- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.309
- 498
canım bu ikinci denememdi ikiside bahçelievler medicalparkta oldu doktorum latif küpelioğlu.
anladım darısı başımıza inş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bu ikinci denememdi ikiside bahçelievler medicalparkta oldu doktorum latif küpelioğlu.
hastane 4000 tl ilaçlarda 1250 tuttu.toplam 5000-5500 tl ye mal oluyor.bu arada bizim bebik kredi kartına taksitle 10 aya kadar yaptılar taksiti haberin olsunne kadar maloldu
hastane 4000 tl ilaçlarda 1250 tuttu.toplam 5000-5500 tl ye mal oluyor.bu arada bizim bebik kredi kartına taksitle 10 aya kadar yaptılar taksiti haberin olsun
canım ya 10 dk engeline takıldım sende başla hemen çalışmlaraben sana çook takma diyom kuşum yaaaa
![]()
allahın gücü bidenemkızzz yüzümde salak bi gülümseme öyle kaldım haaaaaa
allahın gücü bidenem
bensana herzaman takma demiyommu
içim nası huzur doldu anlatamam canım yaaaaaa
bu arada fatoştan haberin varmı kuzum gııııı
kız sende merak ediyomudun beni![]()
teşekkür ettim bitanem o senin güzelliğinhayal ediyodomda bu kadar sempatik değilll hahahaha şaka şaka
çaktırma daha güzelsinnnnnn![]()
evet 2 katı olmuş zaten 2 embriyo transfer edilmişti ama bilmiyorum ikiz olabilir mi kidr umla görüşemedim merak içinde bekliyorum
kızlarrrrrr HAMİLEYİMMMMMMMMM 10 yıldır bu haberi bekliyorduk rabbim sana şükürler olsun degerim 106 bu arada.allah bekleyen isteyen herkese bu güzel haberi almayı nasip etsin.
kizlarrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmRabbimeeee sukurlerrrrr olsunn Allahh herkese nasip etsinnn insallahhhhh kizlar cok mutluyorum ama suphelerdende kurtulamiyorum inanamadimm en az bi 10 kere hemsireyee sordukkk dogrumu diyeee rabbim dualarimizi geri cevirmediiiii hamd olsun.....
arkadaşlar bugün transferimin 10. günü dayanamadım kan testi yaptırdım ama sıfır çıktı fakat bizim ilçede kanı alıyorlar il gönderip test yaptırıyorlar acaba ondan mı oldu eşime bile söyleyemedim çok kötüyüm gizli gizli aglıyorum destek lütfenn...
transfer günü dahil 10. gün mü inşallah yanlıştır canım ama yinede herşeye hazırla kendini