Şubat bebişlerimizin kilo-boylarını takip edelim

evet canım ya babalarda iri canım:)))
ya aylin sana birşey sorucam bugün bizim doktor beni sinir etti ben beslenmesine önem verdiğim için genelde aklıma takılanları kağıda yazıp sorarım ve adama bana hala muhallabi yok sadece sebze püresi yeter diyor bana bu çocuğun 15 yaşındaki halini görmeyi çok isterim diyor ve lütfen çok besleme diyor. o ne zaman acıkırsa o zaman ver diyor.ben başından beri zaten kendi yöntemlerime göre besledim azar azar tuzsuz yemeklerden falan veriyorum. ama bir yandanda korkuyorum acaba midesi genişleyip ileridede sürekli yemek isterse diye.biraz karışık oldu ama umarım anlamışsındır benimafoldumben sinirim bozuldu ya.

asiye kilosu ayına göre gayet iyi bence çoğunun bebeği artık bu kilolarda bence senin doktorun takıntısı var yiyen çoçuk iyi olur canım boşver zaten yürümeye başladığında verir .hem biiyosun hastalandıklarındada veriyolar şimdiden depolaınlarki daha sonra sorun olmasın canım yarasın ömer paşaya

asiye kilosu ayına göre gayet iyi bence çoğunun bebeği artık bu kilolarda bence senin doktorun takıntısı var yiyen çoçuk iyi olur canım boşver zaten yürümeye başladığında verir .hem biiyosun hastalandıklarındada veriyolar şimdiden depolaınlarki daha sonra sorun olmasın canım yarasın ömer paşaya

aynen benim düşüncelerimi yazmışsın hayatım adam acayip kilo takıntılı kesinlikle zayıf istiyor sinir oldum.bende 1 yaşıma geldiğimde 11 kiloymuşum hayatım boyuncada hep ince uzun bir kızdım evlendikten sonra aldım kilo.hem bunlar daha yürümüyorlarki o zaman koşturdukça kilo falan olmayacak hiç kilo almadıkları aylar olacak.oyun oynarken yemek yemek istemeyecekler.

asişcim doktorun takıntılı bir adam demekki..ben doktoruma bunu kendim sordum..ipek hanım çocuğu obez yapmayalım bir de dedim..kadın boy/kilo dengesi olduktan sonra hiç sorun yok dedi...yani çocuğun 68 cm filan olsa 11 kg olsa o zaman hani şişmanlık var denebilir...ki bu çocuklar ayaklanınca kesinlkle et tutmuyorlar...görmüyor musun emeklemeye çalışırken bile kan ter içinde kalıyorlar..sürekli hareket halindeler...ver muhallebi filan ya...ben veriyorum valla...ömür öyle habire otla meyve ile geçmez...ama şu da bir gerçekki eğer genetik diye bir olay varsa ve bu oğlanlar babalarına benziyorlarsa (gerçi beni de atlamamak lazım:)))) asla narin yapılı olmayacaklar...ben hamileyken doğum doktorum son hafta artık bebeğin ölçülerini alamamıştı ve sezaryana karar vermişti hemen..37. haftada...bende panik olmuştum..aylin hanım dedi ne diye panik oluyorsunuz 2 elma ağacından bir kiraz çıkmasını mı bekliyorsunuz demişti:)) zaten ortalikta domuz grbi filan var..beslensin yavrucaklar...mandalina ve kuru bakliyat dahil olmak üzere herşeyi veriyorum..yarın tavuklu nohut yiyecek oğlan...

Oğlumun baş çevresi 45.5 doktor çok iyi olduğunu söyledi. Benim oğlanda babasının minyatürü küçük kafalı olması beklenemez.Halası koca kafalı diye seviyor:)

Merhaba,
biz cuma günü dr gittik.son durumumuz şöyle 9. ay boy 76 cm kilo 10 500 gr.

yagmurun kılosu bu ay yerinde sayıyor ama doktor normal oldugunu söyledi.kılosu 8300 gr boyu bu ay uzamıs bayagı uzun boylu olacak dıyor doktor amcası cunku 49 cm dogmustu suan 71 cm

kızlar ya müsait olanlardan birşey rica etsem...tabloya eklememize gerek yok ama fikir sahibi olmak açısından geçen ay ve bu ay ki baş çevresi ölçülerini yazabilir misiniz? bir de kaç cm ile doğdu? (başı)

Canım uzun zaman olmuş soralı ama ben de yeni gördüm
1 haftalık : 37 cm
45 günlük :40 cm
3.ay : 42 cm
4.ay :43 cm
5.6 ay arası : 44 cm
7.ay : 44.5 cm

Kızımın 9. ay kilosu 10.600 gram, boyu 73 cm..46 cm doğmuştu..

sibelcim uzun zamandır girmemişin ama ben genede yazayım kendim ekleyemiyorum kusura bakma....
9.ay kilo:10,300 boy:70 cm

X