şubat ta tüp bebek:)

fatooooş nerdesin çook heyecanlıyım tatlım verdin mi testi sonuç kaçta çıkacak.....
canım nben bugün yokum nete giremem akşamüstüne kadar inş pozitif:49::emir_bebek: çıkacak sonucun pozitifse eğer beni çaldır tatlım.......

mrb. melek nasılsın ? fatoşun bahsettiği arkadaş sensin sanırım :31:
canım bana önereceğin herhangi bir kür falan var mı ? eşimde sayı düşüklüğü varr :50:

bızımde sayı hep 170 bın 400 bın cıkardı hatta ılk tup bebek denemesınde 21 canlı cıkmıstı
4 ay aralıksız takvıye yaptık
sonuc hıc gormedıgımız mılyonlar
3 mılyon cıktı

argınmax,proxed pluss,omega 3,sıgaryı azalttı
bırde mısır carsısında tavsıye edılen kucuk bır sıse trıbulus macunu almıstık
sabah aksam kasık kasık kecıbynuzu pekmezı yedı
ayrıca aycekırdegı ıle cıkolata acayıp br sekılde yıordu

mrb. melek nasılsın ? fatoşun bahsettiği arkadaş sensin sanırım :31:
canım bana önereceğin herhangi bir kür falan var mı ? eşimde sayı düşüklüğü varr :50:
evet canım benim... sayı kaç sizin
yaptırdınızmı tüp bebek
canım eşine bolca kabuklu yemişlerden yani fındık fıstık yedir
bide ben aylarca keçboynuzu kaynatıp suyunu içirdim şu an keçiboynuzu pekmezi yediriyorum
bide çakşır suyu gelecek canım üretim t-yerinden sipariş ettik sende bak aktarlara ,
bide solgar ürünleri var eczanelerde L arginin L carnitine kırmızı kore ginseng ikimizde içiyoruz bu ilaçları inciri zeytinyağında bekletip yediriyorum çinko ve E vitamini içiyo hapını
kendimde hayıt suyu içiyorum incir yiyiyorum bende bide senin için bal çörek otu tarçın yersen iyi olur eşinede polen falan arı sütü çook iyimiş bunlar
duyduğumuzu yapıyoruz canım anlıcan
allah yardım etsin hepimize

bızımde sayı hep 170 bın 400 bın cıkardı hatta ılk tup bebek denemesınde 21 canlı cıkmıstı
3 mılyon cıktı

bu saydıklarını not aldım canım valla denemediğim şey kalmadıki adamın üstünde,
ben böle artık kesin çözüm olucak şeyler arıyorum inş, bunların faydası olur.
bide o ilaçlar doktor tavsiyesiz kulanılabilinirmi ? ona göre alalım.

evet canım benim... sayı kaç sizin
yaptırdınızmı tüp bebek
canım eşine bolca kabuklu yemişlerden yani fındık fıstık yedir
bide ben aylarca keçboynuzu kaynatıp suyunu içirdim şu an keçiboynuzu pekmezi yediriyorum
bide çakşır suyu gelecek canım üretim t-yerinden sipariş ettik sende bak aktarlara ,
bide solgar ürünleri var eczanelerde L arginin L carnitine kırmızı kore ginseng ikimizde içiyoruz bu ilaçları inciri zeytinyağında bekletip yediriyorum çinko ve E vitamini içiyo hapını
kendimde hayıt suyu içiyorum incir yiyiyorum bende bide senin için bal çörek otu tarçın yersen iyi olur eşinede polen falan arı sütü çook iyimiş bunlar
duyduğumuzu yapıyoruz canım anlıcan
allah yardım etsin hepimize

bizim sayı 10-20 milyon arası, hayır hiçbir tedavi yapmadık daha aşılama tüpbebek gibi.
keçi boynuzunu neredeyse 3 ay kadar kaynatıp suyunu içirdim, devam edeyimmi ?
çakşır suyunu nerden sipariş verdiniz canım, normal çakşırı alıp suyunu evde kaynatıp içirsem olur mu ?
amin melekcim inş..

bu saydıklarını not aldım canım valla denemediğim şey kalmadıki adamın üstünde,
ben böle artık kesin çözüm olucak şeyler arıyorum inş, bunların faydası olur.
bide o ilaçlar doktor tavsiyesiz kulanılabilinirmi ? ona göre alalım.

dokor tavsıyesız kullanmaya baslamıstık bız
ama doktorumuz bıle ıyıkı kullanmıssınız dedi.....

ot cop ılac tabıkı onemlı sperm uzerınde
ama en onemlısı PSIKOLOJİ....

4 KOCA YIL sunu ıc bunu ıc dıye cok ustune dustum
ve en son bıraktım...
kendı ustune dustu olacak dedi
yukselecek dedi
ve basardı :))

KAFASINI BEN COK RAHATLATIORDUM
tahlıl zamanı....kasılmıordu rahatlıklan verıp cıkmaya basladı ve sonuc COK SUKUR...

bizim sayı 10-20 milyon arası, hayır hiçbir tedavi yapmadık daha aşılama tüpbebek gibi.
keçi boynuzunu neredeyse 3 ay kadar kaynatıp suyunu içirdim, devam edeyimmi ?
çakşır suyunu nerden sipariş verdiniz canım, normal çakşırı alıp suyunu evde kaynatıp içirsem olur mu ?
amin melekcim inş..
bence et canımcanımben çakşırı aldım kaynattım onu içti aylarca ama onun faydası yok fazla şimdi bunu yeni duyduk
sende al aktarlardan bu faydalımış bayağı
bide şey var canım mesala doktorlar bize dediler ne yaparsan yap sayı artmaz kimi insanlarda diye hemde keçiboynuzu falan etki etmedi bize pek ama yine bir umut işte naparsın umutsuz yaşanmıyo işte
bide benimki sigarayı bıraksa belki rakamlar değişir ama bırakmıyo :50:
inş çakşır bari fayda eder zaten ben sayı hareket artsın ki tüp bebek de oluşan embriyolar kaliteli olsun istiyorum

3 mılyon cıktı

sen ne kadar oldu canım evleneli

bence et canımcanımben çakşırı aldım kaynattım onu içti aylarca ama onun faydası yok fazla şimdi bunu yeni duyduk
sende al aktarlardan bu faydalımış bayağı
bide şey var canım mesala doktorlar bize dediler ne yaparsan yap sayı artmaz kimi insanlarda diye hemde keçiboynuzu falan etki etmedi bize pek ama yine bir umut işte naparsın umutsuz yaşanmıyo işte
bide benimki sigarayı bıraksa belki rakamlar değişir ama bırakmıyo :50:
inş çakşır bari fayda eder zaten ben sayı hareket artsın ki tüp bebek de oluşan embriyolar kaliteli olsun istiyorum

evet canım haklısın evet devam etmeliyim, hımm onun faydası yoksa bende aktardan istim ozaman.
inş faydasını görürsünüz canım.bize tüpde 100/70 şans verdi doktor ama yinede sayımız düşük bunun farkındayız.
inş rabim hepimize nasip eder bebeklerimizi.. benimki sigarayı evlendiğimiz zaman bıraktı çok şükür darısı seninkine inş.

dokor tavsıyesız kullanmaya baslamıstık bız
ama doktorumuz bıle ıyıkı kullanmıssınız dedi.....

ot cop ılac tabıkı onemlı sperm uzerınde
ama en onemlısı PSIKOLOJİ....

4 KOCA YIL sunu ıc bunu ıc dıye cok ustune dustum
ve en son bıraktım...
kendı ustune dustu olacak dedi
yukselecek dedi
ve basardı :))

KAFASINI BEN COK RAHATLATIORDUM
tahlıl zamanı....kasılmıordu rahatlıklan verıp cıkmaya basladı ve sonuc COK SUKUR...

canım senin dediklerinide not aldım. inş nasip eder allah bebeğinizi size ve tüm isteyenlere.
bravo size azminizden dolayı çünkü çok ciddi yükseltmişsiniz sayınızı inş dahada çoğalır.
bende rahat tutmaya çalışıyorum eşimi ama nede olsa takılıyo kafayaa :31:

evet canım haklısın evet devam etmeliyim, hımm onun faydası yoksa bende aktardan istim ozaman.
inş faydasını görürsünüz canım.bize tüpde 100/70 şans verdi doktor ama yinede sayımız düşük bunun farkındayız.
inş rabim hepimize nasip eder bebeklerimizi.. benimki sigarayı evlendiğimiz zaman bıraktı çok şükür darısı seninkine inş.
canım seni umutsuzluğa kaptırmak istemem ama bizede hep böyle yüksek şans verdiler ama 4 denemedede olmadı tabi hepsi şans bide allah verirse olacak elden gelir bişey yok benim ki çook uğraşıyo kendide ama bırakmıyo işte aslında çook çaba gösterdi bırakmak içinde
inş sen çook beklemezsin canım

canım seni umutsuzluğa kaptırmak istemem ama bizede hep böyle yüksek şans verdiler ama 4 denemedede olmadı tabi hepsi şans bide allah verirse olacak elden gelir bişey yok benim ki çook uğraşıyo kendide ama bırakmıyo işte aslında çook çaba gösterdi bırakmak içinde
inş sen çook beklemezsin canım

hadiyaaa üzüldüm canım çok zor tabi anlayabiliyorum seni, sende umutsuzluğa kapılma elbet nesip eder allah bebeğinizi,
inş bırakır ama sen ısrar etme bırak die öle daha kötü oluyor çünkü, yaşadığım için biliom.
amin canım çok saol verdiğin tavsiyeler için allah yardımcınız olsun..
tez zamanda versin bebeişimizi inş.. :16::16::16::emir_bebek:

15 şubatta ddonmus embriyo lardan 2 tane transfer yapıldı inşallah bu sefer olacak

selam benimde 2 tane dondurulmuş embriyom var 7. tüp bebek denememiz negatif sonuçlandı dondurulmuş embriyolar çözülürken bozulmaya uğradılar mı yani kaç tane çözdürdüler kaç tanesi kaldı bide senin embriyoların hücre sayısı kaç merak ettim yanıtlarsan sevinirim. Benim hiçbir tedavimde dondurulmuş embriyom olmadı ilk defa oldu merak ettim sonuç inş. pozitif olur

bu ayki adetle başlıycam inşallah canım geçen ay 27 sinde hastalanmıştım yani bu ayın sonuna denk geliyo

sen napıyon moladamısın devam edicenmi? bide kayseridemi yaptırdıydın tedaviyi ?????

Mola vermeye korkuyorum ama verecem mola biraz vücut toparlansın haziran gibi dondurulmuşlarla denicem mola vermeye korkuyom çünkü yaş 36 zaman geçtikçe panik oluyo insan tedaviyi kayseri acıbademde oldum

Son düzenleme:
Mola vermeye korkuyorum ama verecem mola biraz vücut toparlansın haziran gibi dondurulmuşlarla denicem mola vermeye korkuyom çünkü yaş 36 zaman geçtikçe panik oluyo insan tedaviyi kayseri acıbademde oldum

çok iyi anlıyorum canım benim bende bir ay ertelesek depresyona giriyom yaşım 29 ama bir an önce anne olmak istiyom yawwwww:50::50::50:

sizin sorun neydi toprağım

Back
X