HEPİNİZDEN allah RAZI OLSUN
LİSTE İLK SAYFADA VCANIM
hala listede tedaviye başladı yazıyooooooooooo kız transferi yaptım daha ne bekliyosun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HEPİNİZDEN allah RAZI OLSUN
LİSTE İLK SAYFADA VCANIM
Valla insanoğlu öyle bi varlık ki her acıya dayanabiliyor umarım pozitif alırsın sonucu ama negatif olursa da kendini bırakma umudunu kaybetme
güncel liste yok mu fatoş kimler hamile
bel ağrısı uzanmaktan benimde sağ tarafımda ağrı vardı transferden önce ama şimdi azaldı daha birşey belli olmaz ama onlar çok iyiler merak etme biz onlara en büyük merciye emanet ediyoruz artık rabbim koruyacak sen rahat ol kendine iyibak ,dikkat et yorma, beslenmene dikkat et, okadar olurmu tatlımcanim varmi belirtilerin senin dun biraz bel agrim vardi bazen kasiklarimda ozellikle sag tarafımda hissim oluo,bilmiorum bebeislerimiz hangi aşamada acaba ?![]()
ne ğörüyonuz kızlar nasılsınız bakalım biz çok iyiyiz sadece fatoş teyzeyi merak ediyoruz haberiniz varmı naptı test yaptımı fatoş![]()
Ben bu gün tedavi merkezindeki doktorumla değilde normalde her zaman gittiğim 6 yıllık doktorumla konuştum.Biraz moral verdi Benim de fsh 13 çıkmıştı.Ama 13 olgun yumurta oluşmuştu.Doktorum unut o fsh değerini önemli olan rezerv ve yumurtaların kalitesi dedi.13 yumurtada çok iyi dedi.Biraz rahatladım.
ordamısın canım benim galiba beşinci gün transferi bizim ilk denememiz ben 39 yaşındayım sen kaç yaşındasın
kızlar ben geldim çooook yoruldum ablamın 3 canavarla yawwwww![]()
canavarların en iyi hali şimdi valla kızzz dışaı çıkınca allah kolaylık versin bacımhosgeldın kuzummm. .. Bende benım canavarlarla yemek yedımm :) yattımm. . . Dınlenıyomm tv ıslıyooommm. . .![]()
canavarların en iyi hali şimdi valla kızzz dışaı çıkınca allah kolaylık versin bacım![]()
merkezden aradılar az önce yarın yapabilirsiniz dediler bende eşime söyledim yakında bir tıp merkezi var yarın yaptıracagım kana testini çok korkuyorum bir yanın kal desede bir yanın git der ya öyle birşey gözümü kapatıyorum sonuç pozitif hemen hayal kuruyorum naparım nasıl gecer günüm diye gözümü yine kapatıyorum negatif naparım ben galiba kendimi eve kaparım telefonlarımı kaparım içim sızım sızım
iyidir melekim gezmeden geldim yemeğimi yedim acayip rehavet çöktü nerdeyse uyuyacam :97::97::97:fatoş sonucun çıkınca yaz hemen ........
ben geldim millet naber![]()
iyidir melekim gezmeden geldim yemeğimi yedim acayip rehavet çöktü nerdeyse uyuyacam :97::97::97:
sen napıyon bugün gezmen yokmuydu zilli![]()
bende yarın kan verıcem,hep vakıt gecmıyo derdım sımdı gecmesını ıstemıyom gıbı:18:
iyidir melekim gezmeden geldim yemeğimi yedim acayip rehavet çöktü nerdeyse uyuyacam :97::97::97:
sen napıyon bugün gezmen yokmuydu zilli![]()