şubat ta tüp bebek:)

utanarak soyluyorum ama ıcım ıcımı yıyo fıkırlerınıze ıhtıyacım var,ben annemgılde kaldıgım ıcın esımde calıstıgı ıcın cok az goruyorum bugun geldi evde yalnızdık yuzelsel ılıskı oldu:17: Keske ben kendımı tutsaydım pısmanın ınsallah bı zarar vermemısımdır kasıldım cunku ya cok uzuldum bı anlık nasıl yaparım o kdr beklemısken.
yapmasan iyiymişte olmuş artık zaten adamlar kudurdu iyice:)

iyiakşamlar arkadaşlar nasılsınız ?
fadime merakla bekliyorum yarın kaç gibi yaptırcan dualarım seninle güzel haberlerini duyarız burdan inş...................

Benim yumoslar 3 tane olmuş Pazartesi 11:00de opu yapılacak bugün aksam ovitrelle iğnesini yap dedi ama benim yumoslar zor çatlıyor tek iğneyle catlarmı ki bide hareket etmem et çığ sebze acı eksi yemeyi yasakladı

Aynı sadece bazı ilaç isimleri farklı o kadar bu hastane dunyanın en iyi tüp bebek hastanesiymis 10 yılda yanlış hatırlamıyorsam 12.945 pozitif sonuc inşallah bende girerim o listeye

inşallah canim benim inşallah senin bu kacinci oluo ,yasin kac ,bi de polonyo da napiosun?

Benim yumoslar 3 tane olmuş Pazartesi 11:00de opu yapılacak bugün aksam ovitrelle iğnesini yap dedi ama benim yumoslar zor çatlıyor tek iğneyle catlarmı ki bide hareket etmem et çığ sebze acı eksi yemeyi yasakladı

hayırlısı olsun cnm bana iki tane ovitrelle vermişti öyle diyet vermedi demekki her doktorun kendine göre tedavi şekli var.hiç korkma uyuycaksın zaten uyuyana kadar rezillik diz boyu o masaya yatana kadar uyuyana kadar herşey sonra inş güzel haberlerini alırız.dualarım seninle cnm

hayırlısı olsun cnm bana iki tane ovitrelle vermişti öyle diyet vermedi demekki her doktorun kendine göre tedavi şekli var.hiç korkma uyuycaksın zaten uyuyana kadar rezillik diz boyu o masaya yatana kadar uyuyana kadar herşey sonra inş güzel haberlerini alırız.dualarım seninle cnm

İnsallah canım Allah hiç kimsenin emegini zay etmesin çok zor bir süreç ben transfer gunünden korkuyorum idrara sıkışık giriliyormus ben dayanamam bırakırım diye korkuyorum 15 20 dk da bir gelir benimki

narinecem kusura bakma rahatsız ediyorum ...seninndemi tüp bebek ?hamiş olanları görünce içimi bir umut kaplıyor inşallah bu sefer tutacak ya Allahım duy sesimi :(

bartek benim ilk transferimde az kalsın bırakıyordum sızınrı başlamıştı doktorumun eline falan geldi biraz çok utandım ama napim 1 litreden fazla su içirdiler transfere geçmeden :(

bartek benim ilk transferimde az kalsın bırakıyordum sızınrı başlamıştı doktorumun eline falan geldi biraz çok utandım ama napim 1 litreden fazla su içirdiler transfere geçmeden :(

Gercekten mı ayyyy o zaman ben kesin yaparım diyorum ki hasta bezi alsam altıma koysak olur mu

kızlar transferden önce su mu içmemiz gerekiyor neden yaaa çok su içince karnımız şişer her doktor su iç der mi ki

kızlar transferden önce su mu içmemiz gerekiyor neden yaaa çok su içince karnımız şişer her doktor su iç der mi ki[/QU

çişe sıkışık olmak gerekiyormuş malesef ....söyledilersede ben unuttum o heyecanla tranfer günümde gittiğimde sorduşar çişin varmı diye bende zannettim varsa git yap diyecekler :D bende yok dedim 1 lt su al iç o zaman dediler :D yarım saat geç olmuştu o yüzden transferim .. sıkışıklık şart dedi doktorum ama bilmiyorum her doktor istermi :)

kızlar transferden önce su mu içmemiz gerekiyor neden yaaa çok su içince karnımız şişer her doktor su iç der mi ki

canim mesanenin dolu olmasi gerekiyor cunku embriyonun yerleştirilmesinde önemli:1:

Back
X