• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında hamilelik bekleyenler

sekerzadem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
319
220
103
Benim gibi bu ayda hamilelik bekleyenler inş. hepimiz o güzel haberi alırız. Ayin 11 i adetimin son günü 12sinde ilişki planlıyorum daha önce 2 gebeligimde de bu şekilde ilk denemede hamile kalmıştım. İlki 30haftaliken dogdu 2. De7+4 kalbi durdu kürtaj oldum 4 ay geçti acısı hayla içimde...
3yasinda bir kızım var bir de oğlum olsa yeter sağlıklı sihatli hayirlisiyla içimde şimdi den bir heyecan var:))Allahim hepimize bu ay müjdeli haberi vermeyi nasip etsin sizler nasıl hazırlanıyor nasıl geciriyorsunuz bu süreci

Ben de bu ay çok ümitliyim. 13 aydır uğraşıyorum. Klomenle 3. ayım. 🤷🏻‍♀️

Allaha şükür bir evladınız var. bende 16 gün oldu kürtaj olalı 2. kürtajım. adetimi bekliyorum gelsin gitsin devam edicem hayırlısıyla

Benimde içim kıpır kıpır sürekli internetten birseylere bakıyorum bir yandan da olmazsa ççok üzülürüm bu kadar heveslenmeyim diyorum ama elimde degil malesef

Ewet zaten oonun sayende kürtaj dönemini biraz daha kolay atlatim ama psikolojik olarak cok zor hamile kalmadan bile korkuyorum birsey oolursa diye

Benimde içim kıpır kıpır sürekli internetten birseylere bakıyorum bir yandan da olmazsa ççok üzülürüm bu kadar heveslenmeyim diyorum ama elimde degil malesef

bendede öyle içimden bi his hamilesim diyo🤷🏼‍♀️

Selam kızlar bende aranıza katıldım bu ay bitkisel kürler deniyorum inşallah hepimiz hamile kalırız güzel sonuçlarınızı bekliyorum

7 kasımda düşük yaptım hepimiz hamile kalıcaz buna inanıyorum güzel düşünelim güzel olsunn

Back