şubat ta tüp bebek:)

günaydınnnnn kızlaaaarrrrrr nasılsınız bakıyım transferin 4. günü ve artık bekleyemiyorum test yapsammı acaba bişey çıkarmı bu arada karnım ağrıyor adet olacam gibi oluyorum zaten çok aç kalıyorum doktor makarna ekmak pilav hamur işi yeme dedi ne yiyeceğimi şaşırdım

günaydınnnnn kızlaaaarrrrrr nasılsınız bakıyım transferin 4. günü ve artık bekleyemiyorum test yapsammı acaba bişey çıkarmı bu arada karnım ağrıyor adet olacam gibi oluyorum zaten çok aç kalıyorum doktor makarna ekmak pilav hamur işi yeme dedi ne yiyeceğimi şaşırdım

hayırlı olsun canım inşallah hayırlı haberler alırsın hemen bakma bence forumda okuduğuma gore bellı olmuyor daha bu zamanlarda bekle bence guzel haberler alırsın ınsallah

Merhaba canım, seninle aynı durumdayız. Benim de bugün 4. Günüm. Dr. Neden unlu gıdalardan uzak durmanı söyledi anlayamadım? :53: Bu arada bende hiç ağrı yok. Sadece göğüs ağrısı yaşıyorum.

Merhaba canım, seninle aynı durumdayız. Benim de bugün 4. Günüm. Dr. Neden unlu gıdalardan uzak durmanı söyledi anlayamadım? :53: Bu arada bende hiç ağrı yok. Sadece göğüs ağrısı yaşıyorum.

canım ya yumurta takıplerını hatırlıyormusun yazacak bırılerını beklıyorum korku düştü içime :(

melekkk sen ne zaman başlıyorsun tedaviyee
canım daha belli değil zamanı ama 1 ay 2 ay daha geçecek galiba.....
Gunaydinnnn nasılsiniz güzel annelerrrrr bugün kontrolum var Pazartesi ins yumoslar
Alınacak 2 yumosum var dua edin beni yarı yolda bırakmasınlar
hayırlısı olsun canım inş minicik bebek olur onlar
teşekkür ederim canm konyada deneyeceğim fsh şım yüksekmiş geç kalırsanız menepoza bile girebilirsin dedi doktor uzun protokol mu ii kısa protokol mu ii
bilmiyorum canım ben son denemeyi yaptıralı 2 yılı geçti bana kısa uygulamışlardı
canım ya yumurta takıplerını hatırlıyormusun yazacak bırılerını beklıyorum korku düştü içime :(
canım sanki gibi geldi bana gelişmeleri doktor bilir ona göre iğneni artırır yada azaltır zaten

kızlar yeni okudum nette bundan 6 yıl önce türkiyede bir kadın 64 yaşındayken kıbrısta başkasının yumurtası ile tüpbebek yaptırmış ve hamile kalmış kocası da 68 yaşındaymış o dönem
şu an kadın70 yaşındaymış ve erkek bir bebek leri olmuş
bu yasa dışı olduğu için ceza alacaklarmış.....:52::52::52::52::52::52::52::52:

hayırlı olsun canım inşallah hayırlı haberler alırsın hemen bakma bence forumda okuduğuma gore bellı olmuyor daha bu zamanlarda bekle bence guzel haberler alırsın ınsallah

acaba kaçıncı günde çıkar arkadaşımın ablası 3 . gün kan testi yapmış çıkmıştı şimdi 3 zü var

belki kabızlık olmasın diye dedi ama yani ne yesem bilmiyorumki ekmeksiz birde bazıları bant falan kullanıyo bende oda yok etkisi ne acaba sen nerde tedavi oluyodun

acaba kaçıncı günde çıkar arkadaşımın ablası 3 . gün kan testi yapmış çıkmıştı şimdi 3 zü var

canım bekle yıne 3-4 gun daha anca bellı olur 12 gunde bellı oluyor zaten ya canım sana sorayım barı yumurta takıplerını hatırlıyormusun acaba tam bısey yazan bulamıyorum

Gunaydinnnn nasılsiniz güzel annelerrrrr bugün kontrolum var Pazartesi ins yumoslar
Alınacak 2 yumosum var dua edin beni yarı yolda bırakmasınlar

bırakmazlar bırakmazlaarr :) dua ediyos o kadaarrr...

belki kabızlık olmasın diye dedi ama yani ne yesem bilmiyorumki ekmeksiz birde bazıları bant falan kullanıyo bende oda yok etkisi ne acaba sen nerde tedavi oluyodun

kızz 4. günümüüü sabretsene cadaloz :) 7 aylık mı doğdunn... 12 gün bu heyecanı yaşamaya devam et... daha çok erken.. negatif görürsün üzülürsün Allah muhafaza yeğenlerimize zarar verirsin :) otur oturduğun yerdeeeee :)

kızlar günaydın size bir sorum olucak sizin yumurta takıplerinizde ölçüleri nasıldı benim ilk baktıklarında 9-10 du sımdı 11-12 olmus bu normalmı tedavının 7 gununde bu sonuclar sorun yoktur buyur dımı yumoslar pazartesı yıne gıdıcem kontrole ılacın dozunu artırdı ama sızınkıler kactı buyumelere bana yazarmısınız lutfen

Benimkide aynı sorun yok benim 9.gun 15 ti bugün 11.gun öğleden sonra kontrol var bakalım ne kadar büyümüşler bu arada kaç yumoşun var

RABBİM,
yumurtası toplanacak olanın, transferi yapılacak olanın, sonuç alacak olanın sesini duy ALLAHIM, yumurtaları gelişsin bölünsün güzelce yerleşsin bebekleri tutunsun, sağlıkla doğsun diye el açtık yalvarıyoruz sana ellerimiz boş çevirme yarabbim senin her şeye gücün yeter biliyoruz ki sen ol deyince olur göbişlerimizi kucaklarımızı boş bırakma OL DE OLSUN RABBİM bizi kapından boş çevirme ALLAHIM aminnnn

yarın toplama işlemim var pko oldğum için ohss riskim olabilirmiş inşallah hiç sorunsuz atlatacağım ve inşallah yumurtalarım kalitei olup tam zamanında ve güzelce bölünüp rahmime yerleştirilecekler sizler içinde dua ediyorum sizler de dualarınızda beni unutmazsanız sevinirim ALLAH HEPİMİZİN KABİNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH :) :49:

gunaydin bartek,umudunu yitirme ama kendini de cok kaptırma canim,insallah folukullerin 1.sinif yumurtalarla doludur,allah im yar ve yardimcin olsun

bırakmazlar bırakmazlaarr :) dua ediyos o kadaarrr...

kızz 4. günümüüü sabretsene cadaloz :) 7 aylık mı doğdunn... 12 gün bu heyecanı yaşamaya devam et... daha çok erken.. negatif görürsün üzülürsün Allah muhafaza yeğenlerimize zarar verirsin :) otur oturduğun yerdeeeee :)

İnsallah canım Allah hepimizin dualarını kabul etsin kızlar ben 500 Yasin i şerif 70.000 ya varis bide 4444 salat i tefriciye dağıttım biliyoruzki her seyin anahtarı duadir inşallah bizede şifa olur dualarımız

RABBİM,
yumurtası toplanacak olanın, transferi yapılacak olanın, sonuç alacak olanın sesini duy ALLAHIM, yumurtaları gelişsin bölünsün güzelce yerleşsin bebekleri tutunsun, sağlıkla doğsun diye el açtık yalvarıyoruz sana ellerimiz boş çevirme yarabbim senin her şeye gücün yeter biliyoruz ki sen ol deyince olur göbişlerimizi kucaklarımızı boş bırakma OL DE OLSUN RABBİM bizi kapından boş çevirme ALLAHIM aminnnn

yarın toplama işlemim var pko oldğum için ohss riskim olabilirmiş inşallah hiç sorunsuz atlatacağım ve inşallah yumurtalarım kalitei olup tam zamanında ve güzelce bölünüp rahmime yerleştirilecekler sizler içinde dua ediyorum sizler de dualarınızda beni unutmazsanız sevinirim ALLAH HEPİMİZİN KABİNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH :) :49:
allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıklıyumişlerin olursımsıkı tutunurlar rabbim hepimizin muradınıversin canım dualarımız heğimiz için:1:

RABBİM,

amin inşallah muslumanin muslumana ettiği dua tutarmis canim allah a sigin dualarla gir odaya,allah yardimcin olsun

RABBİM,

amiiin canım bu güzel duan için....
Nasılsınız meleklerimle ilk gecemiz çok güzeldi şimdide kahvaltımızı yaptık yanınıza geldik nasılsınız teyzeleriiiiiiiii:nazar::nazar:
hoşgeldin canım.......

İnsallah canım Allah hepimizin dualarını kabul etsin kızlar ben 500 Yasin i şerif 70.000 ya varis bide 4444 salat i tefriciye dağıttım biliyoruzki her seyin anahtarı duadir inşallah bizede şifa olur dualarımız
bartek sen nerde olmuştun tedaviyi...........

Back
X