Hiç bi belirtim yok bat 18 senin?
Merhaba.Benim de bat 18. Bugun lekelenme ve kasik agrisi oldu.
Merhaba.Inan kafam o kadar karisikki.Ovulasyon testi kullandim bu ay 3 subatta cok koyu oldu ve 4 suvatta siliklesti.Ben o gunleri degerlendirdim ama bugun kasiklarimda bir baski,sanki adet olacakmisim gibi bir agri.Eve geldim camasirimda kahverengi leke ve silince de peceteye pembe,kahverengi karisik leke geldi.Biraz once tekrar gittim.Bu sefer koyu kahve bir leke.Yunurtam mi catladi diycem ama zaten catlamisti.Anlamadimki.Sizce ne olabilir?Merhaba lekelenme devam ediyomu peki kahverengimi kırmızımı ? Yerleşme lekesi olabilir:) çünkü regline daha var
Merhaba.Inan kafam o kadar karisikki.Ovulasyon testi kullandim bu ay 3 subatta cok koyu oldu ve 4 suvatta siliklesti.Ben o gunleri degerlendirdim ama bugun kasiklarimda bir baski,sanki adet olacakmisim gibi bir agri.Eve geldim camasirimda kahverengi leke ve silince de peceteye pembe,kahverengi karisik leke geldi.Biraz once tekrar gittim.Bu sefer koyu kahve bir leke.Yunurtam mi catladi diycem ama zaten catlamisti.Anlamadimki.Sizce ne olabilir?
Canim guzel dilegin icin cok tesekkur ederim.Takip edeyim bakayim.Insallah vardir canim.Sende durumlar ne?Hımm yerleşme lekesi olabilir diye düşünüyorum canım takip et bakalım bu yerleşme ise çok uzun sürmez zaten biraz gelip kesiliyo yada peçeteyle sildiğinde geliyo sadece 2günden fazla sürmüyo ara ara geliyo inşallah hamilesindir:) yumurta çatlaması değildir dediğin gibi ovu takibi yapmışsın zaten orda koyulaşmış
adetine daha varsa ve düzenli oluyorsan yerleşme kanamasıdır yani iyi haber :) ben de ilk defa bu ay denedim. aşırı uyku hali, kasıkta seyirme batma gibi belirtiler vardı bat 16 şubat muhtemelen
Canim guzel dilegin icin cok tesekkur ederim.Takip edeyim bakayim.Insallah vardir canim.Sende durumlar ne?
Cok gecmis olsun canim.Allah bu sefer saglikla bebegine kavusmayi nasip etsin.Bizim de bu 4. denememiz.Hic gebelik yasamadim daha.Insallah bebegim tutunmustur.Yerlesme kanamasidir.Rica ederim canım inşallah Allah gönlüne göre verir:) Belirtilerim fazla ama belkide psikolojiktir bilemedim 4 ay önce kürtaj oldum 10 haftalım bebeğimin kalbi durdu malesef 3 ay korundum şimdi tekrar başladık işte bakalım bilmiyorum ilk hamile kaldığımda da bu belirtileri yaşamıştım yinede Rabbim bilir
Cok gecmis olsun canim.Allah bu sefer saglikla bebegine kavusmayi nasip etsin.Bizim de bu 4. denememiz.Hic gebelik yasamadim daha.Insallah bebegim tutunmustur.Yerlesme kanamasidir.
ağız kuruluğu bende de var ve sürekli ferahlatacak şeyler yeme ihtiyacı var mesela durup dururken yoğurt yemek geliyo aklıma kaşık kaşık yiyorum. midem hayatımda ilk defa yanıyo ekşiyo. psikolojikse aşk olsun o psikolojiye :)Aynı şeyler bende de var kasıkta seyirme çok oluyo bende sürekli esneme uyku hali kafamı nereye koysam uyuyorum işyerinde çok yoruluyorum belkide ondandır hemşireyim buarada hastane çok yoğun ama bu son 8/9gündür baya yorgun hissediyorum farklı bişey yani ağzım kuruyo sürekli çok fazla yutkunma isteği oluyo aşırı tükürük salgısı oluyo bunlarda güya hamilelik belirtisiymiş ama bilmiyorum:)
Çok mu kendimizi dinliyoruz acaba psikolojik olabilir mi diye düşünmeden edemiyorum
Bide bende beyaz kremsi akın var son 2/3 gündür
ağız kuruluğu bende de var ve sürekli ferahlatacak şeyler yeme ihtiyacı var mesela durup dururken yoğurt yemek geliyo aklıma kaşık kaşık yiyorum. midem hayatımda ilk defa yanıyo ekşiyo. psikolojikse aşk olsun o psikolojiye :)
Kizlar sizlerin ne kadar var batlara?
Benim bat 14-15 bakalım neler olucak:)
Sizin az kalmiş ne guzel..Guzel haber alirsiniz insallah..Bendede boğaz kuruması, sarı akıntı, hafif ve ara sıra kasık ağrısı bel ağrısı bekliyorum bakalım 3 gün kaldı bata
Sizin az kalmiş ne guzel..Guzel haber alirsiniz insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?