Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba ben yapıyordum ta ki 11.02 kadar (ogun eşimin doğum günüydü) baktım hep çift çizgi çıkıyor hemen erken gebelık testi yaptımm hem de ıkı tane ınanamadımmMerhaba arkadaşlar
Kimler ovulasyon takibi yapıyor benim gibi
Gelin sonuçları hep beraber inceleyelim![]()
Ben ben yapıyorumMerhaba arkadaşlar
Ben de yapıyorum canım 3 aydır,4. Ayımdayım inşallah bu ay beklediğimiz haberi alırız hep birlikteMerhaba arkadaşlar
Canım benim ki hep böyle ne cok belirgin ne silik acaba bozuk olabilir mi ben anlamadım gitti bir tek 9 dan 15 e kadar silikti valla artık bu teste inancım gittiBen bu ay kullandım kızlar...
18,19,20,21 ilişki oldu...
19pik 20si çatlama...
(innovita marka)
Evet o kontrol çizgisi testin bozuk olmadıgını gösteriyor ve test çizgisi olan T nin kıyasını sağlıyor...Şimdi ben şunu doğru mu anlamışım bana söyler misiniz,c her zaman koyu. T ise çatlamaya yakın koyulaşıyo eğer koyulaştıktan sonra yeniden silikleşmeye başlarsa çatlamış demektir. Doğru mu anlamışım?
Bende bu testleri kullandım yazın ama inan bende hep böyle gördüm ne zaman ne oldu anlamadım kafam karısmıstı... Halbuki 4yıl once bununla kızıma hamile kalmıstım laboquik de mi marka..Canım benim ki hep böyle ne cok belirgin ne silik acaba bozuk olabilir mi ben anlamadım gitti bir tek 9 dan 15 e kadar silikti valla artık bu teste inancım gitti
En koyu gün hangisiydi sence o gün pik sonra silinen gün ise çatlama olmus olacak... Sorna test zaten hep silik çıkar o normal basta da hep silik olur o da normal. Kanda hep lh var çünkü önemli olan pik yaptıgu gün ve sonrasıCanım benim ki hep böyle ne cok belirgin ne silik acaba bozuk olabilir mi ben anlamadım gitti bir tek 9 dan 15 e kadar silikti valla artık bu teste inancım gitti
Ben n11denTestleri nereden aldınız kızlar
Anladım çok teşekkür ederim ❤Evet o kontrol çizgisi testin bozuk olmadıgını gösteriyor ve test çizgisi olan T nin kıyasını sağlıyor...
LH pik yaptogında yani kanda miktarı arttığında bu ovu testlerinde C ve T ya eşit ya da T çizgisi C yi gececek sekilde koyu çıkar...
Bu arada lh hep kanda var ve t hep siliktir ta ki pik e kadar
Sonra pik den sonraki günlerden bir gün siliklesme baslar bu da çatlama demektir...
Pik ve silik günler kesin değerlendirmeli...
Ben bu ay innovita kullandım...Arkadaşlar bana güvenebileceğim ovulasyon testi markası söyler misiniz ?
Ayın 24 ünden itibaren hepsi aynı tonda koyu ve hergün hala öyle çıkıyor kaç gün sürecek bilmiyorumEn koyu gün hangisiydi sence o gün pik sonra silinen gün ise çatlama olmus olacak... Sorna test zaten hep silik çıkar o normal basta da hep silik olur o da normal. Kanda hep lh var çünkü önemli olan pik yaptıgu gün ve sonrası