Evet şimdi yurtdışı görevinde telefonu da çekmiyor. Uydu telefondan bir kere aradı onda da çok müsait değildim konuşamadım off kendimi çok kötü hissediyorumYok canım. Sivillere oluyor o 11 ay. Askeriyede olmaz. Ama zamanla alışıyorsun zaten. Su üstüyse seyiri biraz fazla olabiliyor
Bide özellikle subay eşlerinden yardım istemesi garip geldi bana. Doğuda eşle beraber gidilmeyen yere tayin çıkma ihtimalini henüz öğrenmemiş galibaSen bunları düşünüyorsan bence o subay olmasın sende eşi olma. Ne yani keyfinize göre mi ? her branşın zorluğu var maalesef,kimse yatmıyor. Asker eşiyim 11 yıldır hiç de yaşlanmadım fıstık gibiyim . İdari olur masabaşında ama beyni yorulur, sahada olsa eve zor gelir yani açıkcası zor meslek . Bunlar ile kafanı yorma Allah başka dert vermesin.
Evet asker karısı olmak zor ben eşimden 1 bucuk sene ayrı kaldim fırat kalkaninda görev yapti savaşın tam içindeydi tain cikmasi falan hepsi birer sıkıntıArkadaşlar öncelikle merhaba. 2.5 yıllık erkek arkadaşım subaylık eğitimini kazandı şuan.Eğitim bitene kadar da 3,5 yıllık bir ilişkimiz olcak Allahın izniyle. Ancak forumlar okuduğum şeyler beni dehşete düşürdü. Çok zor, aile hayatı yok , hep tek kalıyorsun, stresten yaşlandık vb. Sizler de aynı görüşte misiniz? Kara kuvvetlerinde çalışan subayların ne gibi zorlukları oluyor? Ve en çok merak ettiğim şey de hangi sınıflar en stressiz ve güvenli? personel, hava savunma, tank, top... Peek bir bilgim yok lütfen yardımcı olun ona göre eğitime devam edip etmeme kararı alıcaz Teşekkür ederim şimdiden
Yazınıza büyük bir içtenlikle katıldım. İnsan nerede olursa olsun o yanında olmayınca garip ve eksik hissediyor ama kavuşunca yaşanan saatler her şeye değerBende asker eşiyim 5 yıllık sevgili ikende askerdi. İlk günden bu yana hiç düşünmedim zorluğunu.
Eve iş getirdi ama dertleşmek içini boşaltmak için. İyi ki de böyle yapıyor çünkü bu mesleği her bünye kaldıramıyor ne yazıkki. Görevde iken zaten tel örgülerde olduğu için Lojmanda tel örgülerin arasında bir evde yaşa(t)mak istemeyen bir eşim var.
Ayda 10 gün birlikte uyuyabilirsek uyuruz. Diğer günler nöbette, sınırda görevde. memleket gitsem aklım eşimde kalır gitmesem ailemize vakit ayıramıyoruz. Memlekete gittiğimde herkes eşi çoluk çocuk beraberken siz yalnız olunca kendi anne babanızın yanında bile garip hissediyordunuz kendinizi.
Eşimden çok komşularımla vakit geçiriyorum kendime fazlası ile vakit ayırabiliyorum eşim çok rahattır orası senin burası benim gezerim :) :) eşim varkende bütün vaktimi kendisine ayırıyorum.
Bir evde hem erkek hem kadın olmak fazlasıyla zor birşey bunu da her kadın bünyesi kaldıramıyor.
Özlemek ilişkiyi güçlendiriyor mesela. Bazen sizde bunalıyorsunuz haliyle ama anlayışlı bir eşiniz varsa tamir edebiliyorsa sizi tadından yenmez o zaman.
Teşekkür ederim yaşadıklarımı kısa ben öz aktarmaya çalıştım. hatta aynı durumda olan hepimizin yaşadıkları böyle diye düşünüyorum.Yazınıza büyük bir içtenlikle katıldım. İnsan nerede olursa olsun o yanında olmayınca garip ve eksik hissediyor ama kavuşunca yaşanan saatler her şeye değer
Amin inşallah. Bazen sesini bile duyamadığım zamanlar oluyor arasın diye öylece beklemek bile gerçekten çok zor hele yazın dışarıda herkes eşiyle sevgilisiyle gezerken ailenin yanında veya yalnız olmak insanı üzse de bir şekilde katlanıyoruz. Bir de burda benimle aynı duyguları paylaşanları görüp onlarla konuşunca biraz daha rahatlıyorum nedense :)Teşekkür ederim yaşadıklarımı kısa ben öz aktarmaya çalıştım. hatta aynı durumda olan hepimizin yaşadıkları böyle diye düşünüyorum.
Kesinlikle öyle ayrılık zor ama kavuşmak paha biçilemez bir duygu. Allahım eşim dahil hepsinin yardımcısı olsun saçlarının bir teline zarar gelmesin inşallah. Biz eşlere de güç,kuvvet ve sabırlar diliyorum :)
Ne kadarlık evlisin canım? Konu ne olursa olsun insan kendi yaşadığını bir başka yaşayanla paylaşınca rahatlıyor gerçekten:)Amin inşallah. Bazen sesini bile duyamadığım zamanlar oluyor arasın diye öylece beklemek bile gerçekten çok zor hele yazın dışarıda herkes eşiyle sevgilisiyle gezerken ailenin yanında veya yalnız olmak insanı üzse de bir şekilde katlanıyoruz. Bir de burda benimle aynı duyguları paylaşanları görüp onlarla konuşunca biraz daha rahatlıyorum nedense :)
9 yıldır birlikteyiz 5 aydır nişanlıyız bu yaz evlencez inşallah. Gerçekten de öyle bu platform iyi ki var :)Ne kadarlık evlisin canım? Konu ne olursa olsun insan kendi yaşadığını bir başka yaşayanla paylaşınca rahatlıyor gerçekten:)
9 yıldır birlikteyiz 5 aydır nişanlıyız bu yaz evlencez inşallah. Gerçekten de öyle bu platform iyi ki var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?