şubat ta tüp bebek:)

ya kızlar benim doktor clinone jel bide estrofem verdi bana test gününe kadar kullan dedi.yarın benim test günüm acaba sabahtan kullanmam gerekenleri teste gitmeden alsammı almasammı eğer pozitif çıkarsa boşuna ilacı almamış olmayayım bide bildiğim kadarıyla clinone jel 12 haftalık oluncaya kadar kullanılıyomuş ne yapayım hastaneyi arıyom kimse cvb vermiyo yoğun oldukları için.:18::18::18:

cnm inş yarn güzel haberlerle dönersn..crinone jel hamilelite kullanıma devam ediyo die biliyorum bende.diğerini bilmiyorum.peki sabhlarımı alıyosun iksinde

günaydın kızlarrrr...herkese mutlu mutlu bir gün diliyorum...ama ben mutsuzum çok bu sabah...bugün aşılamdan sonra 12.günüm dayanamayıp idrar testi yaptımmm kocaaaamaannnnnnnnnnnnnnn bi tek çizgi...karışığımmmm çok çokkk üzgünüm...

nasılsınız arkadaşlar bu sabahtan beri benim sağ kasığımda bazen şiddetli bazende daha hafif anlık sancılar oluyor buneki endişeleneyimmi nolur hemen bir cvb verin birde sanki şişkinlik varmış gibi hissediyorum birazdan okula gideceğim çıkmadan öğrenmek istiyorum bu normalmi nedersiniz :50::50::50:

günaydın kızlarrrr...herkese mutlu mutlu bir gün diliyorum...ama ben mutsuzum çok bu sabah...bugün aşılamdan sonra 12.günüm dayanamayıp idrar testi yaptımmm kocaaaamaannnnnnnnnnnnnnn bi tek çizgi...karışığımmmm çok çokkk üzgünüm...

cnm benm üzme kendini ewde yapılan testte negatif sonucu herzaman doğru çıkmıyo.bnm bi arkadaşım hamile olduğu biliyordu ama hatıra olsun diye 9. ayına kadar yaptı ama hep negatif çıktı.bnmde bugün trasferimin 7.günü bnde yaptım bu saba bndede negatif çıktı ama bunu stres yapmamalıyızz.kendine dikkat et üzülme inş güzeel haberler alırız

estrofem günde 3 defa alıyorum clinone jeli de sabah akşam ne yapayım bilemedim

sen bugün sık sık ara hstaneyi ulaşmaya çlış en doğru karaı onlar verir hem de soru işareti kalmaz aklında ulaşamzsanda bnce sabah ilaçlarını al zaten hamileysen bugünde dünde aldın bi yrın sabh almaktan zarar geleceğin sanmıyorm cnm

sen bugün sık sık ara hstaneyi ulaşmaya çlış en doğru karaı onlar verir hem de soru işareti kalmaz aklında ulaşamzsanda bnce sabah ilaçlarını al zaten hamileysen bugünde dünde aldın bi yrın sabh almaktan zarar geleceğin sanmıyorm cnm

bende senin gibi düşünüyorum yaa

nasılsınız arkadaşlar bu sabahtan beri benim sağ kasığımda bazen şiddetli bazende daha hafif anlık sancılar oluyor buneki endişeleneyimmi nolur hemen bir cvb verin birde sanki şişkinlik varmış gibi hissediyorum birazdan okula gideceğim çıkmadan öğrenmek istiyorum bu normalmi nedersiniz :50::50::50:

bugün işlemden sonra kaçıncı günün cnm ?? üzme kendin inş herşey yolundadır

HEMEN telaş etme gülüm bir kan testi yap sonucun kesinleşsin ona göre şimdiden kendini üzme ki bebişin huzursuz olmasın olurmu inşallah herşey güzel olacak:34::34::34:

fatos tekrar test yaptırmıs sonucu. . . .6547 kesın beşiz :) benımkı daha cıkmamıs yaaaa. . .dua edın canlarıımmm. . . .yavrularımm annelerıne ıyıce tutunmus olsun. . .

HEMEN telaş etme gülüm bir kan testi yap sonucun kesinleşsin ona göre şimdiden kendini üzme ki bebişin huzursuz olmasın olurmu inşallah herşey güzel olacak:34::34::34:

sanada günaydınnn canımmm...hoşgeldin sen de...zaten ben şuan ne hissedeceğimi bilmiyorum kiiii...üzülüyor muyummm ağlıyor muyum....burda mıyım nerdeyimmm bilmiyorum...böyleee garipp bi hal içindeyimmm...içim de buz gibii...ama desteğin için teşekkürlerrr...sen mutlu mutlu haberler al inş...

kızlar ben içim içimi yiyeyiye işe gidiyorum cvb verevn vermeyen herkesden allah razı olsun hepinize iyi günler kendinize iyi bakın :18::18::18::18::18::18::18::18::26::26::26::26:

cnm benm üzme kendini ewde yapılan testte negatif sonucu herzaman doğru çıkmıyo.bnm bi arkadaşım hamile olduğu biliyordu ama hatıra olsun diye 9. ayına kadar yaptı ama hep negatif çıktı.bnmde bugün trasferimin 7.günü bnde yaptım bu saba bndede negatif çıktı ama bunu stres yapmamalıyızz.kendine dikkat et üzülme inş güzeel haberler alırız
..

bilmiyorum ki bişey şuan hissedemiyorum da...12.gün olunca ne biliyim silik de olsa çıkar belki dedim...1 haftadır adet belirtilerim var...oldum olucam sanki...gece bile huzurla uyuyamadım ...emin olurum dedim...heyecanıma yenildim...kocaman bi çizgi gördümmm :s :s hayırlısı olsun hakkımda inş.. hepimizin inş. desteğin için teşekkürlerrr....

kızlar ben içim içimi yiyeyiye işe gidiyorum cvb verevn vermeyen herkesden allah razı olsun hepinize iyi günler kendinize iyi bakın :18::18::18::18::18::18::18::18::26::26::26::26:

rahat olun canım yaaaa bebegınıze zarar vermeyıınn. . Sakın ol guzel sonuclar alcaz ınsaallaahh :)

aynennnn bendeee yarın için hem heyecan var hemde korku hakkımızda hayırlısı

hislerimi söyliyimmi nisaemre...ben senin olumlu sonuç alacağını düşünüyorum...HATTA RABBİMİN affına sığınırak eminim diyebilirim...senden de mutlu haberler alıcazzz...korkma olur muuu...

melek1984. . . Canım yaaa stres yapmaaa. . . .kan testı yaptırsana. . .asılama olayını cok bılmyrm ama bence bı test yaptr

Back
X