SUBAY EŞLERİNİN YARDIMINA İHTİYACIM VAR?

Yok canım. Sivillere oluyor o 11 ay. Askeriyede olmaz. Ama zamanla alışıyorsun zaten. Su üstüyse seyiri biraz fazla olabiliyor
Evet şimdi yurtdışı görevinde telefonu da çekmiyor. Uydu telefondan bir kere aradı onda da çok müsait değildim konuşamadım off kendimi çok kötü hissediyorum

Bide özellikle subay eşlerinden yardım istemesi garip geldi bana. Doğuda eşle beraber gidilmeyen yere tayin çıkma ihtimalini henüz öğrenmemiş galiba

Bende asker eşiyim 5 yıllık sevgili ikende askerdi. İlk günden bu yana hiç düşünmedim zorluğunu.

Eve iş getirdi ama dertleşmek içini boşaltmak için. İyi ki de böyle yapıyor çünkü bu mesleği her bünye kaldıramıyor ne yazıkki. Görevde iken zaten tel örgülerde olduğu için Lojmanda tel örgülerin arasında bir evde yaşa(t)mak istemeyen bir eşim var.
Ayda 10 gün birlikte uyuyabilirsek uyuruz. Diğer günler nöbette, sınırda görevde. memleket gitsem aklım eşimde kalır gitmesem ailemize vakit ayıramıyoruz. Memlekete gittiğimde herkes eşi çoluk çocuk beraberken siz yalnız olunca kendi anne babanızın yanında bile garip hissediyordunuz kendinizi.
Eşimden çok komşularımla vakit geçiriyorum kendime fazlası ile vakit ayırabiliyorum eşim çok rahattır orası senin burası benim gezerim :) :) eşim varkende bütün vaktimi kendisine ayırıyorum.
Bir evde hem erkek hem kadın olmak fazlasıyla zor birşey bunu da her kadın bünyesi kaldıramıyor.

Özlemek ilişkiyi güçlendiriyor mesela. Bazen sizde bunalıyorsunuz haliyle ama anlayışlı bir eşiniz varsa tamir edebiliyorsa sizi tadından yenmez o zaman.

Evet asker karısı olmak zor ben eşimden 1 bucuk sene ayrı kaldim fırat kalkaninda görev yapti savaşın tam içindeydi tain cikmasi falan hepsi birer sıkıntı

Yazınıza büyük bir içtenlikle katıldım. İnsan nerede olursa olsun o yanında olmayınca garip ve eksik hissediyor ama kavuşunca yaşanan saatler her şeye değer

Yazınıza büyük bir içtenlikle katıldım. İnsan nerede olursa olsun o yanında olmayınca garip ve eksik hissediyor ama kavuşunca yaşanan saatler her şeye değer
Teşekkür ederim yaşadıklarımı kısa ben öz aktarmaya çalıştım. hatta aynı durumda olan hepimizin yaşadıkları böyle diye düşünüyorum.
Kesinlikle öyle ayrılık zor ama kavuşmak paha biçilemez bir duygu. Allahım eşim dahil hepsinin yardımcısı olsun saçlarının bir teline zarar gelmesin inşallah. Biz eşlere de güç,kuvvet ve sabırlar diliyorum :)

Amin inşallah. Bazen sesini bile duyamadığım zamanlar oluyor arasın diye öylece beklemek bile gerçekten çok zor hele yazın dışarıda herkes eşiyle sevgilisiyle gezerken ailenin yanında veya yalnız olmak insanı üzse de bir şekilde katlanıyoruz. Bir de burda benimle aynı duyguları paylaşanları görüp onlarla konuşunca biraz daha rahatlıyorum nedense :)

Ne kadarlık evlisin canım? Konu ne olursa olsun insan kendi yaşadığını bir başka yaşayanla paylaşınca rahatlıyor gerçekten:)

Ne kadarlık evlisin canım? Konu ne olursa olsun insan kendi yaşadığını bir başka yaşayanla paylaşınca rahatlıyor gerçekten:)
9 yıldır birlikteyiz 5 aydır nişanlıyız bu yaz evlencez inşallah. Gerçekten de öyle bu platform iyi ki var :)

9 yıldır birlikteyiz 5 aydır nişanlıyız bu yaz evlencez inşallah. Gerçekten de öyle bu platform iyi ki var :)

Allah kolaylık versin inşallah bir ömür sağlıklı huzurlu evliliğiniz olur

Evlenince daha bir farklı olacak emin olabilirsin:) şu an belki ailenle yaşıyorsundur o yüzden tam anlamıyor insan kalabalıkta burukta olsa bir şekilde geçiyor zaman. Ama Evlendiğin ilk zamanlar yalnızlık boğacak, yoracak, bunaltacak. eve, çalışıyorsan işe vereceksin kendini işte bu zamanlar daha anlayışlı olmaya çalışmalısın biz rutin işlerle bunalırken eşler belki üstleriyle astlarıyla uğraşmaktan bunalıyorlar.
yokluğuna Alışmak değilde yokluğunu kabulleneceksin bir süre sonra bizim düzenimiz böyle diyeceksin sonra ver elini alışverişler,gezmeler, tozmalar :) yaşadıkça kendi ruh halinden daha iyi anlarsın tabi bunlar benim düşüncelerim, yaşadıklarım

Ne okumuş senin nişanlın onla ilgili bir görev verirler canım.

Kızlar nişanlım deniz subayı bugün lojman başvurusu yaptı 3 ay içinde evlenme taahhüdünde bulundu. Önümüzdeki hafta lojman seçimi yapılacak ve sonuçlar o gün açıklanacak. Biz evlenmek için lojman çıkmasını bekliyoruz. Sizce subaya lojman çıkma ihtimali nedir? Bu arada nişanlım 2 aydır teğmen puanı düşük müdür? Bilen varsa yardımcı olabilir mi yoksa önümüzdeki haftaya kadar içim içimi yiyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…