Şubat bebişlerimizin kilo-boylarını takip edelim

sibelcim biizimde 8. ay kilomuz 11kg boyumuzu ölçtürmedim çok kalabalıktıkaydirigubbakcemile

maşlalah sevgi bu ay baya faydası olmuş kaşık mamalarının demi canım aman işallah böle dvam eder

maşlalah sevgi bu ay baya faydası olmuş kaşık mamalarının demi canım aman işallah böle dvam eder

olmazmı canım hemde çok allaha şükür şimdilerde iyi yemesi eskiye nazaran
artık sadece 8 tahıllı ballı kaşık mamasını veriyorum normal yiyeceklerede alıştı

kızlar ya müsait olanlardan birşey rica etsem...tabloya eklememize gerek yok ama fikir sahibi olmak açısından geçen ay ve bu ay ki baş çevresi ölçülerini yazabilir misiniz? bir de kaç cm ile doğdu? (başı)

oğlum 2 şubat doğumlu doğumda 37 şimdi ise 44 bizimki de biraz küçük mü bilemiyorum.ama canını sıkma genetik faktörlerde mühim bu konuda üstelik sınır 47 sanırım 8. ayda umarım bişey çıkmaz...iyi geliştiğini de gösterir aynı zamanda 3 kriter alınıyor zaten gelişimde boy-kilo- baş çevresi bence endişe etme gelişim iyi maşşallahı var...kaç kilo şuan??

oh oh masalla gamzeye.
bakalım bizim oğlan almış mı. hiç sanmıyorum ama bu hafta götürücem tohtora.

yarın bizde 8 ayımızı dolduruyoruz yarın gidemezsem yarından sonra gidicem doktora

bugün doktorumuza gittik. Geçen ay iştahsızlık yaşamıştı ve kilo kaybetmişti. Maşallah toparladık kendimizi.Oyunlada olsa yiyor.
Kilomuz: 8.215
Boyumuz:69
Maşallah yavruma. Ayaklarıda kocaman oldu. Boyunu sorun yapıyordum. Doktorumuz onu sorun etme dedi.

46 cm doğdu zaten iyi onun gelişimi dedi. Sağlığı yerinde ya önemli olan o zaten

höff ben bugün de öğrenemedim. yarın ...

aylincim baş çevresini sormuştum benim doktorda şimdiye kadar hiç ölçmemişti ölçtürdüm bende 45 cm dedi ama bana 46 falan gibi geldi 1 yaşında 47 cm olması gerek dedi. yani benim tombişte sınıra yakın.ama doktor bu babaya benziyor dedi.küçük olması daha büyük sorun benim için dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…