• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

canım ya 10 dk engeline takıldım sende başla hemen çalışmlara :6:ben sana çook takma diyom kuşum yaaaa:16::16:

hastane 4000 tl ilaçlarda 1250 tuttu.toplam 5000-5500 tl ye mal oluyor.bu arada bizim bebik kredi kartına taksitle 10 aya kadar yaptılar taksiti haberin olsun

kredı kartımda okadar lımıt yokkı :(
ama ıyıymıs 4ooo genelde hep oyle fazlası bıle var cnm

içim nası huzur doldu anlatamam canım yaaaaaa
bu arada fatoştan haberin varmı kuzum gııııı

canım fatoşun bebişlerden biri iyimiş biride düşüyomuş mesaj yazmıştı dün sabah çaldırdım açmadı konuşmadık yakında
dedğim yere gel din mi

kızlarrrrrr HAMİLEYİMMMMMMMMM 10 yıldır bu haberi bekliyorduk rabbim sana şükürler olsun degerim 106 bu arada.allah bekleyen isteyen herkese bu güzel haberi almayı nasip etsin.

çok tebrik ederimm berenin annesi...RABBİM güzel gönlündekini nasip etmişş ne güzell..hem de 10 yıl sonra....beren bebek nazlı olucakk birazcık...

Son düzenleme:
arkadaşlar bugün transferimin 10. günü dayanamadım kan testi yaptırdım ama sıfır çıktı fakat bizim ilçede kanı alıyorlar il gönderip test yaptırıyorlar acaba ondan mı oldu eşime bile söyleyemedim çok kötüyüm gizli gizli aglıyorum destek lütfenn...

kizlarrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmm :nazar::nazar:Rabbimeeee sukurlerrrrr olsunn Allahh herkese nasip etsinnn insallahhhhh kizlar cok mutluyorum ama suphelerdende kurtulamiyorum inanamadimm en az bi 10 kere hemsireyee sordukkk dogrumu diyeee rabbim dualarimizi geri cevirmediiiii hamd olsun.....

RABBİM mutluluğunu daim etsin inş. başakk...RABBİM bizlerinde dualarını geri çevirmesin inş.. benim gibi isteyen tüm arkadaşlarıma da nasip etsin bu güzelliği...gerçekten tarifsiz bi duygu...3 günde olsa bende yaşadım...gerçi sonra beni bıraktı gitti ama...3 günde olsa yaşamak da tarifsiz di gerçekten...

[SUB][SUB][/SUB][/SUB]
arkadaşlar bugün transferimin 10. günü dayanamadım kan testi yaptırdım ama sıfır çıktı fakat bizim ilçede kanı alıyorlar il gönderip test yaptırıyorlar acaba ondan mı oldu eşime bile söyleyemedim çok kötüyüm gizli gizli aglıyorum destek lütfenn...

transfer günü dahil 10. gün mü inşallah yanlıştır canım ama yinede herşeye hazırla kendini

Back
X