şubat ta tüp bebek:)

canim mesanenin dolu olmasi gerekiyor cunku embriyonun yerleştirilmesinde önemli:1:

Benim bildigim kadarıyla idrara sıkışıkken transfer işlemi yapılıyor

çişe sıkışık olmak gerekiyormuş malesef ....söyledilersede ben unuttum o heyecanla tranfer günümde gittiğimde sorduşar çişin varmı diye bende zannettim varsa git yap diyecekler :D bende yok dedim 1 lt su al iç o zaman dediler :D yarım saat geç olmuştu o yüzden transferim .. sıkışıklık şart dedi doktorum ama bilmiyorum her doktor istermi :)

o zaman ne kadar su içersek o kadar iyi emriyolar için :emir_bebek: ben 2 litre filan içeyim :53: her şey bebişler için :16: :16:

o zaman ne kadar su içersek o kadar iyi emriyolar için :emir_bebek: ben 2 litre filan içeyim :53: her şey bebişler için :16: :16:

kendini de zorlama canim zaten ultrason da gozukuo mesanen dolu dolu :1::1::1:ben ilkinde tam tuvalete girdim ciktim beni cagirdilardi dr sordu ben de mesanenin bos olduğunu söyledim,sonra hemşire karnima bastirdi oyle olmuştu transferim bu sefer doluydu,eger 3. gun embriyosu ise tüplere kacabiliomus embriyo o zaman da dis gebelik olabilio,bu anlam da önemli yani,,,,,,

Fatoşummm can arkadaşım bütün dualarımız seninle yarın senin günün olsun bebeğim inşallah her iki olasılıktada herşeyin hayırlısı olsun canım pozitifi alırsan tabiki dünyalar bizim olucak arkadaşım ama olurda negatif olursa hayırlısı deyip rabbimin takdiri diyecez güzel arkadaşım.o halde herşeyin hayırlısı diyelim hakkında kuzucum

evetttt herşey bebişlerimiz için :) bende sanırım önümüzdeki perşembe veya cuma gitcem doktora rahime çizik atılcakmış bu seferki tedavimde bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormus ...ondan sonrada tedavi süreci başlayacak yeniden :) inşallah bu kez olur ... ilkinde çok stres yaptım kendime ama bunda en azından deneyimli olcaz ...umarım herşey yolunda gider ve bebişlerim bana tutunurlar :)

evetttt herşey bebişlerimiz için :) bende sanırım önümüzdeki perşembe veya cuma gitcem doktora rahime çizik atılcakmış bu seferki tedavimde bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormus ...ondan sonrada tedavi süreci başlayacak yeniden :) inşallah bu kez olur ... ilkinde çok stres yaptım kendime ama bunda en azından deneyimli olcaz ...umarım herşey yolunda gider ve bebişlerim bana tutunurlar :)

ilki stresli oluyo canim benimde oyle oldu bu sefer allah a sukurler olsun rahatim daha farkli bakiorum:)seninki de mi dondurulmuş olacak bu sefer allah yardimcin olsun:emir_bebek:

ilki stresli oluyo canim benimde oyle oldu bu sefer allah a sukurler olsun rahatim daha farkli bakiorum:)seninki de mi dondurulmuş olacak bu sefer allah yardimcin olsun:emir_bebek:

yok kuzum benimki yeniden tedavi süreci...yani dondurulmuşum yok 14 tane yumurtam toplandı ama ne yazıkki sadece sadece 4 tanesinde döllenme olmuş :( ve 1 tane kaliteli olana transfer etmişlerdi..yani hiç dondurlma olmadı :( şimdi yeniden sil baştan olcak herşey ...olsun inşallah tutsunda tüm acılara razıyım ben :( umarım rabbim burada bekleyen herkesin minik mucizelerini bir an önce kucaklarına verir ..ve bu çok önemli benim ilk doktorum gibi bir doktora düşürmesin Allahım kimseyi....çoğu kişi ticarete dökmüş bu işi..insanların duyguları ne hissttikleri kimsenin umrunda değil ..

yok kuzum benimki yeniden tedavi süreci...yani dondurulmuşum yok 14 tane yumurtam toplandı ama ne yazıkki sadece sadece 4 tanesinde döllenme olmuş :( ve 1 tane kaliteli olana transfer etmişlerdi..yani hiç dondurlma olmadı :( şimdi yeniden sil baştan olcak herşey ...olsun inşallah tutsunda tüm acılara razıyım ben :( umarım rabbim burada bekleyen herkesin minik mucizelerini bir an önce kucaklarına verir ..ve bu çok önemli benim ilk doktorum gibi bir doktora düşürmesin Allahım kimseyi....çoğu kişi ticarete dökmüş bu işi..insanların duyguları ne hissttikleri kimsenin umrunda değil ..
:emir_bebek:

sonuna kadar hâklisin canim bazi arkadaslarimdan duyduğuma gore cok umut verip insanlarin sonra yüzüne bakmiolarmis , bizlerin eksik yanini bilip de ondan faydalanmak isteyenlerle karsilastirmasin yarabbim inşallah :16:yeni tedavin hayirli olur hakkında ins yeter ki bebeislerimiz gelsin de biz herseye katlanioruz onlar için :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Tanıdıklar var ama yakın akraba değil turk çok var zaten yurt dışında herkes akraban oluyor buradaki dostluklar Tr den iyi bence

evet hâklisin canim burada da turkler birlik ve beraberlik içinde oyle de olmaliyiz zaten.

:emir_bebek:

sonuna kadar hâklisin canim bazi arkadaslarimdan duyduğuma gore cok umut verip insanlarin sonra yüzüne bakmiolarmis , bizlerin eksik yanini bilip de ondan faydalanmak isteyenlerle karsilastirmasin yarabbim inşallah :16:yeni tedavin hayirli olur hakkında ins yeter ki bebeislerimiz gelsin de biz herseye katlanioruz onlar için :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ya tedavi sürecindeki davranışlarını geçtim kuzum ...ama son gün o negatiif sonucu aldıgımızda öyle beddualar ettimki ona :( ya biz eşim işten 5 te çıkıyor diye mecburen test günümüzde o saati bekledik ...ve testi orada yaptırmamız için ısrar etti yoksa evime yakın bir yerdede yaptırabilirdim ...doktorum istedi diye gittim hastaneye kanı verdik 2 saat falan beklememiz gerekiyordu ..diyebilirdi bana yarın gel sonucunu öğren diye neyse biz vedalaştık çıktık ....akşam saat 9 buçuk falan telefon geldi açtık doktorum ..aynen sunu dedi bana bu tutmadı bir daha deneyecekmisinzi ? inan kafamdan aşagı kaynarsular döküldü bu telefonda hemde bu şekilde söylenecek bişeymi :( tedavimdede beni köpek gibi azarlamalar falan :( sanki bedavaya yapıyor gibi :( istediği paraysa ben olana kadar ugrasacaktım 5 milyar değil 50 milyar gitsede sonuna kadar gitcem gücüm yettikçe :( ama insan olsunlar bence öncelikle herşey para değil ...

canım sen nerde oluyosun tedaviyi nasıl olacakmış bu çizik ilk kez duyuyorum :18:neye faydası varmış :26:

Eses sen tedavinin kaçıncı gunundesin

canisi benim yumosum perşembe gunu saat 10.30 siralarinda annesine yerleştirildi simdi 2. gunumuz haftaya pazar veya pazartesi test gunum ins ,müjdeli haberlerle gelir inşallah annesine:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
evıme geldımm. . .eşyaları annem yerleştiriken yanında duraym dedım , baktım bende egıle kalka yerlestırır olmusum. . .annemın 'bırak kızım yaaaaa' demesıyle ırkıldımm. . . Sonra kendıme kızdım, bebıslerım bı an olsun aklımdan cıkmıstı. . . .nasıl anneyım been yaaaaa :( pufff. . . .hemen kendıme bı ceza vermelıyımmm. . .

evıme geldımm. . .eşyaları annem yerleştiriken yanında duraym dedım , baktım bende egıle kalka yerlestırır olmusum. . .annemın 'bırak kızım yaaaaa' demesıyle ırkıldımm. . . Sonra kendıme kızdım, bebıslerım bı an olsun aklımdan cıkmıstı. . . .nasıl anneyım been yaaaaa :( pufff. . . .hemen kendıme bı ceza vermelıyımmm. . .
fıstık gittin mi evine çalışmıcan deme:6:
:6:

Back
X