şubat ta tüp bebek:)

teşekkür ederim canim benim darisi sizlerin basina inşallah rabbim hepimize hakkında hayirli ,saglikli evlatlar nasip etsin insallahhhhhhhhh:54::34::21::21::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Allah tamamına erdirsin canım, ben de çarşamba günü opu olucam bana da dua edin olur mu?

Benim kasi ve bel agrilarim var bazen pek hissedilmiyor , bazende yogun oluyor ozellikle solda , sizde varmi bu tur agrilar
Doktoruma sordum normal dedi....
bende de var ablacm ozellikle solda hissediorum:34:
Hayili olsun canim , Allah bir an once kucagina almayi nasip etsin , cok guzel haber verdin bize , kendine cok dikkat et bu aralar
Allah senin ve bebeginin hep annda olsun
cok cok teşekkürler ederim rabbim nasip etti güzel haberleri inşallah saglikli bi sekilde dünyaya da getiririz dua ile .....

Allah tamamına erdirsin canım, ben de çarşamba günü opu olucam bana da dua edin olur mu?

rabbim yardimcin olsun bicok yumosun olsun inşallah sana simsiki sarilsinlar güzel haberlerle sevinelim hep beraber canim:54:

gunaydın kızlar nasılsınız ...................

rabbim yardimcin olsun bicok yumosun olsun inşallah sana simsiki sarilsinlar güzel haberlerle sevinelim hep beraber canim:54:

Sizlere de günaydın:16::16::16::16:
Sağol canım , yumoşlar bayağı var Allah' a şükür Rabbim gerisini de getirsin inşallah.Hepimizin kucağı bebişlerle dolsun inşallah.
Sana kaç tane embriyo transfer edildi acaba?

Hosbulduk cnm bu topik beni birazdaha rahatlatacak biliyorum..inanin cok heyecanliyim..aranizda calisan varmi kizlar..ben suan calisiyorum ve inanilmaz stresli bir ortamdayim..cikmayi dusunuyorum ama transfer olduktan sonra uzun sure dinlenmek gerekirmi ..
canim hosgeldin heyecan stress cok normal rabbim yardimcin olsun relax ol biraz ,ben calisiorum canim yurtdisindayim transfer sonrasi burada rapor vermiolar günlük yasantina dönebilirsiniz diolar.ben de ilk 2 gun izin aldim işyerinden 2 gun de hafta sonum vardi 4 gun evdeydim sonraki hafta ise basladim rabbime sigindim allahima emanet ettim yumosum sukurler olsun ki benimle dun haberimiz geldi hamileyim canim sana biraz da olsa fikir oldumsa nemutlu opuorum rabbim tekrardan yardimcin olsun

Sağol canım , yumoşlar bayağı var Allah' a şükür Rabbim gerisini de getirsin inşallah.Hepimizin kucağı bebişlerle dolsun inşallah.

canim benim 2.denememtek ebriyo transferi bastosist embrio idi.

günaydın kızlar yarın test günüm inşallah RABBİM izin verirse güzel haberler alırım çok heyecanlıyım

1den fazla embrıyo transfer etmıyolar dımı herkese

Kizlar listede ismi olmayanlar bana ozelden msj atsin isteyim suan aksam eve gidince eklerim ben bu arada yeni katilanlarin hepiniz hosgeldiniz

canim benim 2.denememtek ebriyo transferi bastosist embrio idi.
Hayırlı olsun canım...
günaydın kızlar yarın test günüm inşallah RABBİM izin verirse güzel haberler alırım çok heyecanlıyım

İnşallah sen de pozitif sonuçla dönersin buraya.

1den fazla embrıyo transfer etmıyolar dımı herkese
38 yaş ve üzerine iki embriyo transfer ediliyor.Benim daha önceki denemelerimde birinde 3 birinde 4 tane transfer edilmişti.Şimdi yaşımdan dolayı 2 tane.

Kizlar listede ismi olmayanlar bana ozelden msj atsin isteyim suan aksam eve gidince eklerim ben bu arada yeni katilanlarin hepiniz hosgeldiniz
Ben vermiştim bilgilerimi ama listede yokum.

Son düzenleme:
Kızlar, daha önce demiştiniz ya, kasık ağrıların yumoşların geliştiğini gösterir , endişelenme diye. Ben de ağrı oldukça seviniyordum, oh oh gelişiyorlar diye. Dün gece yatarken çok kasık ağrım vardı. Sabah kalktım, hiçbir ağrı yok. Bacaklarımı kaldırıyorum, indiriyorum, ayırıyorum, yok ağrı sancı. Sabah 9 da orgalutran(çatlama engelleyici) da eklendi iğneye. İkisini de yaptırdım iğnelerin ama hala yok. Ay çok korkuyorum, dün çatlamış olmazlar değil mi? Dün adetimin 6. günüydü, bugün 7. günü.
Gece ben uyurken çatlamış olmasınlar sakın? Niye kesildi bu ağrılar bıçak gibi.
Ben mi çok panik yapıyorum, bilmem ki? Aklım hep orda, başka hiçbirşey düşünemiyorum.

arkadaşlar mrb busabah lavaboya gittiğimde az bi kan gördüm transferimin 7. günündeyim korkuyorm acaba bu kan adet kanamasının belirtisimi bilen yada başına böyle birşey gelen varmı lütfen yardımcı olurmusunuzz :( :(

arkadaşlar mrb busabah lavaboya gittiğimde az bi kan gördüm transferimin 7. günündeyim korkuyorm acaba bu kan adet kanamasının belirtisimi bilen yada başına böyle birşey gelen varmı lütfen yardımcı olurmusunuzz :( :(

Canım ben çok duydum, lekelenme kanaması oluyormuş insanlar, 1 hafta 10 gün içinde. Bebeğin yer açtığını tutunduğunu gösterirmiş o ama artarsa yada renginden bahsediyorlardı, adetse şöyle renkli, yarleşmyse böyle diye.
İnşallah seninki yerleşme kanıdır canım. Dr unu bir ara istersen.

Kızlar, daha önce demiştiniz ya, kasık ağrıların yumoşların geliştiğini gösterir , endişelenme diye. Ben de ağrı oldukça seviniyordum, oh oh gelişiyorlar diye. Dün gece yatarken çok kasık ağrım vardı. Sabah kalktım, hiçbir ağrı yok. Bacaklarımı kaldırıyorum, indiriyorum, ayırıyorum, yok ağrı sancı. Sabah 9 da orgalutran(çatlama engelleyici) da eklendi iğneye. İkisini de yaptırdım iğnelerin ama hala yok. Ay çok korkuyorum, dün çatlamış olmazlar değil mi? Dün adetimin 6. günüydü, bugün 7. günü.
Gece ben uyurken çatlamış olmasınlar sakın? Niye kesildi bu ağrılar bıçak gibi.
Ben mi çok panik yapıyorum, bilmem ki? Aklım hep orda, başka hiçbirşey düşünemiyorum.

Boşuna canını sıkma, çünkü benimde yumurtalarım gelişiyor, büyüyor, çarşamba opu olucam inşallah ama ben de zerre ağrı yok.

Yerleşme kanaması da olabilir, ani hareketlerden kaçınmalısın, stres yapmamaya çalış, inşallah her şey yolundadır.

Son düzenleme:
Canım ben çok duydum, lekelenme kanaması oluyormuş insanlar, 1 hafta 10 gün içinde. Bebeğin yer açtığını tutunduğunu gösterirmiş o ama artarsa yada renginden bahsediyorlardı, adetse şöyle renkli, yarleşmyse böyle diye.
İnşallah seninki yerleşme kanıdır canım. Dr unu bir ara istersen.

inş yerleştiğinin belirtisidir kaçgündür kasıklarım ağrıyo böyle batma şeklinde ua in arkaaşlar bu tutulma belirtisi olssun :(( çok sağol cnm

38 yaş ve üzerine iki embriyo transfer ediliyor.Benim daha önceki denemelerimde birinde 3 birinde 4 tane transfer edilmişti.Şimdi yaşımdan dolayı 2 tane.

bende ıkız ıstıyroum :( ama brıdaha yaptıramayacagım ıcın 1 kez yaptırdıgımda bırdaha yaptıramam :(

Kızlar bugün yola çıkıyorum. Yarın 8.30 da hastanede olacağım. Ultrason ve tahliller yapılacak. Dua edin benim için. İnşallah yumoşlarım olmuştur, annelerini bekliyorlardır. Üff be, iyice duygusala bağladım. İyi bakın kendinize. Uzun süre yazamayabilirm. Umarım geldiğimde bir sürü hamile haberi alırım ve inşallah ben de size güzel haberler veririm.

ya kızlar benim doktor clinone jel bide estrofem verdi bana test gününe kadar kullan dedi.yarın benim test günüm acaba sabahtan kullanmam gerekenleri teste gitmeden alsammı almasammı eğer pozitif çıkarsa boşuna ilacı almamış olmayayım bide bildiğim kadarıyla clinone jel 12 haftalık oluncaya kadar kullanılıyomuş ne yapayım hastaneyi arıyom kimse cvb vermiyo yoğun oldukları için.:18::18::18:

Back
X