şubat ta tüp bebek:)

kızlar ben de kaçıyorum baayyyy.yarın hepimiz için güzel ve hayırlı bi gün olsun canlar kocaman öpüyorummmmmmm

hoşgeldin minik kelebeğim ben iyiyim canım hamile haberleri aldıkça gaza geliyom valla bir an önce tedaviye başlamak için sabırsızlanıyorum:52:
:52:

güzel düşünmüşsün canım bence olur:31:

hoşbulduk kuzucum sorma adet olmayı sabırsızlıkla bekliyorum inşallah bu sefer ertelenmez yawwww :50::50:

puffy aplaaaaaa :-p
totemımı bozduunnn. . . Tüü ireziilll. . . .:)

Yokkkkk bozmadim totem ikinci deger gelene kadar gecerliydi , ikincisini gormeden emin olmak istemedim benim icin ilk degerden onemli cunku katlandigi zaman gelistigini gosteriyor.
İnsallahhhhhhh sennkide kat e kat katlanir sirinecigim...

senin değerler mi çok yüksek
yoksa bende sorun mu var canım:(

Sizin degerler normal , benimkiler yuksek :))))

kızlar merhaba.. çoktandır yazamadım hamile haberini alan herkesin gözü aydın allahım tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza alın umarım vve darısı başımıza. şimdi bizim 2. deneme olacak masyıs ayında bu kez uzun protokol uygulacak. ilaç listesini aldık doktordan ama bu ilaçların süresi ve dozu farklı. daha uzun zamana yayılıyor. decapeptyl puregon ve menogon. menogon 5 doz , decapeptyl 15 gün kadar 1er doz ve puregon yaklaşık 15 gün 225 doz. bunlar gözümü korkuttu hem sayı hem de fiyat ne tutar?? bu süreçten geçen var mı??? bilgi verirseniz sevinirim para biriktirmeye başlayalım biz bari mayısa kadar. kişiden kişiye göre değişir ama tahmini ne ödediniz fikir olur bize doktora sormak da ayıp geliyor :))
sevgilewr

Canim sana tek tek fiyat veremem ama biz soyle bir taktik onerdier merkezden , uyguladik oldu.
İlk once tanidik bir eczaneye gittik dedikki bu ilaclain liste disi iskontolu fiyatlari varmis , baska yerlerden fiyat aldik bize iskontolu verirmisiniz , onlarda depoyla konustular ilk alimdaki 800 liralik ilaci 600 liraya aldik.
Mesala ben gonal f aldim eczanede 345 liraydi kutusu , biz 250 liraya aldik
Menagon kutusu 142 liraydi , ben 80 liraya aldim
Cetrotide kutusu 68 liraydi , 55 liraya aldik
Ovritella kutusu 68 liraydi , 55 liraya aldi

kızlar ben başladım okumaya sizde okuyun derim allah dualarımızı kabul etsin inş.........amiiiiiiiiiiiiiiin
1.gün 50 kere
2.gün 170 kere
3.gün 220kere
4.gün 313 kere
5.gün 50 kere
6.gün 170 kere
7.gün 313 kere
ayetel kürsi okunacak
gece 11den sonra sabah 5 e kadar olan zaman içinde okunacak,tercihen yatsı namazından sonra okunmalıdır
mutlaka inanarak ve ne eksik ne fazla okunmalıdır...
çok etkilidir gereksiz önemsiz sebeb için okunması kul hakkına girer
bakmak isterseniz dualarımız sizinle
evlat sahibi olmak isteyenler beraber dua edelimmi topiğinde 959 .sayfa.......

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar transferim oldu bugun 6.gun mart 2 test tarihim 3.gun ohss oldum su an daha iyiyim ama hicbir belirtim yok arada kasiklarimin agrimasi ve gogus uclarimin acimasi disinda :18:

günaydın kıslaaarrr :) nabeerrr? Bebişlerımle guzel bı gece gecırdııkkk. . . Annelık super bı hıısss :) sıddetle tavsıye ederımmm. . .

günaydın kıslaaarrr :) nabeerrr? Bebişlerımle guzel bı gece gecırdııkkk. . . Annelık super bı hıısss :) sıddetle tavsıye ederımmm. . .

Günaydın canım Rabbim inşallah bizede nasip etsin artık bizlere dua edersin canım sağlıkla bebeğine kavuşasın ins

maşallah RABBİM mutluluğunu bozmasın tamamına erdirsin inşallah bizde senin gibi böyle içten bir mutluluğu yaşarız bebişlere çok iyi bakkk canım:nazar::nazar::nazar::nazar:

Bugun 2. Kan testim vardi sabah yine bir heyecan kan vermeye gittim , yine sonuc alana kadar el ayak titremesi.
Benim minnak cok hizli cikti ilk degerim 2 ye degil, 4 e katlanmis , 2 gunde tavan yapmis sastik kaldik hepimiz
O kadar rahatladimki aksama kadar gezdik bir guzel :))))
Allah yar ve yanimizda olsun hepimizin ....

Puffy merhaba, seni aralık tüp bebekleri topiginden beri takip ediyorum, orada negatif sonucu aldığını görünce cok üzülmüştüm, senden birgün sonra da ben aynı sonucu almistim:( ancak yilmaman, hemen merkez arayışına girismen hepimize umut olmuştu orda da...
Bu topicte pozitif sonuc aldığını gördüğümde içimde kelebekler uçuştu, çünkü bende 2. Denememi bu ay buz bebeklerimle yaptım. Seni cok cok tebrik ediyorum, Allah sana ve evlatlarına uzuuuun hayırlı ömürler versin:)
Benim test günüm 2 mart, geçen sefer bu kadar zor geçmemişti beklemek, elimde olmadan sürekli ağlıyorum, sinir stres hepsi bende:( neyse Allahım hayırlı haberler almayı nasip eder umarım...

Ablacim takipteyim seni:)

kızlar günaydın ben şimdide tansiyonla uğraşıyorum günde 3 kere aynı saattte ölçmemi söyledi doktor 2 günden beri ölçüyorum ama hiç daha 12-8 i görmedim ne yapcam bilmiyorum dün limon içtim oda bebeğe zararlımı acaba korkuyorum bebişime bişey olcak diye bu durumda olan varmı doktor sıfız tuz dedi tuzsuz yiyorum ama yine yüksek

hep böyle mutluu mutlu ol mehlikacım...güzel yüzünde güllerin açsınnn...mutluu anne mutluu bebişlerinn olsunnn....:))

Son düzenleme:
Back
X