Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnnnn kızlaaaarrrrrr nasılsınız bakıyım transferin 4. günü ve artık bekleyemiyorum test yapsammı acaba bişey çıkarmı bu arada karnım ağrıyor adet olacam gibi oluyorum zaten çok aç kalıyorum doktor makarna ekmak pilav hamur işi yeme dedi ne yiyeceğimi şaşırdım
günaydınnnnn kızlaaaarrrrrr nasılsınız bakıyım transferin 4. günü ve artık bekleyemiyorum test yapsammı acaba bişey çıkarmı bu arada karnım ağrıyor adet olacam gibi oluyorum zaten çok aç kalıyorum doktor makarna ekmak pilav hamur işi yeme dedi ne yiyeceğimi şaşırdım
Merhaba canım, seninle aynı durumdayız. Benim de bugün 4. Günüm. Dr. Neden unlu gıdalardan uzak durmanı söyledi anlayamadım?Bu arada bende hiç ağrı yok. Sadece göğüs ağrısı yaşıyorum.
canım daha belli değil zamanı ama 1 ay 2 ay daha geçecek galiba.....melekkk sen ne zaman başlıyorsun tedaviyee
hayırlısı olsun canım inş minicik bebek olur onlarGunaydinnnn nasılsiniz güzel annelerrrrr bugün kontrolum var Pazartesi ins yumoslar
Alınacak 2 yumosum var dua edin beni yarı yolda bırakmasınlar
bilmiyorum canım ben son denemeyi yaptıralı 2 yılı geçti bana kısa uygulamışlardıteşekkür ederim canm konyada deneyeceğim fsh şım yüksekmiş geç kalırsanız menepoza bile girebilirsin dedi doktor uzun protokol mu ii kısa protokol mu ii
canım sanki gibi geldi bana gelişmeleri doktor bilir ona göre iğneni artırır yada azaltır zatencanım ya yumurta takıplerını hatırlıyormusun yazacak bırılerını beklıyorum korku düştü içime![]()
kardiyol nasilsin guzelim
hayırlı olsun canım inşallah hayırlı haberler alırsın hemen bakma bence forumda okuduğuma gore bellı olmuyor daha bu zamanlarda bekle bence guzel haberler alırsın ınsallah
Merhaba canım, seninle aynı durumdayız. Benim de bugün 4. Günüm. Dr. Neden unlu gıdalardan uzak durmanı söyledi anlayamadım?Bu arada bende hiç ağrı yok. Sadece göğüs ağrısı yaşıyorum.
acaba kaçıncı günde çıkar arkadaşımın ablası 3 . gün kan testi yapmış çıkmıştı şimdi 3 zü var
Gunaydinnnn nasılsiniz güzel annelerrrrr bugün kontrolum var Pazartesi ins yumoslar
Alınacak 2 yumosum var dua edin beni yarı yolda bırakmasınlar
belki kabızlık olmasın diye dedi ama yani ne yesem bilmiyorumki ekmeksiz birde bazıları bant falan kullanıyo bende oda yok etkisi ne acaba sen nerde tedavi oluyodun
teşekkürler iyiyim formkolik oldum artık ilk bulduğum fırsatta giriyorum nete sen nasılsın
kızlar günaydın size bir sorum olucak sizin yumurta takıplerinizde ölçüleri nasıldı benim ilk baktıklarında 9-10 du sımdı 11-12 olmus bu normalmı tedavının 7 gununde bu sonuclar sorun yoktur buyur dımı yumoslar pazartesı yıne gıdıcem kontrole ılacın dozunu artırdı ama sızınkıler kactı buyumelere bana yazarmısınız lutfen
bırakmazlar bırakmazlaarr :) dua ediyos o kadaarrr...
kızz 4. günümüüü sabretsene cadaloz :) 7 aylık mı doğdunn... 12 gün bu heyecanı yaşamaya devam et... daha çok erken.. negatif görürsün üzülürsün Allah muhafaza yeğenlerimize zarar verirsin :) otur oturduğun yerdeeeee :)
allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıklıyumişlerin olursımsıkı tutunurlar rabbim hepimizin muradınıversin canım dualarımız heğimiz içinRABBİM,
yumurtası toplanacak olanın, transferi yapılacak olanın, sonuç alacak olanın sesini duy ALLAHIM, yumurtaları gelişsin bölünsün güzelce yerleşsin bebekleri tutunsun, sağlıkla doğsun diye el açtık yalvarıyoruz sana ellerimiz boş çevirme yarabbim senin her şeye gücün yeter biliyoruz ki sen ol deyince olur göbişlerimizi kucaklarımızı boş bırakma OL DE OLSUN RABBİM bizi kapından boş çevirme ALLAHIM aminnnn
yarın toplama işlemim var pko oldğum için ohss riskim olabilirmiş inşallah hiç sorunsuz atlatacağım ve inşallah yumurtalarım kalitei olup tam zamanında ve güzelce bölünüp rahmime yerleştirilecekler sizler içinde dua ediyorum sizler de dualarınızda beni unutmazsanız sevinirim ALLAH HEPİMİZİN KABİNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH :)![]()
RABBİM,
yumurtası toplanacak olanın, transferi yapılacak olanın, sonuç alacak olanın sesini duy ALLAHIM, yumurtaları gelişsin bölünsün güzelce yerleşsin bebekleri tutunsun, sağlıkla doğsun diye el açtık yalvarıyoruz sana ellerimiz boş çevirme yarabbim senin her şeye gücün yeter biliyoruz ki sen ol deyince olur göbişlerimizi kucaklarımızı boş bırakma OL DE OLSUN RABBİM bizi kapından boş çevirme ALLAHIM aminnnn
yarın toplama işlemim var pko oldğum için ohss riskim olabilirmiş inşallah hiç sorunsuz atlatacağım ve inşallah yumurtalarım kalitei olup tam zamanında ve güzelce bölünüp rahmime yerleştirilecekler sizler içinde dua ediyorum sizler de dualarınızda beni unutmazsanız sevinirim ALLAH HEPİMİZİN KABİNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH :)![]()
amiiin canım bu güzel duan için....RABBİM,
hoşgeldin canım.......Nasılsınız meleklerimle ilk gecemiz çok güzeldi şimdide kahvaltımızı yaptık yanınıza geldik nasılsınız teyzeleriiiiiiiii![]()
bartek sen nerde olmuştun tedaviyi...........İnsallah canım Allah hepimizin dualarını kabul etsin kızlar ben 500 Yasin i şerif 70.000 ya varis bide 4444 salat i tefriciye dağıttım biliyoruzki her seyin anahtarı duadir inşallah bizede şifa olur dualarımız