şubat ta tüp bebek:)

canisi benim yumosum perşembe gunu saat 10.30 siralarina annesine yerleştirildi simdi 2. gunum haftaya pazar veya pazartesi test gunum ins ,müjdeli haberlerle gelir inşallah annesine:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

İnsallah canım Allah emeklerini bosa çıkartmasın günlük 707 tane ya varis cek

ya tedavi sürecindeki davranışlarını geçtim kuzum ...ama son gün o negatiif sonucu aldıgımızda öyle beddualar ettimki ona :( ya biz eşim işten 5 te çıkıyor diye mecburen test günümüzde o saati bekledik ...ve testi orada yaptırmamız için ısrar etti yoksa evime yakın bir yerdede yaptırabilirdim ...doktorum istedi diye gittim hastaneye kanı verdik 2 saat falan beklememiz gerekiyordu ..diyebilirdi bana yarın gel sonucunu öğren diye neyse biz vedalaştık çıktık ....akşam saat 9 buçuk falan telefon geldi açtık doktorum ..aynen sunu dedi bana bu tutmadı bir daha deneyecekmisinzi ? inan kafamdan aşagı kaynarsular döküldü bu telefonda hemde bu şekilde söylenecek bişeymi :( tedavimdede beni köpek gibi azarlamalar falan :( sanki bedavaya yapıyor gibi :( istediği paraysa ben olana kadar ugrasacaktım 5 milyar değil 50 milyar gitsede sonuna kadar gitcem gücüm yettikçe :( ama insan olsunlar bence öncelikle herşey para değil ...

aaaa hayret sanki bedavaya mi yapio sekerim bedava bile yapan oyle yapamaz insan olarak hakki yok kimsenin buna zaten sende memnun kalmadigini soyleseydin canim acik acik konussaydiniz

evıme geldımm. . .eşyaları annem yerleştiriken yanında duraym dedım , baktım bende egıle kalka yerlestırır olmusum. . .annemın 'bırak kızım yaaaaa' demesıyle ırkıldımm. . . Sonra kendıme kızdım, bebıslerım bı an olsun aklımdan cıkmıstı. . . .nasıl anneyım been yaaaaa :( pufff. . . .hemen kendıme bı ceza vermelıyımmm. . .

Yapma Canım ya biraz sabret ne güzel yanında annen varmış annen yapsın sen şimdi bol bol dinlenki bebislerin sımsıkı tutunsun annelerine

canım sen nerde oluyosun tedaviyi nasıl olacakmış bu çizik ilk kez duyuyorum :18:neye faydası varmış :26:

canım ilkini MEDİCAL PARK ta yaptırmıştık ...yeni tedavimi evime yakın kurtköyde EMSEY HOSPİTAL de olcak..çizik atma işlemini bende buradaki doktordan duydum rahimde ufak bir çizik atılıyormuş tedaviye başlamadan 10 gün önce rahimin içi kendini yeniliyormuş..bu süreçte ve bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş ..bebeiğimiz olsun diye ne söylenirse he diyoruz inşallah çabalarımız boşa çıkmaz :(

evıme geldımm. . .eşyaları annem yerleştiriken yanında duraym dedım , baktım bende egıle kalka yerlestırır olmusum. . .annemın 'bırak kızım yaaaaa' demesıyle ırkıldımm. . . Sonra kendıme kızdım, bebıslerım bı an olsun aklımdan cıkmıstı. . . .nasıl anneyım been yaaaaa :( pufff. . . .hemen kendıme bı ceza vermelıyımmm. . .
evine hoş geldin canım bebişlere iyi bak annesi :nazar::nazar:

iyi akşamlar canım nasılsın bende çekiyorum ya varisde 70000 tamamlayacağım yalnız abdestsiz çekilebiliyormu şimdi jel kullandığımız için abdest alamıyoruz sorayım dedim sen nasıl yapıyorsun:40:

Ayet olmadıgı için okuyabilirsin abdestli olmak gerekmiyor

iyi akşamlar canım nasılsın bende çekiyorum ya varisde 70000 tamamlayacağım yalnız abdestsiz çekilebiliyormu şimdi jel kullandığımız için abdest alamıyoruz sorayım dedim sen nasıl yapıyorsun:40:

normalde ben abdetsiz aklima geldikçe cekiorum canim allah im kabul eder ins :16:

aaaa hayret sanki bedavaya mi yapio sekerim bedava bile yapan oyle yapamaz insan olarak hakki yok kimsenin buna zaten sende memnun kalmadigini soyleseydin canim acik acik konussaydiniz

işte o an tutuluyorsun bişey söyleyemiyorsun birazda eşimden kaynaklı boşver allahından bulsun deyince ses edemedim fazla yoksa neler geldi gitti dilime ...ama allah büyük rabbim karşıma çıkarmasın bir daha ..

canım ilkini MEDİCAL PARK ta yaptırmıştık ...yeni tedavimi evime yakın kurtköyde EMSEY HOSPİTAL de olcak..çizik atma işlemini bende buradaki doktordan duydum rahimde ufak bir çizik atılıyormuş tedaviye başlamadan 10 gün önce rahimin içi kendini yeniliyormuş..bu süreçte ve bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş ..bebeiğimiz olsun diye ne söylenirse he diyoruz inşallah çabalarımız boşa çıkmaz :(

iyi oldu duyduğum bende söylicem gidince doktora:53:
kaçıncı olacak senin yaş kaç sorun ne canım:26:

yaşım 29 canım bu ikinci deneme olacak..sorun ne yazıkki hem eşimde hemde bende eşimin sperm sayısı çok düşük ve morfoloji bozuk :(benim iki tüpümde kapalı çıktı laparoskopi oldum suan tüpsüzüm yani :(bir tüpüm tamamen alındı diğeride yapıstırıldı ..

işte o an tutuluyorsun bişey söyleyemiyorsun birazda eşimden kaynaklı boşver allahından bulsun deyince ses edemedim fazla yoksa neler geldi gitti dilime ...ama allah büyük rabbim karşıma çıkarmasın bir daha ..
miamaya merak ettim dr un kimdibende canım çok üzmüşler seni ama birdaha göstermez inşallah rabbim hayırlısıyla bebeklerimize kavuşturur bizi:emir_bebek::emir_bebek:

sor tabi kuzum belki gercekten dogrudur ne bileyim ya kafam öyle karışıkki bazen diyorum vazgeçeyim ama olmuyor çocuk evin neşesi birde aile var tabi niye olmuyor niye yapmıyorsunuz millete laf anlatmaktan yoruldum artık :(daha 1 yıllık evliyiz ama hergün dırdır bebek diye :(

Back
X