• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

çok saol canım benim.sorma sorma beren bebek 10 yılda anca gelebildi ama olsun en sonunda adresi tutturdu.inşallah sizin bebiklerinizde kendiliğinden anneleri yıpratmadan en kısa zamanda gelirler.

gözün aydın olsun canım :46::46::46:10 yıl az değil Allah tamamına erdirsin bebişini sana bağışlasın bizlere de dua edin rabbim tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın:16::16::16::49::49::49::49::49::49:

kızlarrrrrr HAMİLEYİMMMMMMMMM 10 yıldır bu haberi bekliyorduk rabbim sana şükürler olsun degerim 106 bu arada.allah bekleyen isteyen herkese bu güzel haberi almayı nasip etsin.
berencim walla bugün başakla seni çok merak ettim bi ara girdim nete ama sizden haber yoktu sonra da giremedim şimdi girme fırsatı buldum çok sevindim canım inşallah hep böyle gider bebişlerin seni çok sevsin emi :64::64::64::64:

kizlarrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmm :nazar::nazar:Rabbimeeee sukurlerrrrr olsunn Allahh herkese nasip etsinnn insallahhhhh kizlar cok mutluyorum ama suphelerdende kurtulamiyorum inanamadimm en az bi 10 kere hemsireyee sordukkk dogrumu diyeee rabbim dualarimizi geri cevirmediiiii hamd olsun.....

canım diğer topikte yazmıştım sevincimi bi daha yazayımm çokkkkk sevindimm merak etme bundan sonrası çorap söküğü gibi kendiliğinden gelir bebişlerin seninle olsun :64::64::64::64:

berencim walla bugün başakla seni çok merak ettim bi ara girdim nete ama sizden haber yoktu sonra da giremedim şimdi girme fırsatı buldum çok sevindim canım inşallah hep böyle gider bebişlerin seni çok sevsin emi :64::64::64::64:

canım çok teşekkür ederim

gözün aydın olsun canım :46::46::46:10 yıl az değil Allah tamamına erdirsin bebişini sana bağışlasın bizlere de dua edin rabbim tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın:16::16::16::49::49::49::49::49::49:

amin canım amin 10 yılda o kadar çok şey yaşadıkki bizi birbirimizden başkası anlayamaz ama haberi aldıgımdandır tüm çektiklerim silindi gitti.darısı sana ve bu yolda çaba veren bütün arkadaşlarımın başına olsun.

kizlar ben alinti yapip yazmasini bilmiyorumm hepinizee tek tek tesekkurlerimi iletiyorum Allah razi olsun sevincimi benimle beraber yasadinizz RAbbim isteyen dileyen herkese nasip etsin dualarim sizinlee sizde dualarinizda beni unutmayinn inanin simdide kalp atisi ve keseyi gorme stresi basladi acaba bisey olacakmi diye falan cok korkuyorum rabbim bizlere bagislasin insallahhh bu duyguyuda herkesee yasatsinn:16::16::16:

Berencim senide cok tebrik ediyorum rabbim gule gule kucagina almayi nasip etsinn insallahhh

canım ikimizinde gözü aydın bügün seninde benimde evimize güneş daha güzel doğdu .allahım dogdukları günü haber vermeyide nasip etsin.

kizlarrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmm :nazar::nazar:Rabbimeeee sukurlerrrrr olsunn Allahh herkese nasip etsinnn insallahhhhh kizlar cok mutluyorum ama suphelerdende kurtulamiyorum inanamadimm en az bi 10 kere hemsireyee sordukkk dogrumu diyeee rabbim dualarimizi geri cevirmediiiii hamd olsun.....

basakcım.. çok tebrik ederim .. :nazar::nazar::nazar:Rabbim hayırlısınla hep böyle güzel sonuçlar almayı nasip etsin :46::46::46:
değerin kat kat artsın insaAllah, :nazar::nazar::nazar:göbüsünden kucağına konsun insaAllah :1::1::1:

kızlarrrrrr HAMİLEYİMMMMMMMMM 10 yıldır bu haberi bekliyorduk rabbim sana şükürler olsun degerim 106 bu arada.allah bekleyen isteyen herkese bu güzel haberi almayı nasip etsin.

kız berencim daha dün içime doğmustu seni hamis diye.. :52: valla bak gerçek oldu çok sükürr Rabbime :16::16: Allahım insaAllah değerinin de kat kat artmasını nasip eyler cnm :46::46::46: 10 yılın üstüne güzel bir haber.. bnde snden daha çok bekleyenlerdenim.. insaAllah benim de bu kez son bekleyisim olur .. :nazar::nazar::nazar:

Kizlarr nolur bilen varsa cevap bekliyorum..bugün kalp atisi için gittik cok cokk şükür duydum,demiştim ya ikizimin biri küçük diye oda gelişip diğer kardeşine yetişmiş yani büyümüstü cok güzelde,ilkini dinledik ona gelince o öbürü kadar gümbür gümbür atmadi sanirim arkadaymis..9.haftamizda yani 20 gün sonra kontrolumuz var o zamana kdr gelirsek riski atlatmis olucaz dedi,doktorumda anladığıma kadar endıse edıyo azıcık büyümesini bekliyor,sanırsam dua etmekten başka çarem yok belkide ıkızlerde normaldır hıc bılmıyorum..bılen duymuş olan ıkız gelişimi hakkında lütfen bilgi..

berrucum.. insaAllah diğeri de ötekinin yolundan gider.. canım ne demisler üzüm üzüme baka baka kararır.. insaAllah o da öndekini takip etsin diyelim ve dua edelim :1::1::1:

kizlar ben alinti yapip yazmasini bilmiyorumm hepinizee tek tek tesekkurlerimi iletiyorum Allah razi olsun sevincimi benimle beraber yasadinizz RAbbim isteyen dileyen herkese nasip etsin dualarim sizinlee sizde dualarinizda beni unutmayinn inanin simdide kalp atisi ve keseyi gorme stresi basladi acaba bisey olacakmi diye falan cok korkuyorum rabbim bizlere bagislasin insallahhh bu duyguyuda herkesee yasatsinn:16::16::16:

Berencim senide cok tebrik ediyorum rabbim gule gule kucagina almayi nasip etsinn insallahhh

basakcım.. << alıntı yapıp yazmasını bilmiyorum << demişin ya ? ben sana yardımcı olayım cnm..

bak .... <<<< Alıntı İle Cevapla >>>> varya şu yan tarafta , her mesaj yazdığımız yerde .. <<<< onun yanında küçük bi kutucuk var.. >>>> yazmak istedğin kisi olduğunda <<<< o küçük kutucuğa tıkla.. >>>> ve böyle kimlere yazıcaksan hep onlara tıkla.. en sonunda konuya cvp vere tıkla, açılan sayfada yazacak olduğun kisilerin alıntıları karsına gelir .. tamam mı cnm insaAllah anlatabilmisimdir :1:

----------

kızlar bizlerde dua edin.. yeni hamisler ve hamis olanlar ve hamis adayları ..
bizde bugün bi kan sonucumun değeri benim sanırım yüksek çıkmıstı onla ilgili dün çağırdılar, ilaç vericekler sanırım..
hakkımızda hayırlısı olsun.. ins ters gidicek bisey olmaz .. bakim dr ne dicek
:31:aksama döneriz insaAllah ,görüsmek üzere..

Ohh beee sabahsabah nede güzel haberler okuyorum başak ve Beren çoook çoook sevindim ikinizin adına Allah tamamına erdirsin canlarım benimmm.:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

ohh dansozlerı gorunce çağrı merkezının ortasında göbek atasın geldi :d

tutma kendini gusel yandan yandan kivir bakem. simdi geliyor yine dansözler beren bebek icin:27:

hope cim çok teşekkür ederim Rabbim hayırlısya sizlerede nasip etsin büyütelim artık bebişlerimizi sağ sağlıklı bi şekilde

amin lenitla. Yüce rabbim isteyen tüm kadinlara bu güzel duyguyu tattirsin insallah. kimsenin kucagini bos birakmasin. cuma büyük gün benim icinde

hay masallah beren bebek geliyor insallah. ne güzel bir haber valla arka arkaya. bu hafta hiv fire vermedik. haftayi ben, temmizum ve printemps bitirecek. Allahim insallah totem bozulmaz bizde hayirli haberlerle geliriz.

oh saglıklı olsunda ayyy ben bugun cok sevındım 2 guzel haberr allahım darısı basımıza hamişler dua edın bana kredı versın bankada yaptırayım tüp bebegı:5:

hayirli krediler ciksin insallahhhhhhhhh:27:

Ok cnm tesk ederim inan aramaya korkuyorum cuma test yaptiricam o gune kadar dua edecm artik..

cuma günü sonuc bekleyenler 3'e cikti. ben, temmuzum ve printemps. insallah hepimiz güzel sonuclarla geliriz burasi hepten senlenir.

hastane 4000 tl ilaçlarda 1250 tuttu.toplam 5000-5500 tl ye mal oluyor.bu arada bizim bebik kredi kartına taksitle 10 aya kadar yaptılar taksiti haberin olsun

bebk dogdugunda taksitleri de bitmis olacak desene. Yarabbim su Türkiye insanin hayatini nasil da kolaylastiriyor:34:

Kizlarr nolur bilen varsa cevap bekliyorum..bugün kalp atisi için gittik cok cokk şükür duydum,demiştim ya ikizimin biri küçük diye oda gelişip diğer kardeşine yetişmiş yani büyümüstü cok güzelde,ilkini dinledik ona gelince o öbürü kadar gümbür gümbür atmadi sanirim arkadaymis..9.haftamizda yani 20 gün sonra kontrolumuz var o zamana kdr gelirsek riski atlatmis olucaz dedi,doktorumda anladığıma kadar endıse edıyo azıcık büyümesini bekliyor,sanırsam dua etmekten başka çarem yok belkide ıkızlerde normaldır hıc bılmıyorum..bılen duymuş olan ıkız gelişimi hakkında lütfen bilgi..

canim benim sikma sakin canini. bak ne güzel yetismis kardesine o da büyümüs güzelce. insallah gümbür gümbür kalp atisini da duyacaksin. sen yeterki rahat ol bebegini strese sokma. asla vazgecme ondan hep konus onu ne kadar sevdigini söyle-

kızlaaarrrr:) ben geldiiimmmm........ özlediniz mi bakim beniii ? :)

cok özledik valla ne yalan söyleyeyim. seni gene kocisi kandir sana telefona internet paketi alsin. böyle aksamdan aksama olmuyor.

bem şubat 4 te negatif sonuç aldım şimdi nasipse 14ünde tekrar dondurulmuşlarla transfer yapılacak dualarınızı bekliyorum

simdiden hayirli transferler.

Peygamber Efendimiz'in duâlarından bi&shy;ri ile günümüzü sonlandıralım.... duâ şu idi:
"Yâ Rabb! Kalbimi nurlandır, gözümü nurlandır, ku&shy;lağımı nurlandır, sağımı nurlandır, solumu nurlandır, üs&shy;tümü nurlandır, altımı nurlandır, önümü nurlandır, arkamı nurlandır ve beni nûr eyle (bir başka rivayette) benim damarlarımı nurlandır, etimi nurlandır, kanımı nurlandır, saçımı nurlandır, yüzümü nurlandır.&#8221;

Özellikle biz Anne adayları için ne güzel dua :) nurlu nurlu hayırlı bebelerimiz olsun inşallah :) :):49::49::49::49::49::49:
aminnnnnnnnnn

kız berencim daha dün içime doğmustu seni hamis diye.. :52: valla bak gerçek oldu çok sükürr Rabbime :16::16: Allahım insaAllah değerinin de kat kat artmasını nasip eyler cnm :46::46::46: 10 yılın üstüne güzel bir haber.. bnde snden daha çok bekleyenlerdenim.. insaAllah benim de bu kez son bekleyisim olur .. :nazar::nazar::nazar:

canım benim çok saol hemde nasıl güzel bir haber anlatamam allahım tez vakitte sanada yaşatsın bu duyguyu inşallah bu sefer bekleyişin dogum bekleyişin olur.

tutma kendini gusel yandan yandan kivir bakem. simdi geliyor yine dansözler beren bebek icin:27:

amin lenitla. Yüce rabbim isteyen tüm kadinlara bu güzel duyguyu tattirsin insallah. kimsenin kucagini bos birakmasin. cuma büyük gün benim icinde

hay masallah beren bebek geliyor insallah. ne güzel bir haber valla arka arkaya. bu hafta hiv fire vermedik. haftayi ben, temmizum ve printemps bitirecek. Allahim insallah totem bozulmaz bizde hayirli haberlerle geliriz.

cuma günü sonuc bekleyenler 3'e cikti. ben, temmuzum ve printemps. insallah hepimiz güzel sonuclarla geliriz burasi hepten senlenir.

bebk dogdugunda taksitleri de bitmis olacak desene. Yarabbim su Türkiye insanin hayatini nasil da kolaylastiriyor:34:

canim benim sikma sakin canini. bak ne güzel yetismis kardesine o da büyümüs güzelce. insallah gümbür gümbür kalp atisini da duyacaksin. sen yeterki rahat ol bebegini strese sokma. asla vazgecme ondan hep konus onu ne kadar sevdigini söyle-

kızlaaarrrr:) ben geldiiimmmm........ özlediniz mi bakim beniii ? :)

cok özledik valla ne yalan söyleyeyim. seni gene kocisi kandir sana telefona internet paketi alsin. böyle aksamdan aksama olmuyor.

simdiden hayirli transferler.

aminnnnnnnnnn

totem bozulmayacak buna emin ol yarın 3 hamiş daha aramıza katılacak allahım ne kadar güzel ya kendime hamileyim diyebilmek.

aminn cnm cıksın kredı dedık ama cıkmıcak galıba 1 yıl olmadı calısalı cunku

kız nasıl oynayayım :)) azıcık ilerimde yönetmenım oturuyo :))

cagrı merkezı 100 kısıden fazla bakırkoyden ambulans cagırırlar :d:1:

totem bozulmayacak buna emin ol yarın 3 hamiş daha aramıza katılacak allahım ne kadar güzel ya kendime hamileyim diyebilmek.

aminnnnnnnnnnnn insallah. allahim sen bizim cabalarimzi karsiliksiz birakma insallah.

BEREN canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.Darısı tüm bu duyguyu tatmayı bekleyenlere inşallah...

bu topiğe geldiğimden beri çok güzel ve bol hamile haberelri duyuyorum.Herhalde burada hamile kalan arkadaşlar bir güzel ayaklarını sürüyorlar.çok güzel..
sabah işe geldiğimde ilk iş burayı açıyorum ve hamile haberi var mı diye.inşallah bende bir gün burdan hamileyiimm diye haykırırım.
6 yıllık evliliğimde son üç yıldır çocuk için uğraşıyorum olsun ömrüm yettiğince uğraşacam.ben elimden geleni yapacağım allah dualarımı kabül ederse olacağına inanıyorum.Bu arada okulumda 5tane hamile var ve hepsinin göbüşler büyümüş.onlardan önce başladım ama hala bende birşey yok.onlar doğuma yaklaştılar bile.bunun adı kıskanmak değil ama ....sadece kendimi için de istemek okadar basit galiba ...

Gunaydin kizlar yeni aramiza katilan arkadaslarim hosgeldiniz benim dusuk tehlikem oldugu icinn surekli yatiyorum bebegimin birinin kesesi bozuldu ama akibeti belli degil rabbime hamd olsun digerinde bir sikinti yok kalp atisini duyduk cok hamile haberi var galiba hayirli ollsun rabbim tamamina erdirsin

Gunaydin kizlar yeni aramiza katilan arkadaslarim hosgeldiniz benim dusuk tehlikem oldugu icinn surekli yatiyorum bebegimin birinin kesesi bozuldu ama akibeti belli degil rabbime hamd olsun digerinde bir sikinti yok kalp atisini duyduk cok hamile haberi var galiba hayirli ollsun rabbim tamamina erdirsin

cok gecmis olsun canim Allah bebegini size bagislasin bende pozitifi aldim p.tesi kese gormeye gidicez insallah.. Allah meleklerrimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin..

Back
X