şubat meleklerinin en tatlı halleri...

benimkinden dahamı yaramaz ki senin sıpa?
neler yapıyo evde anlat bakalım...
mesela benimkini odada tek başına bırakmak imkansız hep kucakta durucak ayrıca oturmucaksın sürekli geziceksin evde odadan odaya..
sıkılınca bi çığlık atıyo sanırsınki kesiyosun çocuğu..
yemeği suratıma püskürtüyo..
ve en kötüsü kızım uyurken çıt çıkmıcak yatakta sağa sola dönsem sürtünme sesine bile uyanıyo :)

ooooo onlara ek olarak bir yığın şey sayabilirim sana

herşeyi elleyecek, ellemzse çatlar..

herşeye bakacak... kucakta boynunu sündüre sündüre izler dikatini ne çektiyse

dokunduğu herşey ağızda...

peçete ve kumanda hastası peçete görürse affetmez liğme liğme edip ağzına basar, kaç kez ağzından peçete parçaları çıkardım...

dalgınlıkla ortada bişey bırakamazsın, çeker , elini atar, tekmeler, döker ya da kırar

kendi kendine çığlık atar, koşarım bebeğe bişey oldu diyee yoookk güya oyun yapıyor, ilginç bir anlayış..

elinden zararlı bişey aldın mı öfkelenir, çığkıl çığlığa bağırıır,,,

her an her yerde olabilir, bir bakarsın koltuk altında bir bakarsın sehpada

uyurken bile kaç kez bebek aradığmı biliyorum

anlatmakla bitmez yaşanır

uyurkenmi? nasık yani uyur gezermi cadı?
ben bunları saymayı unuttum ama tamam kabul bizimkiler bi araya gelince 3.dünya savaşı çıkabilir anladım :roflol:

uyurgezerliğinden değil yaa,

ben gündüz kızıma yere kocaman minder seriyorum üstünde gezsin diye, hoşş üstü hariç heryerde geziyor ya neyse... o minderin üstünde uyutuyorum, yatırıyorum, uyurken durmadan döndüğü için bir bakıyorum tvnin altına girmiş, bir bakıyorum koltuğun altına ::)) onu dedim yani uyurken yatırdığım yerde bulamıyorum

anasına çekmiş, yatakta gezip duruyor yatarken....)))

ya ben kızımı çok kötü anlatmış gibi oldum, bir çok yaptığı hoşuma gidiyor, b,rtanem o benim yaaa

bir bir birtanemmmm zuzuuummmm, ömrüüüüümmm, olmasa nefes alamam, Allah yokluğunu göstermesin....

maşallah canım ya çok tatlı tombiş duruyor kız bu ısırmalık vallahi. şu spider man e sinir oluyorum benim oğlanda diğer erkek çocuklar gibi inşallah bunun hayranı olmaz.sünger bob falan daha masum

X