- 20 Kasım 2012
- 2.794
- 79
- 113
geçen hafta sonu avanostaydık zaten kızzz cümbür cemaatgitmiyonmu şu dizilerde çıkan güzel yerlere![]()
bugün çarşıya gittik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçen hafta sonu avanostaydık zaten kızzz cümbür cemaatgitmiyonmu şu dizilerde çıkan güzel yerlere![]()
sorun olmazdı okurdum canımda sen bilindestina canım sen benim için sadece 1000 tane oku senin için olanı başak okuyacak
inşallah güzel haber alacağız senden ve fatoştan hayırlısıylabende yarın kan verıcem,hep vakıt gecmıyo derdım sımdı gecmesını ıstemıyom gıbı:18:
ohhh bizim içinde gez oralardageçen hafta sonu avanostaydık zaten kızzz cümbür cemaat
bugün çarşıya gittik
canım başak mesaj yazmış o şekilde yapalım diye.....sorun olmazdı okurdum canımda sen bilin![]()
oooo kimler gelmiş fatoş hanım nasılsınız şereflendirdiniz sitemizi hocam ya:)
bende yarın kan verıcem,hep vakıt gecmıyo derdım sımdı gecmesını ıstemıyom gıbı:18:
Kizlar topiginizde banada yer verirseniz sevinirim :) ilk denememiz olumsuz sonuclandi 4 ay oncemart ayindaki adetimde yani 15 gun sonra yeniden deneyecegiz .. Size bir sorum olacak deneyecegimiz merkez adetten 10 gun oncesi icin cagirdi ve rahime cizik aticaklarini soyledi bilimsel bir ismi vardi ama inanin aklima gelmiyor suan
doktorumla gorusmeye gittigimde yazacagim operasyonun ismini :) bu kucuk operasyonda tup bebek tedavisine baslanirken rahim icinde kucuk bir cizik atiliyormus ve rahim o cizik sayesinde kendini yenilerken bebegin tutunmasinada yardimci oluyormus boyle birsey duyan varmi doktorundan ... İstersen yaptirmayada bilirsin dedi doktorumuz ama aklimda kalsin istemiyorum bebislerin tutunmasi icin en ufak bir ihtimal varsada denemek istiyorum sizce ne yapmaliyim 1 hafta sonra gitmem gerekiyor bu kucuk operasyon icin sizdende gikir almak istedim ... Bilen duyan varsa yardimci olursa sevinirim .. Rabbim hicbirimizin elini bos cevirmesin insallah
günaydın canlar nasılsınız ya şu 2 gün geçseydide sonucu alsaydım öldüm meraktan dün akşam adet sancısı çektim belim kasıklarım çok agrıdı adet olacak gibiyiym
ben yaptım ama çok az yalnız bal ve polende yedim yunurta sayın arttımı dersen artmış gözüküyor bence faydası var canım buarada hoşgeldinkızlar bal-tarcın-corekotu diye bi şey var yumurtalar kaliteli olsun diye ben hiç bi şey yapmıyorum yapan var mı 2 gün sonra yumoşlar toplanacak yapsam bir faydsı olur mu ki
canımmm bunu ilk defa duydum ne çiziği ismi nedir ki bu operasyonun ben de doktoruma sorayım
yok yapmadım ben yarın test günüm çok korkuyorumne ğörüyonuz kızlar nasılsınız bakalım biz çok iyiyiz sadece fatoş teyzeyi merak ediyoruz haberiniz varmı naptı test yaptımı fatoş![]()
hemen yazarımfatoş sonucun çıkınca yaz hemen ........
Ben geldim millet naber![]()
aynen aynen çok korkuyorumbende yarın kan verıcem,hep vakıt gecmıyo derdım sımdı gecmesını ıstemıyom gıbı:18:
inşallahhhhhhhhhhhhhhinşallah güzel haber alacağız senden ve fatoştan hayırlısıyla![]()
hayırlısı çıksın ne diyelim canım benimben de merak ediyorum bakalım kutudan ne çıkacak kız mı erkek mi :)
bende pek giremedim gelen giden herkeze sölemişler millet gelip gidiyor habire arıyorkızlarrrrrr biz geldik ya bugün doğru düzgün giremedim şu topiğede hep kaçamak oldu özledim sizi ya nasılsınız ?![]()
utanarak soyluyorum ama ıcım ıcımı yıyo fıkırlerınıze ıhtıyacım var,ben annemgılde kaldıgım ıcın esımde calıstıgı ıcın cok az goruyorum bugun geldi evde yalnızdık yuzelsel ılıskı oldukeske ben kendımı tutsaydım pısmanın ınsallah bı zarar vermemısımdır kasıldım cunku ya cok uzuldum bı anlık nasıl yaparım o kdr beklemısken.
utanarak soyluyorum ama ıcım ıcımı yıyo fıkırlerınıze ıhtıyacım var,ben annemgılde kaldıgım ıcın esımde calıstıgı ıcın cok az goruyorum bugun geldi evde yalnızdık yuzelsel ılıskı oldukeske ben kendımı tutsaydım pısmanın ınsallah bı zarar vermemısımdır kasıldım cunku ya cok uzuldum bı anlık nasıl yaparım o kdr beklemısken.
amiiin canım bu güzel duan için....
hoşgeldin canım.......
bartek sen nerde olmuştun tedaviyi...........