• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Şubat ovulasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mer
Merhaba arkadaşlar🥰
Kimler ovulasyon takibi yapıyor benim gibi
Gelin sonuçları hep beraber inceleyelim🥰😍
merhaba ben yapıyordum ta ki 11.02 kadar (ogun eşimin doğum günüydü) baktım hep çift çizgi çıkıyor hemen erken gebelık testi yaptımm hem de ıkı tane ınanamadımm🥰🥰 kan sonucunu beklıyorum şuan

Kizlar ovulasyon testi kullandiniz mi bilmiyorim ama benim adet 25 26 gunde bir olur genelde 11.gun sabah biri koyu biri digerime gore acik 11.gun aksami ikiside cok koyu 12. Gun sabahi t c den daha koyi 12. Gun aksam biri koyu biri daha acik. Simdi benim yumurtlama 11.gun mu 12.gun mu sizce

Arkadaşlar bunlarda benim ovulasyon testim evet çift çizgim belirdi ama c den koyu hic olmadı :işsiz:

Eklentiler

• 20200229_154412.jpg
    20200229_154412.jpg
    172,4 KB · Görüntüleme: 38
Ben de bu ay ilk kez kullanmaya başlayacağım bakalım bu ovülasyon testlerini.. bu ay eşim için keçiboynuzu kürüne kendim için de incir kürüne de başlayacağım. Bi de ateş ölçer alacağım.. hepimiz için hayırlısı olsun inşallah yakın zamanda birbirimize müjdeli haberi veririz :KK200:

Ben bu ay kullandım kızlar...
18,19,20,21 ilişki oldu...
19pik 20si çatlama...
(innovita marka)

Eklentiler

• IMG_20200221_181229.jpg
    IMG_20200221_181229.jpg
    142,7 KB · Görüntüleme: 35
Şimdi ben şunu doğru mu anlamışım bana söyler misiniz,c her zaman koyu. T ise çatlamaya yakın koyulaşıyo eğer koyulaştıktan sonra yeniden silikleşmeye başlarsa çatlamış demektir. Doğru mu anlamışım?

Ben bu ay kullandım kızlar...
18,19,20,21 ilişki oldu...
19pik 20si çatlama...
(innovita marka)
Canım benim ki hep böyle ne cok belirgin ne silik acaba bozuk olabilir mi ben anlamadım gitti bir tek 9 dan 15 e kadar silikti valla artık bu teste inancım gitti

Eklentiler

• 20200229_154412.jpg
    20200229_154412.jpg
    172,4 KB · Görüntüleme: 44
Şimdi ben şunu doğru mu anlamışım bana söyler misiniz,c her zaman koyu. T ise çatlamaya yakın koyulaşıyo eğer koyulaştıktan sonra yeniden silikleşmeye başlarsa çatlamış demektir. Doğru mu anlamışım?
Evet o kontrol çizgisi testin bozuk olmadıgını gösteriyor ve test çizgisi olan T nin kıyasını sağlıyor...
LH pik yaptogında yani kanda miktarı arttığında bu ovu testlerinde C ve T ya eşit ya da T çizgisi C yi gececek sekilde koyu çıkar...
Bu arada lh hep kanda var ve t hep siliktir ta ki pik e kadar
Sonra pik den sonraki günlerden bir gün siliklesme baslar bu da çatlama demektir...
Pik ve silik günler kesin değerlendirilmeli...

Son düzenleme:
Canım benim ki hep böyle ne cok belirgin ne silik acaba bozuk olabilir mi ben anlamadım gitti bir tek 9 dan 15 e kadar silikti valla artık bu teste inancım gitti
Bende bu testleri kullandım yazın ama inan bende hep böyle gördüm ne zaman ne oldu anlamadım kafam karısmıstı... Halbuki 4yıl once bununla kızıma hamile kalmıstım laboquik de mi marka..
Bunu kullanma bence can sıkıntısından Baska bir sey değil.. Ve bence bu testler eskisi kadar kaliteli değil. Diğer kullanan arkadaslar da bilgi verirler.

En koyu gün hangisiydi sence o gün pik sonra silinen gün ise çatlama olmus olacak... Sorna test zaten hep silik çıkar o normal basta da hep silik olur o da normal. Kanda hep lh var çünkü önemli olan pik yaptıgu gün ve sonrası

Arkadaşlar bana güvenebileceğim ovulasyon testi markası söyler misiniz ?

Evet o kontrol çizgisi testin bozuk olmadıgını gösteriyor ve test çizgisi olan T nin kıyasını sağlıyor...
LH pik yaptogında yani kanda miktarı arttığında bu ovu testlerinde C ve T ya eşit ya da T çizgisi C yi gececek sekilde koyu çıkar...
Bu arada lh hep kanda var ve t hep siliktir ta ki pik e kadar
Sonra pik den sonraki günlerden bir gün siliklesme baslar bu da çatlama demektir...
Pik ve silik günler kesin değerlendirmeli...
Anladım çok teşekkür ederim ❤😊

En koyu gün hangisiydi sence o gün pik sonra silinen gün ise çatlama olmus olacak... Sorna test zaten hep silik çıkar o normal basta da hep silik olur o da normal. Kanda hep lh var çünkü önemli olan pik yaptıgu gün ve sonrası
Ayın 24 ünden itibaren hepsi aynı tonda koyu ve hergün hala öyle çıkıyor kaç gün sürecek bilmiyorum

Back