şubat meleklerinin en tatlı halleri...

gülşah ırmak çok küçük yaaaa, ayyy bizimkiler d eo kadarcıktıııı çok şeker çookk allah nazarlardan korusun

serçeee ayy benim kızımın da ayaklarını tuttuğunu görebilsem, çok şirinoluyor bu hareket yaaa

kızlar ben nasıl sayfada görünen resim koycam ne beceriksizim yaa bilen varsa beni bi aydınlatsın lütfen.
ha unutmadan teşekkür ederim kızlar.

google dan mytickerz.com a gir orda sayfanın sağ köşesind eseçenekler var, 3. seçenek olması lazım tıkla, sonu age olacak seçeneğin, neysee orda resimler var teker teker seç , 1. aşama, 2. aşama.3. aşma son olsa gerek hepsini işaretlee ve son sayfada gözat kısmı var, pc den resmi ekle, beişin doğum tarihini gir, ona söyelemek istediğin varsa tex kısmından gir kaydet, en altta kısa bir adres var onu birazdan bahsetceğim yere kopyalayacaksın sonra da kullaıcı paneli kısmı var sayfanda ona tıkla, profili düzenle kısmı var ona da tıkla, en altta kilo boy takibi var, adresi oraya kopyala değişiklikleri kaydett, oldu da bitti, karışık gibi görünüyor ama çok basit, yaparsın

kızlar ben nasıl sayfada görünen resim koycam ne beceriksizim yaa bilen varsa beni bi aydınlatsın lütfen.
ha unutmadan teşekkür ederim kızlar.
Çok tatlı kızın maşallah ne zamandır bu kadar küçük bebek görmemiştik bizimkiler daha da büyük geldiler gözüme .
Canım ImageShack® - Image Hosting bu adrese gir browse u tıklayıp pcden resin seç resize ımages ı tıklayıp 640x480 i seç oradan da start upload ı tıkla ardından resim çıkınca yanda forum için olan linkler var orayı kopyalayıp buradan mesaj bölümüne yapıştır.

ooo
ırmak peren hızlı bir giriş yapmış aramıza
çıtı pıtı prenses çok tatlısın sen

kustuktan sonraki neşeli hali :roflol:

ayaklarımızı arabaya koymaya bayılıyoruz...:roflol:

şimdilerde karateye merak saldık....hayttt delikafadulden

kızlar bakmayın utanıyorum ama...sengözlerimebaksanab

bu ahmetçiğin dil çıkaran hali çok tatlı maşallah. aynı benim oğluma benzemiş o resimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…