şubat ta tüp bebek:)

Kizlar topiginizde banada yer verirseniz sevinirim :) ilk denememiz olumsuz sonuclandi 4 ay once :( mart ayindaki adetimde yani 15 gun sonra yeniden deneyecegiz .. Size bir sorum olacak deneyecegimiz merkez adetten 10 gun oncesi icin cagirdi ve rahime cizik aticaklarini soyledi bilimsel bir ismi vardi ama inanin aklima gelmiyor suan :( doktorumla gorusmeye gittigimde yazacagim operasyonun ismini :) bu kucuk operasyonda tup bebek tedavisine baslanirken rahim icinde kucuk bir cizik atiliyormus ve rahim o cizik sayesinde kendini yenilerken bebegin tutunmasinada yardimci oluyormus boyle birsey duyan varmi doktorundan ... İstersen yaptirmayada bilirsin dedi doktorumuz ama aklimda kalsin istemiyorum bebislerin tutunmasi icin en ufak bir ihtimal varsada denemek istiyorum sizce ne yapmaliyim 1 hafta sonra gitmem gerekiyor bu kucuk operasyon icin sizdende gikir almak istedim ... Bilen duyan varsa yardimci olursa sevinirim .. Rabbim hicbirimizin elini bos cevirmesin insallah

canımmm bunu ilk defa duydum ne çiziği ismi nedir ki bu operasyonun ben de doktoruma sorayım

günaydın canlar nasılsınız ya şu 2 gün geçseydide sonucu alsaydım öldüm meraktan dün akşam adet sancısı çektim belim kasıklarım çok agrıdı adet olacak gibiyiym

ben de merak ediyorum bakalım kutudan ne çıkacak kız mı erkek mi :)

kızlar bal-tarcın-corekotu diye bi şey var yumurtalar kaliteli olsun diye ben hiç bi şey yapmıyorum yapan var mı 2 gün sonra yumoşlar toplanacak yapsam bir faydsı olur mu ki

kızlar bal-tarcın-corekotu diye bi şey var yumurtalar kaliteli olsun diye ben hiç bi şey yapmıyorum yapan var mı 2 gün sonra yumoşlar toplanacak yapsam bir faydsı olur mu ki
ben yaptım ama çok az yalnız bal ve polende yedim yunurta sayın arttımı dersen artmış gözüküyor bence faydası var canım buarada hoşgeldin :3:

canımmm bunu ilk defa duydum ne çiziği ismi nedir ki bu operasyonun ben de doktoruma sorayım

Canim cok tesekkur ederim yanitladigin icin bende bilimsel adini bilmiyorum soyledi ama unuttum simdi baska forumlarda okuyordum faydasi var diyorlar bu cizik atmanin :(. Ama bende ilk duyunca arastirayim bir dedim sanirim burada duyan yok :( neyse tutsunda insallah heryerime cizik atsinlar hic onemi yok cok zor bir surec rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah :( bu kez umutluyum cok istiyorum bebek sahibi olmak tipki sizler gibi persembe gun cizikmi atilcak ne yapilcaksa yapilsinda yine baslasin bu tatli telas :)ilkinde hic umudum yoktu olmadida ama bi kez olcak gibi geliyor hep insallah ikiz olurlar ya dusunmesi bile heyecan verici bizde anne olcaz ... :) inaniyorum sizlerde asla inancinizi kaybetmeyin :) mutlu gunler bizi bekliyor ...

ne ğörüyonuz kızlar nasılsınız bakalım biz çok iyiyiz sadece fatoş teyzeyi merak ediyoruz haberiniz varmı naptı test yaptımı fatoş:emir_bebek::emir_bebek:
yok yapmadım ben yarın test günüm çok korkuyorum

fatoş sonucun çıkınca yaz hemen ........
Ben geldim millet naber :27::27:
hemen yazarım
bende yarın kan verıcem,hep vakıt gecmıyo derdım sımdı gecmesını ıstemıyom gıbı:18:
aynen aynen çok korkuyorum

inşallah güzel haber alacağız senden ve fatoştan hayırlısıyla :nazar:
inşallahhhhhhhhhhhhhh

ben de merak ediyorum bakalım kutudan ne çıkacak kız mı erkek mi :)
hayırlısı çıksın ne diyelim canım benim

kızlarrrrrr biz geldik ya bugün doğru düzgün giremedim şu topiğede hep kaçamak oldu özledim sizi ya nasılsınız ?:9:
bende pek giremedim gelen giden herkeze sölemişler millet gelip gidiyor habire arıyor

utanarak soyluyorum ama ıcım ıcımı yıyo fıkırlerınıze ıhtıyacım var,ben annemgılde kaldıgım ıcın esımde calıstıgı ıcın cok az goruyorum bugun geldi evde yalnızdık yuzelsel ılıskı oldu:17: keske ben kendımı tutsaydım pısmanın ınsallah bı zarar vermemısımdır kasıldım cunku ya cok uzuldum bı anlık nasıl yaparım o kdr beklemısken.

utanarak soyluyorum ama ıcım ıcımı yıyo fıkırlerınıze ıhtıyacım var,ben annemgılde kaldıgım ıcın esımde calıstıgı ıcın cok az goruyorum bugun geldi evde yalnızdık yuzelsel ılıskı oldu:17: keske ben kendımı tutsaydım pısmanın ınsallah bı zarar vermemısımdır kasıldım cunku ya cok uzuldum bı anlık nasıl yaparım o kdr beklemısken.

kız utanacak ne var ınsanlık halı :) bısey olmamıstır ıns ıcını ferah tut sen... Dua et de bısey olmamıs olsn ıns

aslinda yapmaman gerekliydi canim dr lar istemio boleee seyler transferden sonra 2 hafta fln,artik olan olmuş yapacak bisi yok relax ol bebeisin tutunduysaa duruyordur yerinde inşallah:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canlar nasılsınız? Ne var ne yok. . .fatosummm yarın ogreneceksın demek bebısı. . .pazar gunu ozel hastanede mı yaptırcaksın o zaman

Back
X