• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

transfer sonrasında 2. ve 3. gun yogun kasık agrım vardı, gıttıkçe azalıyor.. tecrübesi olan var mı???? Allah ım yardım et hepimize

doktordan geldim gııııııııııııııııııııı bisoran yok çok kötü bozuldum ama genede söyleyim beş tenecik yumoşum olmuş az ama kısmet yarın bir daha kontrol olacağım dr büyük ihtimal çatlatma iğnesine başlarız dedi:)

önemşi olan sayı değil kalite... hiç canını sıkma :)

canim aynisini bende sorucaktım.aynısı bendede oldu bugun gecti.dun adet olucakmısım gıbı kasık agrım oldu.ınsallah tutunmadır ;)

ayyy belkıde tutunmadır..bende gun içinde arada oluyo ama 2 gundur daha sıktı..benim ablam tup bebekle bebek sahıbı oldu o transfer sonrasında 7. gun kanda gorunmustu bebek.. senle aynı gun bakıcaz,,,ay çok heyecan verici...

ayyy belkıde tutunmadır..bende gun içinde arada oluyo ama 2 gundur daha sıktı..benim ablam tup bebekle bebek sahıbı oldu o transfer sonrasında 7. gun kanda gorunmustu bebek.. senle aynı gun bakıcaz,,,ay çok heyecan verici

bende heycan yaptım simdi :) 7.gun cok erken ama az bekle derim,ben 2.denememde 10.gun ıdrar testı yapmistim cıkmıstı.gene oyle yapmaya nıyetım var ve 14 subata denk gelıyor insallah babamiza güzel hediyemiz olurr:emir_bebek:

sorun neymiş canım neden tutmadığını söylüyormu doktorlar.

sebebi yok tutmamasının yani bütün genetik testler yapıldı bir sorun çıkmadı.Bende erken menepoz var aşılamalarla beraber 6 oldu bu en fazla 4 yumurtam oldu onda da 3 ü bozuk çıktı yani hep tek yumurta doktorlar bunlar son şansın olabilir diyorlar en son kasım ayında tüp bebek yaptırdım yine tek yumurtaydı.Şimdi yine tek yumurta var yarın da transferim olacak işte Allah büyüktür diyorum napayım inşallah bu kez olur Rabbim ol dedikten sonra..

ayyy belkıde tutunmadır..bende gun içinde arada oluyo ama 2 gundur daha sıktı..benim ablam tup bebekle bebek sahıbı oldu o transfer sonrasında 7. gun kanda gorunmustu bebek.. senle aynı gun bakıcaz,,,ay çok heyecan verici

bende heycan yaptım simdi :) 7.gun cok erken ama az bekle derim,ben 2.denememde 10.gun ıdrar testı yapmistim cıkmıstı.gene oyle yapmaya nıyetım var ve 14 subata denk gelıyor insallah babamiza güzel hediyemiz olurr:emir_bebek:

tam transfer günü de benim eşimin doğum gunuydu..guzel tesaduf sonuc da sevgılıler gunu olcak:)

nasılsın canım sabahtan beri elektrik yoktu daha yeni geldi
aklım sende kaldı meraktan çatladım kız
sonuç negatifmiş çooook üzüldüm canım yaaa bi dahaki sefere olur inşallah kuzum canını sıkma daha zamanı gelmemiş demekki :50::50::50::50::50:

selam tatlım. önce negatif sonuçlanan arkadaşa çok üzüldüm. garip bir sızı kaplıyor insanı iyi biliyorum. biz çok kötü bir yerde transfer olduk. ama yaşadığımız yer icabı pek de alternatifimiz yoktu. muayeneden itibaren kocam da bende çok umutlu değildik. ilgili bir doktorumuz da yoktu. 6 tane yumurta toplandı,3 transfer oldu. progesteron iğneleri canıma okudu. her gün ağlıyordum ağrıdan. doktor başka bir alternatifte önermiyordu. yatmam gerekirken kalçalarımın bacaklarımın ağrısından yatamıyordum. ayakta da duramıyordum. falan falan. sonuç 7. gün kanama ve ishal durumu. şimdi başka bir şehirde daha profesyonellerin elinde olacağım.
ama tek başımayım. ailem ankarada ve benim gördüğüm tedavilerden haberleri yok. burada bir kocam bir ben... transferden sonra birinin yanımda olup, en azından bir çorba yapmasını nasıl isterim bir bilseniz.

neyse 34 yaşımdayım kocam da 34... sebebi bilinmiyor ama 4-5 tane kimyasal yaşadım. doktorlar kimyasal olayını pek ciddiye almıyorlar. neyse bu kadar işte...

çok geçmiş olsunn canımmm ... sen nerede denedin kii tüp bebeği...yani tranferlerinnn nerede yapıldıı... kıyamam sanaaa :(...

kızlarrr benim için de dua eder misiniz...yarın yumoşların kont. varr...inş. büyümüş ve çoğalmışlardırrr...çok heycanlıyımmm çok korkuyorum... nmg10 senin için çok dua ediyorummm çokkkk...narinecem çok tebrik ederim...Rabbim mutlu mutlu yıllar nasip etsin sana eşine çocuklarınla...çünkü ikizlerrr ikiz...

Son düzenleme:
kızlarrr benim için de dua eder misiniz...yarın yumoşların kont. varr...inş. büyümüş ve çoğalmışlardırrr...çok heycanlıyımmm çok korkuyorum... nmg10 senin için çok dua ediyorummm çokkkk...narinecem çok tebrik ederim...Rabbim mutlu mutlu yıllar nasip etsin sana eşine çocuklarınla...çünkü ikizlerrr ikiz...

amin cnm dualarım seninle canım inş güzel haberler alırsın banamı dedin ikiz diye cnm

Ya dolabın kapagını actım parfum varmıstı yere dusunce yuregım hopladı bısey olmusmudur? merak ettımm korktumm..:26:
kasılmalarımda hala var sen nasılsın MUCIZE, NARINCE sende olmusmuydu kasılma?

Ya dolabın kapagını actım parfum varmıstı yere dusunce yuregım hopladı bısey olmusmudur? merak ettımm korktumm..:26:
kasılmalarımda hala var sen nasılsın MUCIZE, NARINCE sende olmusmuydu kasılma?

karında benimde iğne gibi batmalarım olmuştu eşimde beni yanlışıkla çok korkutmuştu şükür bişey olmadı

selam kızlar nasılsınız.. evımde olmadıgım ıcın topıge gırıp cık takıp edemıyorum sızı.. insaAllah pzrtesıden ıtıbaren bakmaya calıscam...
var mı guzel hberler.. :16:
bızde haftaya adet gunumle başlıcaz ınsaAllah.. Rabbım hepımızın yardımcısı olsun .. aminnn..:nazar: :nazar::16:

Back
X