çok iyi anlıyorum canım benim bende bir ay ertelesek depresyona giriyom yaşım 29 ama bir an önce anne olmak istiyom yawwwww
sizin sorun neydi toprağım
sperm sayısı az +morfoloji bozuk sizde??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok iyi anlıyorum canım benim bende bir ay ertelesek depresyona giriyom yaşım 29 ama bir an önce anne olmak istiyom yawwwww
sizin sorun neydi toprağım
fatoş 11 de kan verecekmiş bende merakla bekliyom kızzzzzfatoş kan vermiş mi haberin var mı
bizim sayı iyide morfolojiyle ileri hızlı sayımız düşük kuzum gıııııı bende bişey yoksperm sayısı az +morfoloji bozuk sizde??
fatoş 11 de kan verecekmiş bende merakla bekliyom kızzzzz
Öğlene ancak belli olur
bizim sayı iyide morfolojiyle ileri hızlı sayımız düşük kuzum gıııııı bende bişey yok
evet anca
bende acıbadem düşünüyom nmg de orda yaptırmış senin doktor turgut beymi???????
evet turgut bey nihal le konuştum 3 . adetini gördüğünde tekrar başlıcak tedaviye
senin kaçıncı deneme olacak
inşallah canım yaaaa dediğin gibi elimizden geleni yapıyoz gerisi allahın takdiri
nihal histereskopi yaptırcam diyodu yaptırdımıki ??
benim daha ilk olcak ablası bir kere aşılama yaptırdım olmadı heyecanlıyım hep bakıyom nelere dikkat etmek lazım takipteyim yani
İnş. ilkinde pozitifi görürsünde bir daha uğraşmazsın bizim ömrümüz geçti tedavi yollarında![]()
tamamdır canım benimde akşama misafirim var hadi sanada görüşürüzfatoşun sonuç belli olmuş mu diye girmiştim nete şimdi biraz işim var ben çıkıyorum iyi günler
bende yarın kan verıcem,hep vakıt gecmıyo derdım sımdı gecmesını ıstemıyom gıbı:18:
yarım saat kaldı kızlar kalbim agrıyor resmen
Allah hakkına hayırlısını nasip etsin inşallah + görürsün![]()
canım benim yaaa senden çok heyecanlandım yaww gözlerim doldu dua ediyorum senin içi kuzum inşallah pozitif olur :26::26::26::26:amin eşim karşı kanepede resmen kulakları morardı heyecandan hala çıkmadı sonuç