• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Şubat ayında çatlatma iğnesi sonrası beklemede onlarlar buradamı toplanalım🤲🥰🥳

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bennn😍😍 17 şubatta oldum canım beklemedeyim

Ben kasımda klomen ve çatlatma iğnesi oldum tutmadı canım, sonra rahim filmi istedi doktorum iyi ki çektirdim sağ tüpte yapışıklık varmış onu açtılar. 2 ay dinlendirdik, bu ay femara diye ilaç kullandım bir tane 21 mm boyutunda yumurtam oluştu 17 şubatta da iğne oldum ❤️

Ben de ocak ayında sdece klomen kullanmıştım üç adet yumurtam çatlamıştı bu ay femara kullandım ve iğne oldum 14 şubatta şimdi adete üç gün var işte cuma günü test yapıcam

Benm bütün testlerim önceden yapıldı tüpler açık çok şükür ama yumurtlama olmadı yumurta takibi yapmıştı bende yumurtlamıyormusum 😒 klomen verdi işte iğne vuruldum bekliyorum bi mucize artık napalım zor süreçler 🤲

Merhaba kızlar bende 24 şubatta vuruldum o gün karnım çok ağrıdı hala hafif ağrı var , normal mi bilmiyorum dün gece değerlendirdik bugün de inşallah değerlendiricez pko hastasıyım inşallah tutunur hepimiz güzel haberler alırız 🤲🏻

Merhaba kızlar bende 24 şubatta vuruldum o gün karnım çok ağrıdı hala hafif ağrı var , normal mi bilmiyorum dün gece değerlendirdik bugün de inşallah değerlendiricez pko hastasıyım inşallah tutunur hepimiz güzel haberler alırız 🤲🏻

benimde ağrım oldu baya sertti ama normal canım hadi bakalım inş Allah güzel haberlerimizide paylasırız 🤲🌸
Siz hangi ilacı kullandınız kaçıncı deneme

Hayırlı cumalar kızlar bişey sorucam beni aydınlatırsanız sevinirim benim salı günü soldaki yumurta 11 mm, sağdaki 14 mm'di
Dün gittiğimde soldaki 15 mm, sağdaki 21 mm olmuş
Doktor çatlatma iğnesi verdi bugün öğlen 12'de vuruldum
Dün dediki dün ilişki olsun ,bugün olmasın, cumartesi pazar olsun
Çatlatma günü bugün olmasın dedi 36 saat sonra dedi o da yarın gece oluyo işte
Ama ya bu 36 saatten önce çatlarsa? Hani bugünü de değerlendirsem nolurki
Size doktor nasıl söyledi?
Bu arada bugün adetimin 11.günü
Dün yumurta 21 mm'di

Hayırlı cumalar kızlar bişey sorucam beni aydınlatırsanız sevinirim benim salı günü soldaki yumurta 11 mm, sağdaki 14 mm'di
Dün gittiğimde soldaki 15 mm, sağdaki 21 mm olmuş
Doktor çatlatma iğnesi verdi bugün öğlen 12'de vuruldum
Dün dediki dün ilişki olsun ,bugün olmasın, cumartesi pazar olsun
Çatlatma günü bugün olmasın dedi 36 saat sonra dedi o da yarın gece oluyo işte
Ama ya bu 36 saatten önce çatlarsa? Hani bugünü de değerlendirsem nolurki
Size doktor nasıl söyledi?
Bu arada bugün adetimin 11.günü
Dün yumurta 21 mm'di
Bence doktorunu dinle, erkekte sorun olmasa da ust uste boyle gunluk iliskiler sperm kalitesini bozuyormuş, kaliteli sperm olduktan sonra 48-72 saat yaşayacak onlar ve döllenme olabilecek, rahat ol 🤗

Bence doktorunu dinle, erkekte sorun olmasa da ust uste boyle gunluk iliskiler sperm kalitesini bozuyormuş, kaliteli sperm olduktan sonra 48-72 saat yaşayacak onlar ve döllenme olabilecek, rahat ol 🤗

İnşallah canım Allah razı olsun ♥️
Sen ne yaptın?

İnşallah canım Allah razı olsun ♥
Sen ne yaptın?
Ilk adetimi bekliyorum gecikmezse 8 gün kaldı. inşallah gecikmez ya :KK43: hayatımda ilk defa gelsin diye hevesle adet bekliyorum :KK70::KK70::KK70: sonuçlarım çıktığında çalışmalara başlıyoruz tekrar :anne: benim testlerin bir kısmı çıktı sorun yok çok şükür, genetikteki testleri bekliyorum 10-15güne onlar da çıkar inşallah,zaman kaybetmek istemiyorum biran once başlamak lazım çalışmaya...

Aramıza hoşgeldin canım 🥰☺️
Evet doktoru dinle bende dinleyerek yaptım sperm kaliteside önemli unutma 😇

Ilk adetimi bekliyorum gecikmezse 8 gün kaldı. inşallah gecikmez ya :KK43: hayatımda ilk defa gelsin diye hevesle adet bekliyorum :KK70::KK70::KK70: sonuçlarım çıktığında çalışmalara başlıyoruz tekrar :anne: benim testlerin bir kısmı çıktı sorun yok çok şükür, genetikteki testleri bekliyorum 10-15güne onlar da çıkar inşallah,zaman kaybetmek istemiyorum biran once başlamak lazım çalışmaya...

Rabbim hayırla sonuçlandırsın, muradına erdirsin en kısa zamanda amin🤲♥️

Back
X