- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
- 423
- Konu Sahibi ertesigxuxn
kızlar gebelik takvimm yok oldu bozdum yanlışlıkla yapamamıyorumda bana yardım din
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla canım onu bilmiyorum hiç kayarken elimle hissetmedim. ama ne taraftaysa o taraf daha bi sert oluyo onu hissettim. mesela uzanırken bakıyorum solda, sonra bi süre sonra bakıyorum sanki sağda.. keşke öyle kayarken de hissedebilsem. eşim de rahatsız etmesene çocuğu diyoo öyle sıkıştırmıycakmışım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar 17-18. haftalara gelince birdenbire çıkmaya başlıyor göbişler
panik yapmayın
17 haftada almadığım kiloların hepsini birden mi alacağım anlamadım bu arada
göbeğin çıkmasıyla birlikte 2 kilo birden aldım son hafta içinde
tartıya inanamayıp durmadan kontrol ediyorum :S
:roflol::roflol::roflol::roflol: kız tartı yalanmı söyliyecek:smiley-cool:
banada artık otobüste yer veriyorlar
kocaman bir göbeğim war
hiç bir yerde kuyrukta da beklemiyorum
buyrun siz önden gebesiniz diıyorlar
benim göbekte son 3 gündür inanılmaz fark attı, bir şiş bir şiş sormayın, çok hoşuma gidiyor yaaaawww, bana daha yer veren olmadı amaaa, 1 ay sonra vermesinler de göreyimmm, ama beni yeni görenler hamile misin diye sormuyor, kesin ne kadar şişko diye düşünüyorlardır,,, ama şişkoluğun zevkini çıkarıyorum, hamile kalmadan önce göbeğim çıkmasın diye saklayıcı kıyafetler giyerdim, vee oturup kalkarken çok dikkat ederdim,, ooooohhh şimdi saldım çayıraaaa mevlam kayıraa, bir rahat ettim sormayın, istediğimi istediğm gibi giyiiyorummm
kız bi alemsiniz ya göbeni neden saklıyodun.derler ya bir kilo et bin dirhem ayıp örter kaydirigubbakcemile5 yanlış hatırlamıyosam öyleydi heralde kaydirigubbakcemile3