çok saol canım benim.sorma sorma beren bebek 10 yılda anca gelebildi ama olsun en sonunda adresi tutturdu.inşallah sizin bebiklerinizde kendiliğinden anneleri yıpratmadan en kısa zamanda gelirler.
gözün aydın olsun canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok saol canım benim.sorma sorma beren bebek 10 yılda anca gelebildi ama olsun en sonunda adresi tutturdu.inşallah sizin bebiklerinizde kendiliğinden anneleri yıpratmadan en kısa zamanda gelirler.
berencim walla bugün başakla seni çok merak ettim bi ara girdim nete ama sizden haber yoktu sonra da giremedim şimdi girme fırsatı buldum çok sevindim canım inşallah hep böyle gider bebişlerin seni çok sevsin emikızlarrrrrr HAMİLEYİMMMMMMMMM 10 yıldır bu haberi bekliyorduk rabbim sana şükürler olsun degerim 106 bu arada.allah bekleyen isteyen herkese bu güzel haberi almayı nasip etsin.
kizlarrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmRabbimeeee sukurlerrrrr olsunn Allahh herkese nasip etsinnn insallahhhhh kizlar cok mutluyorum ama suphelerdende kurtulamiyorum inanamadimm en az bi 10 kere hemsireyee sordukkk dogrumu diyeee rabbim dualarimizi geri cevirmediiiii hamd olsun.....
berencim walla bugün başakla seni çok merak ettim bi ara girdim nete ama sizden haber yoktu sonra da giremedim şimdi girme fırsatı buldum çok sevindim canım inşallah hep böyle gider bebişlerin seni çok sevsin emi
canım çok teşekkür ederim
gözün aydın olsun canım10 yıl az değil Allah tamamına erdirsin bebişini sana bağışlasın bizlere de dua edin rabbim tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın
![]()
Beren canım tebrık ederımmmmm gelıyodur ınsallah güzel kızın berenınnm :)
kizlar ben alinti yapip yazmasini bilmiyorumm hepinizee tek tek tesekkurlerimi iletiyorum Allah razi olsun sevincimi benimle beraber yasadinizz RAbbim isteyen dileyen herkese nasip etsin dualarim sizinlee sizde dualarinizda beni unutmayinn inanin simdide kalp atisi ve keseyi gorme stresi basladi acaba bisey olacakmi diye falan cok korkuyorum rabbim bizlere bagislasin insallahhh bu duyguyuda herkesee yasatsinn
Berencim senide cok tebrik ediyorum rabbim gule gule kucagina almayi nasip etsinn insallahhh
kizlarrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmRabbimeeee sukurlerrrrr olsunn Allahh herkese nasip etsinnn insallahhhhh kizlar cok mutluyorum ama suphelerdende kurtulamiyorum inanamadimm en az bi 10 kere hemsireyee sordukkk dogrumu diyeee rabbim dualarimizi geri cevirmediiiii hamd olsun.....
kızlarrrrrr HAMİLEYİMMMMMMMMM 10 yıldır bu haberi bekliyorduk rabbim sana şükürler olsun degerim 106 bu arada.allah bekleyen isteyen herkese bu güzel haberi almayı nasip etsin.
Kizlarr nolur bilen varsa cevap bekliyorum..bugün kalp atisi için gittik cok cokk şükür duydum,demiştim ya ikizimin biri küçük diye oda gelişip diğer kardeşine yetişmiş yani büyümüstü cok güzelde,ilkini dinledik ona gelince o öbürü kadar gümbür gümbür atmadi sanirim arkadaymis..9.haftamizda yani 20 gün sonra kontrolumuz var o zamana kdr gelirsek riski atlatmis olucaz dedi,doktorumda anladığıma kadar endıse edıyo azıcık büyümesini bekliyor,sanırsam dua etmekten başka çarem yok belkide ıkızlerde normaldır hıc bılmıyorum..bılen duymuş olan ıkız gelişimi hakkında lütfen bilgi..
kizlar ben alinti yapip yazmasini bilmiyorumm hepinizee tek tek tesekkurlerimi iletiyorum Allah razi olsun sevincimi benimle beraber yasadinizz RAbbim isteyen dileyen herkese nasip etsin dualarim sizinlee sizde dualarinizda beni unutmayinn inanin simdide kalp atisi ve keseyi gorme stresi basladi acaba bisey olacakmi diye falan cok korkuyorum rabbim bizlere bagislasin insallahhh bu duyguyuda herkesee yasatsinn
Berencim senide cok tebrik ediyorum rabbim gule gule kucagina almayi nasip etsinn insallahhh
problemimiz aslinda yok. ama benim 40 yasina basmis olmam isleri biraz hizlandirmamiza neden oluyor. malum yas ilerledikce rezerv ve kalite de azaliyor![]()
ohh dansozlerı gorunce çağrı merkezının ortasında göbek atasın geldi :d
hope cim çok teşekkür ederim Rabbim hayırlısya sizlerede nasip etsin büyütelim artık bebişlerimizi sağ sağlıklı bi şekilde
kızlarrrrrr HAMİLEYİMMMMMMMMM 10 yıldır bu haberi bekliyorduk rabbim sana şükürler olsun degerim 106 bu arada.allah bekleyen isteyen herkese bu güzel haberi almayı nasip etsin.
oh saglıklı olsunda ayyy ben bugun cok sevındım 2 guzel haberr allahım darısı basımıza hamişler dua edın bana kredı versın bankada yaptırayım tüp bebegı![]()
Ok cnm tesk ederim inan aramaya korkuyorum cuma test yaptiricam o gune kadar dua edecm artik..
hastane 4000 tl ilaçlarda 1250 tuttu.toplam 5000-5500 tl ye mal oluyor.bu arada bizim bebik kredi kartına taksitle 10 aya kadar yaptılar taksiti haberin olsun
Kizlarr nolur bilen varsa cevap bekliyorum..bugün kalp atisi için gittik cok cokk şükür duydum,demiştim ya ikizimin biri küçük diye oda gelişip diğer kardeşine yetişmiş yani büyümüstü cok güzelde,ilkini dinledik ona gelince o öbürü kadar gümbür gümbür atmadi sanirim arkadaymis..9.haftamizda yani 20 gün sonra kontrolumuz var o zamana kdr gelirsek riski atlatmis olucaz dedi,doktorumda anladığıma kadar endıse edıyo azıcık büyümesini bekliyor,sanırsam dua etmekten başka çarem yok belkide ıkızlerde normaldır hıc bılmıyorum..bılen duymuş olan ıkız gelişimi hakkında lütfen bilgi..
kızlaaarrrr:) ben geldiiimmmm........ özlediniz mi bakim beniii ? :)
cok özledik valla ne yalan söyleyeyim. seni gene kocisi kandir sana telefona internet paketi alsin. böyle aksamdan aksama olmuyor.
bem şubat 4 te negatif sonuç aldım şimdi nasipse 14ünde tekrar dondurulmuşlarla transfer yapılacak dualarınızı bekliyorum
simdiden hayirli transferler.
aminnnnnnnnnnPeygamber Efendimiz'in duâlarından bi­ri ile günümüzü sonlandıralım.... duâ şu idi:
"Yâ Rabb! Kalbimi nurlandır, gözümü nurlandır, ku­lağımı nurlandır, sağımı nurlandır, solumu nurlandır, üs­tümü nurlandır, altımı nurlandır, önümü nurlandır, arkamı nurlandır ve beni nûr eyle (bir başka rivayette) benim damarlarımı nurlandır, etimi nurlandır, kanımı nurlandır, saçımı nurlandır, yüzümü nurlandır.”
Özellikle biz Anne adayları için ne güzel dua :) nurlu nurlu hayırlı bebelerimiz olsun inşallah :) :)![]()
dansözler Beren bebek icin sahne aldi. yandan yandan oh oh oh
Eki Görüntüle 650155 Eki Görüntüle 650155 Eki Görüntüle 650155
tutma kendini gusel yandan yandan kivir bakem. simdi geliyor yine dansözler beren bebek icin
amin lenitla. Yüce rabbim isteyen tüm kadinlara bu güzel duyguyu tattirsin insallah. kimsenin kucagini bos birakmasin. cuma büyük gün benim icinde
hay masallah beren bebek geliyor insallah. ne güzel bir haber valla arka arkaya. bu hafta hiv fire vermedik. haftayi ben, temmizum ve printemps bitirecek. Allahim insallah totem bozulmaz bizde hayirli haberlerle geliriz.
hayirli krediler ciksin insallahhhhhhhhh
cuma günü sonuc bekleyenler 3'e cikti. ben, temmuzum ve printemps. insallah hepimiz güzel sonuclarla geliriz burasi hepten senlenir.
bebk dogdugunda taksitleri de bitmis olacak desene. Yarabbim su Türkiye insanin hayatini nasil da kolaylastiriyor
canim benim sikma sakin canini. bak ne güzel yetismis kardesine o da büyümüs güzelce. insallah gümbür gümbür kalp atisini da duyacaksin. sen yeterki rahat ol bebegini strese sokma. asla vazgecme ondan hep konus onu ne kadar sevdigini söyle-
kızlaaarrrr:) ben geldiiimmmm........ özlediniz mi bakim beniii ? :)
cok özledik valla ne yalan söyleyeyim. seni gene kocisi kandir sana telefona internet paketi alsin. böyle aksamdan aksama olmuyor.
simdiden hayirli transferler.
aminnnnnnnnnn
totem bozulmayacak buna emin ol yarın 3 hamiş daha aramıza katılacak allahım ne kadar güzel ya kendime hamileyim diyebilmek.
tutma kendini gusel yandan yandan kivir bakem. simdi geliyor yine dansözler beren bebek icin
hayirli krediler ciksin insallahhhhhhhhh![]()
amin lenitla. Yüce rabbim isteyen tüm kadinlara bu güzel duyguyu tattirsin insallah. kimsenin kucagini bos birakmasin. cuma büyük gün benim icinde
hay masallah beren bebek geliyor insallah. ne güzel bir haber valla arka arkaya. bu hafta hiv fire vermedik. haftayi ben, temmizum ve printemps bitirecek. Allahim insallah totem bozulmaz bizde hayirli haberlerle geliriz.
hayirli krediler ciksin insallahhhhhhhhh
cuma günü sonuc bekleyenler 3'e cikti. ben, temmuzum ve printemps. insallah hepimiz güzel sonuclarla geliriz burasi hepten senlenir.
bebk dogdugunda taksitleri de bitmis olacak desene. Yarabbim su Türkiye insanin hayatini nasil da kolaylastiriyor
canim benim sikma sakin canini. bak ne güzel yetismis kardesine o da büyümüs güzelce. insallah gümbür gümbür kalp atisini da duyacaksin. sen yeterki rahat ol bebegini strese sokma. asla vazgecme ondan hep konus onu ne kadar sevdigini söyle-
totem bozulmayacak buna emin ol yarın 3 hamiş daha aramıza katılacak allahım ne kadar güzel ya kendime hamileyim diyebilmek.
aminnnnnnnnnnnn insallah. allahim sen bizim cabalarimzi karsiliksiz birakma insallah.
Gunaydin kizlar yeni aramiza katilan arkadaslarim hosgeldiniz benim dusuk tehlikem oldugu icinn surekli yatiyorum bebegimin birinin kesesi bozuldu ama akibeti belli degil rabbime hamd olsun digerinde bir sikinti yok kalp atisini duyduk cok hamile haberi var galiba hayirli ollsun rabbim tamamina erdirsin