- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.461
cok tesekkur ederım tatlım.tek bebeklere gore daha rısklı bır sekılde hamıslık gecırmek var tabıkı ınsallah bende oyle yatma olayları erken dogum falan olmaz dua edın kızlar bana
Canim doktora gitmek istemiyorum bazit bir adet gecikmesi olabilir gecen ay yasadim ayni seyi ama adet belirtilerim vardi da gelmiyordu simdi hic belirti yok adete dahil :S adet te yok biraz daha beklemeliyim...
yaaa canım aynı durumdayız bugün de gelmedi hiç belirtisi de yok gelemez olurlar inşallah mutlu haberler alırız.. umut ediyorum valla bi yandan da adet gecikmesi dir belki diye üzülüyorum ne zor bi durum ya ne üzülebiliyoz ne sevinebiliyoz bi haber artık....
Canim doktora gitmek istemiyorum bazit bir adet gecikmesi olabilir gecen ay yasadim ayni seyi ama adet belirtilerim vardi da gelmiyordu simdi hic belirti yok adete dahil :S adet te yok biraz daha beklemeliyim...
merhaba arkadaşlar
hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum hayırlısı ile bebeklerini sağlıkla kucaklarına alırlar inşallah
al
formunuzu okurken çok heyecanlandım
allah ın izni ile şanslı şubat belki banada uğur getirir dedim ve aranızda olmak istedim.
bat 27 şubat
sorma canim ya napicagini bilmiyor insan insallah mutlu haberlerle gelir bu gecikme cok merak ediyorum ben de her hangi bir belirtin var mi? seninde ilk hamilelik olucak her halde?
ay çok zor ya, tahmin edebiliyorum içindeki gerilimi ve heyecanı, inşallah güzel sonuçlanır tatlım, dolu göbüşle çıkarsın bu süreçten..
Hoşgeldin:) İnşallah uğuru sana da bulaşır güzel haberlerini alırız senin de
valla bilmiyorum daha önceki adet belirtilerim falan yok sanki hani kendimi dinliyorum geçen ay önceki ay böylemiydi falan diyorum sanki bu sefer değişik.. canım 6 aydır deniyoruz olursa evet ilk olacak inşallah inşallah olur bizde hamileyiz deriz..
çok tşkler canım içten cevabın için. allah isteyen herkese yaşatsın inş. henüz çok küçük olduğundan sanırım hiçbişey hissetmiyorum duygusal olarakta öyle. alışamadım sanki yok, herşey normal gibi geliyo. sigarayı bıraktım sadece artık içmicem. korkular şimdiden sardı beni. forumda düşük yapan vs o kadar çok kadın varki bu da benim ilk bebeğim kaybetmekten çok korkuyorum...
merak etme canım olur takma kafana sıkı bi şekilde çalış ama..hiç sebbepsiz benimde 7 aylık çalışmadan sonra oldu şimdi hamileyim :)
cnm doktorum daha erken dıye bır sey demedı bana ınternette hep bakıyorum ıkız gebelıkler cok tehlıkelı dusuk rıskı daha cok,erken dogum daha cok,anne sutu yetmıyor hemen mama da takvıye edıyorlr.bu konudan cok uzuldum ya.genelı rısklı dıyorlar
hayırlısıyla rabbım gonlune gore versın...zamanı gelen mutlu haberı verıyor valla hıc sıkıntıya gırmeyın bakın boyle suprızler arka arkaya gelır ıste::)
hadi hayırlı haberler getir doktordan ikiz demek benimde eşimn tarafında baya ikiz var belki kutar ne belli dimi ama :):)kızlaar ben geldim yine dolmuş sayfalar..çalışmalara devam güzel haberler okumak çok iyi geliyr banada :) ben yarın doktora gidicem keseye bakıcak inş bi sorun yoktur çok merak ediyrum neler olazak yoksa ikiz mi benim dedem ikizmiş yani annmemin halasıyla babası belki olur yani bi taşta iki kuş :)) bne doktora gitmeyi beklettim biraz tam görülsün herşey diye yarın bakıcaz doğrumu yağmışım :)şimdi de hastane arıyorum anadolu yakasında iyi bi doktor öncelikle tabiki sonra doğum şeklini düşünüyorum bilgisi olan arkadaşalr sizde yardımcı olabailrsiniz çok seviniirm :) şuanda araştrmalarıma göre normal epidural düşünüyrum bakalım
Kizlar adetim 3 gun gecikti kasiklarimda ara ara igne batmasi gibi sanci var idar da koku sizce bu hamilelik belirtilerinden biri mi ?
kızlaar ben geldim yine dolmuş sayfalar..çalışmalara devam güzel haberler okumak çok iyi geliyr banada :) ben yarın doktora gidicem keseye bakıcak inş bi sorun yoktur çok merak ediyrum neler olazak yoksa ikiz mi benim dedem ikizmiş yani annmemin halasıyla babası belki olur yani bi taşta iki kuş :)) bne doktora gitmeyi beklettim biraz tam görülsün herşey diye yarın bakıcaz doğrumu yağmışım :)şimdi de hastane arıyorum anadolu yakasında iyi bi doktor öncelikle tabiki sonra doğum şeklini düşünüyorum bilgisi olan arkadaşalr sizde yardımcı olabailrsiniz çok seviniirm :) şuanda araştrmalarıma göre normal epidural düşünüyrum bakalım
kızlarrrr adet günümde hafif pembe bi akıntım oldu iki gün bile sürmedi sonra ben bu sabah idrar testi yaptırdım ikinci çizgi silik çıktı hamişmiyimm ??
kızlarrrr adet günümde hafif pembe bi akıntım oldu iki gün bile sürmedi sonra ben bu sabah idrar testi yaptırdım ikinci çizgi silik çıktı hamişmiyimm ??
Hayirli olsun canim darisi basimiza ben hala beklemedeyim adetim gecikti :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?