- 28 Aralık 2012
- 2.904
- 2.395
- 248
Ben yurt dışındayim canım Polonya'da yasıyorum burda yaptırıyoruz
canim polonya da nasil tedavi sekli tr ile benzio mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yurt dışındayim canım Polonya'da yasıyorum burda yaptırıyoruz
yapmasan iyiymişte olmuş artık zaten adamlar kudurdu iyice:)utanarak soyluyorum ama ıcım ıcımı yıyo fıkırlerınıze ıhtıyacım var,ben annemgılde kaldıgım ıcın esımde calıstıgı ıcın cok az goruyorum bugun geldi evde yalnızdık yuzelsel ılıskı olduKeske ben kendımı tutsaydım pısmanın ınsallah bı zarar vermemısımdır kasıldım cunku ya cok uzuldum bı anlık nasıl yaparım o kdr beklemısken.
canim polonya da nasil tedavi sekli tr ile benzio mu?
Aynı sadece bazı ilaç isimleri farklı o kadar bu hastane dunyanın en iyi tüp bebek hastanesiymis 10 yılda yanlış hatırlamıyorsam 12.945 pozitif sonuc inşallah bende girerim o listeye
Benim yumoslar 3 tane olmuş Pazartesi 11:00de opu yapılacak bugün aksam ovitrelle iğnesini yap dedi ama benim yumoslar zor çatlıyor tek iğneyle catlarmı ki bide hareket etmem et çığ sebze acı eksi yemeyi yasakladı
inşallah canim benim inşallah senin bu kacinci oluo ,yasin kac ,bi de polonyo da napiosun?
hayırlısı olsun cnm bana iki tane ovitrelle vermişti öyle diyet vermedi demekki her doktorun kendine göre tedavi şekli var.hiç korkma uyuycaksın zaten uyuyana kadar rezillik diz boyu o masaya yatana kadar uyuyana kadar herşey sonra inş güzel haberlerini alırız.dualarım seninle cnm
4 yıllık evliyim 2 aşılama yaptık daha önce benim yumoslar çatlamadı tutmamıştı o yüzden 29 yaşındayım esimin isi burda
bartek benim ilk transferimde az kalsın bırakıyordum sızınrı başlamıştı doktorumun eline falan geldi biraz çok utandım ama napim 1 litreden fazla su içirdiler transfere geçmeden![]()
gurbet kuslariyiz biz canim , saglik olsun yeter ki bize her yer TR![]()
kızlar transferden önce su mu içmemiz gerekiyor neden yaaa çok su içince karnımız şişer her doktor su iç der mi ki
kızlar transferden önce su mu içmemiz gerekiyor neden yaaa çok su içince karnımız şişer her doktor su iç der mi ki[/QU
çişe sıkışık olmak gerekiyormuş malesef ....söyledilersede ben unuttum o heyecanla tranfer günümde gittiğimde sorduşar çişin varmı diye bende zannettim varsa git yap diyeceklerbende yok dedim 1 lt su al iç o zaman dediler
yarım saat geç olmuştu o yüzden transferim .. sıkışıklık şart dedi doktorum ama bilmiyorum her doktor istermi :)
Sen hangi ulkedesin canım
kızlar transferden önce su mu içmemiz gerekiyor neden yaaa çok su içince karnımız şişer her doktor su iç der mi ki