- 20 Kasım 2012
- 2.794
- 79
- 113
iyigeceler canlar öpüldünüz
sanada canım iyi bak kendine muahhhhh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyigeceler canlar öpüldünüz
ben insanlari takmiyorum cnm artik benim icin degerli olanlar zaten benim yanimdalar .. olmayanlarda zaten esigimin disindalar .. ben evlendigimde 20 yasindaydim ve gercekten cocukmusum kayinvalidem sagolsun her firsatta soyluyordu o zamanlar zoruma gidiyordu ama ne zaman 23 yasima geldim hakli oldugunu anladim butun dusuncelerim degisti .. bakalim 30 yasima geldimde nolucak merak ediyorum:44:allah muhafaza kısırım demeden yazzık bakışları var bide desem tefe koyarlar kızzzzz ben çaresini buldum kimseyle görüşmüyorum mecbur kalmadıkça hoç o zamanda sokuyolar sağolsunlar
sevmeden dayanılmaz zaten canım yaaa ama bazen el olduğunu öyle sert hatırlatıyoki şok oluyorum
ben insanlari takmiyorum cnm artik benim icin degerli olanlar zaten benim yanimdalar .. olmayanlarda zaten esigimin disindalar .. ben evlendigimde 20 yasindaydim ve gercekten cocukmusum kayinvalidem sagolsun her firsatta soyluyordu o zamanlar zoruma gidiyordu ama ne zaman 23 yasima geldim hakli oldugunu anladim butun dusuncelerim degisti .. bakalim 30 yasima geldimde nolucak merak ediyorum:44:
ben insanlari takmiyorum cnm artik benim icin degerli olanlar zaten benim yanimdalar .. olmayanlarda zaten esigimin disindalar .. ben evlendigimde 20 yasindaydim ve gercekten cocukmusum kayinvalidem sagolsun her firsatta soyluyordu o zamanlar zoruma gidiyordu ama ne zaman 23 yasima geldim hakli oldugunu anladim butun dusuncelerim degisti .. bakalim 30 yasima geldimde nolucak merak ediyorum:44:
yok cok sukur benimde sorunum kalmadi .. oncelerde kabullenemedi sonra sonra sevdik birbirimizikv deyle sorunum yok canım çocuk krizi tutmadığı sürece her soruşunda diyorum anne bende hiç bi sorun yok die insan bi düşünür gelinde yoksa kimde demi
bizimki evlendiğimden beri bana çocuk düşünüyomusunuz die sorulunca benden önce atlıyo istemez olurlarmı diyo deli oluyom yaaaaaa
benim kv çocuk gibi söylüyosun anlamıyo tekrar tekrar anlatacan onada benim sabrım yok
yok cok sukur benimde sorunum kalmadi .. oncelerde kabullenemedi sonra sonra sevdik birbirimizibebek konusunda da anlayisli cok sukur biliyor tedavi gordumuzu .. oda bizim gibi cevre faktorunden sikayetci soruyolar bisey diyeemiyorum diyo
bende diyorum bana at sucu hehehe kisir gelin almisim de diyorum fitil oluyo
![]()
yok cok sukur benimde sorunum kalmadi .. oncelerde kabullenemedi sonra sonra sevdik birbirimizibebek konusunda da anlayisli cok sukur biliyor tedavi gordumuzu .. oda bizim gibi cevre faktorunden sikayetci soruyolar bisey diyeemiyorum diyo
bende diyorum bana at sucu hehehe kisir gelin almisim de diyorum fitil oluyo
![]()
dorudur canim inanirim.. en iyisini sen bilirsin tabi ..seninki iyiymiş destek olur ben eşimin taraftan kimseye demedim tedaviyi bana karşı iyi niyetl, olduklarına inanmıyorumki bi çok kez gördüm
benim taraf biliyo durumu
dorudur canim inanirim.. en iyisini sen bilirsin tabi ..
bende benim anneme kiziyorum yaa.. diyorum anne sende damadini sikistirsana biraz .. sorsana ayni onun anasi gibi.. yok vur kafasina al ekmeyini canim anam yaaniye hep erkek anneleri sıkıştırıyo çocuk diye birazda bizimkiler baskı yapsaya kızımı bi hamile bırakamadın damat diye benim ana tam tersi tüp bebeğe gidecek para yok diyorum evimin kirasını veriyim kızım diyo
bende benim anneme kiziyorum yaa.. diyorum anne sende damadini sikistirsana biraz .. sorsana ayni onun anasi gibi.. yok vur kafasina al ekmeyini canim anam yaa
asil sen kusura bakma cnm .. ama banada konusmak iyi geldi sakinlestim az.. yoksa gidip bogmayi dusunuyodum birilerinimaalesf tecrübeyle sabitledik canım yaaaa neyse benimkiler yeter zaten
gece gece başını şişirdim kuzucum kusura bakma olurmu içim şişti iyice
allahın işi işte sabrımızı sınıyo sonumuz hayır olsun inşallah :26::26::26:
asil sen kusura bakma cnm .. ama banada konusmak iyi geldi sakinlestim az.. yoksa gidip bogmayi dusunuyodum birilerini
yaa bu arada yarin benim 10. gun idrar testi yapsam cikarmi:18:
hmmm:26belkide anneleri örgütlemek lazım herifler o zaman anlar yaşadıklarımızı :44::44::44:
iste bilmiyorum ki kacinci gun oldunubeşinci gün emriyosuysa çıkabilir ama çok güvenmemek lazım tabiiii genelde idrar testi yanıltıcı oluyo canım![]()
iste bilmiyorum ki kacinci gun oldunubenim dra da iki cift lafim olcak sagolsun hicbilgi vermemis bana
![]()
ahh hatirlasam sayicam da hatirlamiyorumki benim yumurtalar kurban bayraminda toplandi .. ama kacinda toplandi ?? kac gun sonra transver yapildi hatirlamiyorum uff . dosyamda ablamda baska bi doktora gostermek icin aldi vermedi debunu anlamak çok kolay kuzum benim yumurta toplama işleminden kaç gün sonra tranfer yapıldığını sayıcaksın ağzını yidiğim![]()
ahh hatirlasam sayicam da hatirlamiyorumki benim yumurtalar kurban bayraminda toplandi .. ama kacinda toplandi ?? kac gun sonra transver yapildi hatirlamiyorum uff . dosyamda ablamda baska bi doktora gostermek icin aldi vermedi denapam ben nerelere gidem
evet cnm 2 deneme olmadi bu 3. deneme .. zaten baska embrioda kalmadisenin embriyolar dondurulmuştu ozaman öylemi ??????
evet cnm 2 deneme olmadi bu 3. deneme .. zaten baska embrioda kalmadi