kızım var 8yaşında 2000doğumlu şimdide kısmetse oğlum olacak sanırım şubatta genelde erkek bebek ayı mış gibime geliyor
merhaba kiz nasilsin? uzun zamandir giremiyordum nasilsin?benim oglum olacak allahin izniyle.
oy kavusturana sukurler olsun canim:1hug:ay cok merak ettim seni dedim dogurdumu ne oldu bu kiz iyimisin bakiyim guzelim.nasilsin canimya biliyorum annesi senin oglun olacagini insallahcok saglikli olur guzelim allah ikinizide korusunŞenizoglusunuda cok op kendini bu kadar ozletme merak ediyorum klava:
kısmetse benimde oğluşum olacak,mehmet tuğra'm...
benimkide şubatta allah kısmet ederse erkekim olacak benimdeee oğluşummm canım benimm.bende hep erkek duydum bakalım sağlıklı olsunda bebişler.
benim 5 yaşında bir kızım var kısmetse şimdi oğluşum olacak.
selam kızlar...............
benimde 5 yaşında kızım var ve allahın izniyle oğlum aramıza katılacak.........
allah herkeze nasip etsin..............
kızlar ya benim sancım dün akşamdan beri bitmedi.çok kötüyüm.
fakat doktora çıkmak istemiyorum.tamamen bastırsın o zaman çıkacağım.....
benimde bir kızızm olacak özge durum geliyor
çok sağol canım.şuan 36 haftalıkım.bebek zaten kanala inmiş.doktor her an bekle dedi ama.sancımı evde çekmek istiyorum.çünkü hastanede sancı çekenleri gördükçe insanın sancısı gidiyor.tam olarak bastırsın ozaman.su kızımda gelmemişti benim ebe patlattı suyumu.....
bakalım bu nasıl olacak........
ilk doğum yapanların avantajı var bilmedikleri için.ama bizim için daha zor.allah hiç kimseyi o yolda oyalamasın arkadaşlar..........:asigim::1hug:a.s.
arkıdısleee benıde kızım olacak tuana ama cok sınırlıyım bu gece hala soku uzerımen atamadım sevsılı doktorumuz hastaneyle anlasmasını kesmıs bugun ogrendım ozele gecmıs bu revamı ya yapılırmıklava:
canım aynı kaderi paylaşıyoruz.bende 2 günde doğurdum.orada sancı çekenleri gördükçe benim sancım gidiyordu.o yüzden bunda sancıyı evde çekmek istiyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?