- 7 Temmuz 2016
- 820
- 731
- 53
- 36
Teşekkür ederim. Eşinize selamlar Allah yardımcınız olsun :) Acaba askeri personel eşlerine atamalarda kolaylık sağlanıyor mu ben öğretmen olduğum için 3 4 yılda bir yer değişikliği yapabilir miyim ki ?İyi akşamlar yazınızı görünce çok güldük eşimle bende subay eşiyım ve eşim çektiklerini bence direk anlat die espri yaptıben 3 yıllik evliyim ve 1.5 yıldan beri evlilik hayatı yaşıyoruz evlendim 5 gün sonra eşim Şemdinli ye gitti 1 yıl tek kaldım sonra tayin çıktı rahatladık derken görevlendirmemiz çıktı k.ırak a gitti eşim geleli 1 yıli geçti.. her sinifin bi zorlugu var ama sınıf rütbe yukseldikce sorumluluk stres daha çok artio... sürekli nöbetler eve geç gelmeleri daha hic saymıyorum hamile olduğumu öğrendiğim gün eşim eve gece 12 gelebildı anca işi bitti... yani demek istediğim açıkçası subay eşi olmak çok zor evde tek kalmayi sürekli tayinci olmayı taşınmayı sorun etmiosaniz ve cok seviosaniz bunlari sorun etmeyin derim :)
Bir de şunu ekleyeyim, subayların bir çoğunun düzenli aile yaşantıları vardır. Eşlerine ve ailelerine saygılıdırlar, pek gözleri dışarda olmaz, çoğunluğu ilgili ve iyi babadırlar. Şiddet eğilimleri pek yoktur. Emirlerinde yüzlerce insan olsa da evde bir bardak suyu bile kendileri alıp içerler. Askerlik disiplini hayatlarının bir çok alanına olumlu etkiler yapar. Arkadaş ilişkileri ve lojman komşulukları güzeldir.
Bence pişman olmazsınız.
Kötü şeyler yaşamıssınız sanırım geçmiş olsun diyelim.Bi subaydan boşandım uzak durun psikolojileri iyi değil kendisi de diyor bizim işteki kimse normal değil hepsi sorunlu mesleklerinden dolayı kaçın derim
Yazınızı okudum ama ben sizin bu saydığınız hiç bişeyi görmedim şiddet falan deil tabiki yanlış anlaşılmasın da mesela aile duzenimiz yok sürekli görevlendirme çıkıo mesela askerlik hayatı evde de devam edio emir vermeyi sevio tabi sen ağırlığını koymazsan yapabilio :)) çok stresli piyade lerin işi bence havacı herhalde sizin ediniz karacilar malesef dediginiz gibi deilBir de şunu ekleyeyim, subayların bir çoğunun düzenli aile yaşantıları vardır. Eşlerine ve ailelerine saygılıdırlar, pek gözleri dışarda olmaz, çoğunluğu ilgili ve iyi babadırlar. Şiddet eğilimleri pek yoktur. Emirlerinde yüzlerce insan olsa da evde bir bardak suyu bile kendileri alıp içerler. Askerlik disiplini hayatlarının bir çok alanına olumlu etkiler yapar. Arkadaş ilişkileri ve lojman komşulukları güzeldir.
Bence pişman olmazsınız.
ben sen böylesin diye bir ima da bulunmadım. sen yazdıklaırmı böyle algıladın. sana da allah kolaylık versin.. :)zaten mesleği için evlenmiyorum hanımefendi meslek hakkında insanların dedikleri doğru mu diye bizzat size sorayım dedim her insan sevde de sevmese de ne ile karşılaşacağını önceden tabiki bilmek ister sanki ben zorluğunu öğrenince adamı bırakıcakmışım havası sizlerin ani tepkisinden dolayı oluştu ve bende böyle mi olacam diye düşündüm. Sizin neler yaşadığınızı bilmiyorum ve bunu öğrenmek için yazmıştım farkındaysanız ama konu çooook saçma bir boyuta çekildiAllah kolaylık versin
Rica ederim.. Atama olayını bilmiorum malesef ama yapabilirsin es durumundan die dusunuorum..Teşekkür ederim. Eşinize selamlar Allah yardımcınız olsun :) Acaba askeri personel eşlerine atamalarda kolaylık sağlanıyor mu ben öğretmen olduğum için 3 4 yılda bir yer değişikliği yapabilir miyim ki ?
Haklısınız herkes bir an içini döktü diyelim teşekkür ederim canım :)ben sen böylesin diye bir ima da bulunmadım. sen yazdıklaırmı böyle algıladın. sana da allah kolaylık versin.. :)
e 5 parmak bir degil arada ilginçler cıkar. seninkide değişik cıkmış.Yazınızı okudum ama ben sizin bu saydığınız hiç bişeyi görmedim şiddet falan deil tabiki yanlış anlaşılmasın da mesela aile duzenimiz yok sürekli görevlendirme çıkıo mesela askerlik hayatı evde de devam edio emir vermeyi sevio tabi sen ağırlığını koymazsan yapabilio :)) çok stresli piyade lerin işi bence havacı herhalde sizin ediniz karacilar malesef dediginiz gibi deil
Değişik derken pardon anlayamadım ne demek istediniz?e 5 parmak bir degil arada ilginçler cıkar. seninkide değişik cıkmış.
eşim bana emir eri gibi davranır filan yazmıştın ya.. onun için yazdım...Değişik derken pardon anlayamadım ne demek istediniz?
Sık tayinleri çıkıyor Doğu görevi var Doğuda oranın tehlike durumuna göre yıl olarak degısıyor bir veya iki kez Doğuya gidiyorsunuzYani bunları merak ediyorum bende ama ısrarla herkes bir laf sokma çabasında anlamsızca. Nöbeti nasıl tayini nasıl bir öğretmen olarak bunları bilemem ve suan onlada konusamıyorum eğitimde olduğu için lütfen biraz daha yapıcı olalım. İnsan yaşamına nasıl yansıyor bilmemiz hakkımız. Teşekkr ederim
Yanlış anlamissin ben ole bişe demedim emir vermeyi sevio tabi uygulayabilirse dedim :)eşim bana emir eri gibi davranır filan yazmıştın ya.. onun için yazdım...
Evet malesefSizin eşinizin branşı piyade miydi acaba?
Arkadaşlar öncelikle merhaba. 2.5 yıllık erkek arkadaşım subaylık eğitimini kazandı şuan.Eğitim bitene kadar da 3,5 yıllık bir ilişkimiz olcak Allahın izniyle. Ancak forumlar okuduğum şeyler beni dehşete düşürdü. Çok zor, aile hayatı yok , hep tek kalıyorsun, stresten yaşlandık vb. Sizler de aynı görüşte misiniz? Kara kuvvetlerinde çalışan subayların ne gibi zorlukları oluyor? Ve en çok merak ettiğim şey de hangi sınıflar en stressiz ve güvenli? personel, hava savunma, tank, top... Peek bir bilgim yok lütfen yardımcı olun ona göre eğitime devam edip etmeme kararı alıcaz Teşekkür ederim şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?