. Ama bu sefere çıkmayacak anlamına da gelmiyor. Eşimi seviyorum. Asker olmasından gurur duyuyorum. Her zorluğu çekerim. Sizin de dediğiniz gibi seven insan bunu düşünmez.

Benim 5 yıllık sevgilim de subayligi kazandı geçen yıl. Seni en iyi anlayanlardanim sanırım:) cevap vermek için biraz geç kalmış olabilirim ama olsun ben yine de yazayım.
Coğrafya öğretmenliği mezunuyuz ikimiz de. Üniformalı meslek sevdiğini biliyordum ama bir gün subay olacağını hiç düşünmemiştim.. Ben deli dolu renkli bir insanım, kazandığını öğrendiğimde afalladim. Buradakiler bana belki kizacaklar ama ayrılmayı bile aklımdan geçirdim. Sonra dedim ki kendine gel, değer mi ölç tart.. ve kabul ettim. Onu o kadar seviyorum ki, bunca yıl hiçbir olumsuzluğunu görmedim birbirimize hep can olduk, o benim enn iyi arkadaşım dert ortağım sevdiğim her şeyim.. onun her daim arkasındayım. Sevince katlanilir her şeye diye düşünüyorum yeter ki o saygıyı sevgiyi yitirmeyelim. Hakkınızda en hayırlısı olsun canım

Deniz muvazzaf subay esiyim.. astsubay ve uzmanlar tum yuku ceker demisler ama pek oyle degil biz de durum.. rutbe yukseldikce sorumluluk ve imza yetkileriniz cogaliyor. Evet bizler karaci ailelerinden cok daha şansliyiz gidecegimiz tayin yerleri birbirinden guzel yerler dogu sayacagimiz tek yer ankara dnz kk.. ama subayligin kendi zaten bu donemde stres sebebi.. esim evimizde bunu yansitmaz asla o ayri.. ama su var ki lojmanda daha dusuk rutbelilerin eslerini bile ezme modasi hala devam etmekte.. varın birde siz onlari calisma alanlarinda dusunun.. onun disinda tskda olmanin en guzel yani ne biliyor musunuz :) 30 agustos geldiginde esinizin uniformalarini ve kilici kusanip karsinizda durmasi butun sıkıntılarimi silip aliyor iyiki asker esiyim diyorum :)))

Malesef o sıkıntıyı da biz çekiyoruz :) 7 aylık hamileyim 6 ayı eşim yoktu ve bugün gitti 10 gün daha yok.Sonra tatbikatlar vs. Kara görevine de çok var mecbur çekicez:)

Çalışma alanlarında daha samimiler bence.İşi kadınlar bozuyor ve lojmana girmeyi hala daha düşünmüyorum.Seyirler çoğaldı artık ve hiç iyi kilik bir durum kalmadı malesef.

Çalışma alanlarında daha samimiler bence.İşi kadınlar bozuyor ve lojmana girmeyi hala daha düşünmüyorum.Seyirler çoğaldı artık ve hiç iyi kilik bir durum kalmadı malesef.
Eşim seyire cikmiyor cok sukur.. lojmana gelince hicbiriyle muhatap olmuyorum kafam rahat :)) kim rutbelinin kim rutbesizin esidir bilmem

Eşim seyire cikmiyor cok sukur.. lojmana gelince hicbiriyle muhatap olmuyorum kafam rahat :)) kim rutbelinin kim rutbesizin esidir bilmem
Yaşı vardır eşinizin o zaman :) Biz mecbur beklicez Bi 10 yıl daha.İster istemez muhatap olunuyor çünkü dağ başında olunca lojman eşler de olmayınca herkes birbirine muhtaç oluyor sanırım.O yüzden hiç düşünmüyorum daha.Ben de çocuğum okula başlayacağı Zaman geçerim diye düşünüyorum bakalım:)))

Ankaraya gelirse tayininiz onerecegim lojman yeri var kafaniz rahat olur :))))

Deniz subayligiyla ilgili bilgisi olanlar var mii

Hayır makine subayı yilda kac ay seyire çıkıyor ve tegmen rutbesi takilinca mi lojman hakkında yararlaniyor bilginiz var mı
Evet rütbe takılınca yararlanılıyor.Seyirde bulunduğu gemiye bağlı kaç ay gidiyor diye birşey yok.Benim eşim geçtiğimiz 7 ay gemi bakımı için uzaktaydı ve şuan 4 ay daha olmayacak üstüne seyirler de oluyor.Yani 14 ayda 11 ay olmayacak toplam

Şuan görev yeri belli oldu ilk görevi için 25 gün olmayacak. Sonradan çok uzun seyir olur mu bunu düşünmekten uyuyamıyorum bir yılda 11 ay olmazsa nasıl dayanırım bilmiyorum. Böyle bir evliliğe nasıl dayanıyorsunuz hep seyirde mi oluyor

Geçici görev dahil öyle oldu. Şuan öyle degil. Senede 3 4 Ay olmuyor

Geçici görev dahil öyle oldu. Şuan öyle degil. Senede 3 4 Ay olmuyor
Yani her zaman değil mi bunu duyduğuma çok sevindim. Bir kişi daha bana 11 ay olmuyor demişti o yüzden kara kara düşünüyordum. Çok mutlu oldum sağ olun :)

Yani her zaman değil mi bunu duyduğuma çok sevindim. Bir kişi daha bana 11 ay olmuyor demişti o yüzden kara kara düşünüyordum. Çok mutlu oldum sağ olun :)
Yok canım. Sivillere oluyor o 11 ay. Askeriyede olmaz. Ama zamanla alışıyorsun zaten. Su üstüyse seyiri biraz fazla olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…