subat hamişleri burayaaaa

çikolatalxix_sxuxt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2007
467
11
kk da subat ayı bereketi var bu ay arkadaslar cok hamiş cıktı masalahh, tabii bunun yanında üzülenlerde oldu :KK43:
benim son adetim 25 ocak ve bebişimin varlığını cook önceden öğrendimm.dünde bhcg yaptırıdım 172 cıktı.dr um gözünaydın dedi 4 hafta 4 günlük dedi.

bebeişinin varlığını yeni öğrenennler burada paylasalım herseyii.
hadi subat hamişlerii:))

öncelikle Tebrik Ederim Canim Bu Ara Bollaşti Maşallah Hamişler... Belirtilerini Yazarmisin Lütfen??

saol canımm..
ateşim var canım 3-4 gündür fazlalaştı basımda cook sıcaklık hissediorum vücudumdada var.bunun dısında akıntım var hafif o kadar şimdilikk,birde sabah kalkınca mide bulantım oluo yarım saat falan ama cıkarmıorumm:))

Pinarcim Ateşin Kaç Oluyo Mesela ölçüyo Musun? Buarada Ateş ölçmeden Felan Bahsediyolar Ama Kaç Olmasi Lazim Kaça çikar Vs Bunlari Bilmiyorum. Taze Hamiş:))))

Pinarcigim ben 12 subatta yani 2 hafta once catlama ignesi oldum. Adet gunumde bugundu. Sence evde test yapsam cikar mi? Ya da kan testi yaptirsam? Cok mu acele ediyorum. Beklemek oyle zor ki!

Pinarcigim ben 12 subatta yani 2 hafta once catlama ignesi oldum. Adet gunumde bugundu. Sence evde test yapsam cikar mi? Ya da kan testi yaptirsam? Cok mu acele ediyorum. Beklemek oyle zor ki!

cnm bende seni arıyodum nihayet buldumyerimseniben ben yaptım cnm test sonuç negatif bende olmadım ısımda ilk defa bugün yüksek valla beklemek çok zor listeye bakıyomusun hiç 26 şubat olarak bi ikimiz varız inş ikimizde hamiş oluruz

Insallah barclicigim insallah. Ne kadar zamandir deniyosunuz? Bizim yaklasik 1.5 yil oldu. Bu siteyi bu ay kesfettigim icin mi bilmiyorum ama eskisinden daha heyecanliyim. Bi de bugun regl olmamam heyecanimi artirdi. Birbirimize destek olalim buradan.Test yapmayi dusunuyor musun bugun?

cnm bizim 4.ayımız olacak bu ay bende bugün hastalanmadım die çok heyecanladım tmm cnm destek olalım biraz önce yaptım test sonuç negatif ama bu kesin sonuç değil tabi daha çok erken ama işte bekleyemedim tabi alışkanlık oldu herhalde test yapmak:))
genelde günüm geldiğinde sabah olurdum muhakkak olmadım ve ısıda yüksek olunca sevindim ama işte ne bilim sevinmekte istemiyorum açıkçası en iisi beklemekten başka yapacağımız bişi yok senin düzenlimidi adetin benim çok düzenli hemen gelir gününde yarına kadar bekleyelm biz en iisi

Pinarcim Ateşin Kaç Oluyo Mesela ölçüyo Musun? Buarada Ateş ölçmeden Felan Bahsediyolar Ama Kaç Olmasi Lazim Kaça çikar Vs Bunlari Bilmiyorum. Taze Hamiş:))))

canım benim ateşim 36.8 - 37.6 a kadar değişio gün içinde dk başı ölcüorum zaten.
hcg hormonuunun yükseklüğinden cıkıo canım ateş catlatma iğnesi oluncada yükselio onun içinddee var hcg.
ama normalde kaç olması gerektiğini bilmiorum canım.

Merhaba Pınar,

Süper olmuş bu konu, bende tam açmaya niyetlenmiştim, seni gördüm.
Benim bildiğim başka hamişlerde var, onları da çağıralım buraya.

canım benim ateşim 36.8 - 37.6 a kadar değişio gün içinde dk başı ölcüorum zaten.
hcg hormonuunun yükseklüğinden cıkıo canım ateş catlatma iğnesi oluncada yükselio onun içinddee var hcg.
ama normalde kaç olması gerektiğini bilmiorum canım.

CNM ONCELIKLE TEBRIKLER. HAMILE KALINCA GUN ICERSINDE NE ZAMAN OLCERSEN OLC ISIN HEP YUKSEKMI

kk da subat ayı bereketi var bu ay arkadaslar cok hamiş cıktı masalahh, tabii bunun yanında üzülenlerde oldu :KK43:
benim son adetim 25 ocak ve bebişimin varlığını cook önceden öğrendimm.dünde bhcg yaptırıdım 172 cıktı.dr um gözünaydın dedi 4 hafta 4 günlük dedi.

bebeişinin varlığını yeni öğrenennler burada paylasalım herseyii.
hadi subat hamişlerii:))

kızlar bende geldim benim son adet de 15 ocak 6. haftamın içindeyim yarın bebişle tanışcam
ya ne güzel bundan sonra hep burdan takip edelim birbirimizi kısmetse ekim sonu kasım başı gibi hepimiz teker teker doğururuz:):içelim:

X