Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin minik kelebeğim ben iyiyim canım hamile haberleri aldıkça gaza geliyom valla bir an önce tedaviye başlamak için sabırsızlanıyorum
güzel düşünmüşsün canım bence olur![]()
hoşbulduk kuzucum sorma adet olmayı sabırsızlıkla bekliyorum inşallah bu sefer ertelenmez yawwww![]()
puffy aplaaaaaa![]()
totemımı bozduunnn. . . Tüü ireziilll. . . .:)
senin değerler mi çok yüksek
yoksa bende sorun mu var canım![]()
kızlar merhaba.. çoktandır yazamadım hamile haberini alan herkesin gözü aydın allahım tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza alın umarım vve darısı başımıza. şimdi bizim 2. deneme olacak masyıs ayında bu kez uzun protokol uygulacak. ilaç listesini aldık doktordan ama bu ilaçların süresi ve dozu farklı. daha uzun zamana yayılıyor. decapeptyl puregon ve menogon. menogon 5 doz , decapeptyl 15 gün kadar 1er doz ve puregon yaklaşık 15 gün 225 doz. bunlar gözümü korkuttu hem sayı hem de fiyat ne tutar?? bu süreçten geçen var mı??? bilgi verirseniz sevinirim para biriktirmeye başlayalım biz bari mayısa kadar. kişiden kişiye göre değişir ama tahmini ne ödediniz fikir olur bize doktora sormak da ayıp geliyor :))
sevgilewr
oy neden ya neden böyle olmus ilki kaçtı ikinci degerin kaç oldu rabbim sabır versin canımhamile listesinden silin beni kızlar,değerim düştü bebeğim bıraktı beni.
günaydın kıslaaarrr :) nabeerrr? Bebişlerımle guzel bı gece gecırdııkkk. . . Annelık super bı hıısss :) sıddetle tavsıye ederımmm. . .
günaydın kıslaaarrr :) nabeerrr? Bebişlerımle guzel bı gece gecırdııkkk. . . Annelık super bı hıısss :) sıddetle tavsıye ederımmm. . .
Bugun 2. Kan testim vardi sabah yine bir heyecan kan vermeye gittim , yine sonuc alana kadar el ayak titremesi.
Benim minnak cok hizli cikti ilk degerim 2 ye degil, 4 e katlanmis , 2 gunde tavan yapmis sastik kaldik hepimiz
O kadar rahatladimki aksama kadar gezdik bir guzel :))))
Allah yar ve yanimizda olsun hepimizin ....
oy neden ya neden böyle olmus ilki kaçtı ikinci degerin kaç oldu rabbim sabır versin canım
ilki 38 iki gün sonra 36,doktor ilaçları kes dedi,acı çekiyorum.
ilki 38 iki gün sonra 36,doktor ilaçları kes dedi,acı çekiyorum.