fatosum arasana su nıhalı. . .bı aksılık mı var ıyı mı merak ettım yaa
buraya simge olarak koydum ama sen nazar boncugu takma nazar duası taşı yanınca canımbenim ya inanki çok mutlu oldummm bana şaşırtıcı geliyor şimdi bu embriyolar bebekmi olacak gözle bile görülmeyecek kadar küçücükler
arkadaşlar merhaba
ben de nihayet 2 gündür gonal f kullanmaya başladım, dün bu sayfaları baya okudum çok içten çok sıcak yazmışsınzı birbirinize aslında ben korkuyordum ama başladım artık hayırlısı inşallah, bu arada narinecem tebrikler allah tamamına erdirsin sağ salim kucağına almayı nasip etsin maşallah ben bir şey soracaktım sen transferden sonra sürekli yattın mı yoksa günlük işlerine devam etin mi doktor ne demişti sana?
kızım yaprak makrak ne iş burda hamileler hamile adayları var canı ister şimdi:)ahahahahhahah tencere tencere yapıp yollarsın haaaaaaaaa:))kızlar nasılsınız kuzularım yazdıklarınıza baktım baya bi muhabbet olmuş bensiz
2 gün sonra misafirim var yaprak sarıyom bitince gelicem çook öptüm
anladım canım eğer sen biliyorsan bi kaç şey sorucam şimdi ben gonal f kullanıyorum ya bunu tahmini kaç gün kullanırım yani yumurta toplama işi kaçıncı gün olur ortalama olarak yani bir de transfer işi anestezi ile mi oluyor yoksa aşılama gibi bir şey mi hani kataterle açıyor ve koyuyor öyle mi son kez (kusura bakma canım biliyorsan diye soruyorum) bu 3. gün transferi 5. gün transferi ne demek yani ben istesem 5. gün yap diyebilir miyim doktora bu benim elimde olan bir şey mi anladığım kadarı ile 5. gün oluynca tutma ihtimali daha yüksek ben tüp bebekten biraz korktum da pek araştırmadım o yüzden şimdiden cevap verecekten ALLAH razı olsun, sevgiler
arkadaşlar merhaba
ben de nihayet 2 gündür gonal f kullanmaya başladım, dün bu sayfaları baya okudum çok içten çok sıcak yazmışsınzı birbirinize aslında ben korkuyordum ama başladım artık hayırlısı inşallah, bu arada narinecem tebrikler allah tamamına erdirsin sağ salim kucağına almayı nasip etsin maşallah ben bir şey soracaktım sen transferden sonra sürekli yattın mı yoksa günlük işlerine devam etin mi doktor ne demişti sana?
yok çok kötü değil ciltten bir şey çıkmış doktor alalım sorun çıkarmasın ileride demiş canımaleyküm selam fadime cnm mng2010 annesi çok mu kötüymüş kıyamam ya test filan yaptırmadığına göre allah şifa versin
olsun canım yeterki sağlıklı bir bebeğinyok gülüm öyle bir şansım yok kız olursa eşimin annesi erkek olursa eğer eşimin babasının adını koyucaz ama hatice ikinci güzel bir isim koymak istiyorum bizde gelenek böyle
yaa bu kızda yazık transferden sonra çook şeyler atlattı yatıp istirahat etmesi gerekliyken şimdi hastanedemişmi allah inş çektiklerinin karşılığını verir.....kızlar nihal iyi selamı var annesi rahatsızmış hastanede onun yanında merak etmesinler dedi:)testte yapmamış henüz
guzel haberler wermeyi cok isterdim kizlar be olmadi negatif cikti test
internette okuum uzun yolculukları önermiyorlar ben daha doktorumla görüşmedim ama iki üç gün istirahat tavsiye ediyorlar zorunlu değilsen gitme canım yat uzan dinlen evde :)düşünüp duruyorummm. . Transferden sonra 5 saatlık yolculuk cok mu zarar verır kı yaaa . . : (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?