- 1 Haziran 2011
- 1.912
- 202
- 323
ben avrupanin kalbindeyin sekerim(belcikadayim)
Sen kaç yıllık evlisin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben avrupanin kalbindeyin sekerim(belcikadayim)
bartek burda cok polon var yerlesiolar daha da![]()
canim mesanenin dolu olmasi gerekiyor cunku embriyonun yerleştirilmesinde önemli![]()
Benim bildigim kadarıyla idrara sıkışıkken transfer işlemi yapılıyor
çişe sıkışık olmak gerekiyormuş malesef ....söyledilersede ben unuttum o heyecanla tranfer günümde gittiğimde sorduşar çişin varmı diye bende zannettim varsa git yap diyeceklerbende yok dedim 1 lt su al iç o zaman dediler
yarım saat geç olmuştu o yüzden transferim .. sıkışıklık şart dedi doktorum ama bilmiyorum her doktor istermi :)
Sen kaç yıllık evlisin
Bunların nüfusu çok az yarısından çoğuda başka ülkede Almanya İngiltere ye göç ediyorlarmis
o zaman ne kadar su içersek o kadar iyi emriyolar içinben 2 litre filan içeyim
her şey bebişler için
![]()
![]()
doğrudur canim burada da bayagi var![]()
evetttt herşey bebişlerimiz için :) bende sanırım önümüzdeki perşembe veya cuma gitcem doktora rahime çizik atılcakmış bu seferki tedavimde bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormus ...ondan sonrada tedavi süreci başlayacak yeniden :) inşallah bu kez olur ... ilkinde çok stres yaptım kendime ama bunda en azından deneyimli olcaz ...umarım herşey yolunda gider ve bebişlerim bana tutunurlar :)
ilki stresli oluyo canim benimde oyle oldu bu sefer allah a sukurler olsun rahatim daha farkli bakiorum:)seninki de mi dondurulmuş olacak bu sefer allah yardimcin olsun![]()
yok kuzum benimki yeniden tedavi süreci...yani dondurulmuşum yok 14 tane yumurtam toplandı ama ne yazıkki sadece sadece 4 tanesinde döllenme olmuşve 1 tane kaliteli olana transfer etmişlerdi..yani hiç dondurlma olmadı
şimdi yeniden sil baştan olcak herşey ...olsun inşallah tutsunda tüm acılara razıyım ben
umarım rabbim burada bekleyen herkesin minik mucizelerini bir an önce kucaklarına verir ..ve bu çok önemli benim ilk doktorum gibi bir doktora düşürmesin Allahım kimseyi....çoğu kişi ticarete dökmüş bu işi..insanların duyguları ne hissttikleri kimsenin umrunda değil ..
eee yanlizsin o zaman var mi turk arkadaş es akraba canim oralarda,?
Tanıdıklar var ama yakın akraba değil turk çok var zaten yurt dışında herkes akraban oluyor buradaki dostluklar Tr den iyi bence
evet hâklisin canim burada da turkler birlik ve beraberlik içinde oyle de olmaliyiz zaten.
sonuna kadar hâklisin canim bazi arkadaslarimdan duyduğuma gore cok umut verip insanlarin sonra yüzüne bakmiolarmis , bizlerin eksik yanini bilip de ondan faydalanmak isteyenlerle karsilastirmasin yarabbim inşallahyeni tedavin hayirli olur hakkında ins yeter ki bebeislerimiz gelsin de biz herseye katlanioruz onlar için
![]()
evetttt herşey bebişlerimiz için :) bende sanırım önümüzdeki perşembe veya cuma gitcem doktora rahime çizik atılcakmış bu seferki tedavimde bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormus ...ondan sonrada tedavi süreci başlayacak yeniden :) inşallah bu kez olur ... ilkinde çok stres yaptım kendime ama bunda en azından deneyimli olcaz ...umarım herşey yolunda gider ve bebişlerim bana tutunurlar :)
Eses sen tedavinin kaçıncı gunundesin
fıstık gittin mi evine çalışmıcan demeevıme geldımm. . .eşyaları annem yerleştiriken yanında duraym dedım , baktım bende egıle kalka yerlestırır olmusum. . .annemın 'bırak kızım yaaaaa' demesıyle ırkıldımm. . . Sonra kendıme kızdım, bebıslerım bı an olsun aklımdan cıkmıstı. . . .nasıl anneyım been yaaaaapufff. . . .hemen kendıme bı ceza vermelıyımmm. . .